10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
arkadaşlar imza kısmını naptınız tam olarak. acaba elektronik imza mı istiyorlar ?
-
@guycuu hayır elektronik imza değil. daha sonraki işlem o. başvuru belgesini indirin yeterlidir.
-
@kbra1212 Merhaba, mülakat anında gerilmeyin, çok da rahat olmayın. Ben Next Kariyer kitabından çalışmıştım mülakata ancak çok fazla şey değişti. Güncel olmadığı için 5502 sayılı kanun ve 5510 sayılı kanunun 4.maddesi ile 102.maddesine göz atmanızı tavsiye ediyorum. Next Kariyer kitabında sadece tanımlar kısmına bakabilirsiniz.
Bunun yanında asgari ücret, işsizlik maaşı, genel sağlık sigortası gibi terimlere iyi bakmalısınız. Bölüm ağırlıklı sorular gelmişti bizim dönemde. Örneğin Kamu Yönetimi mezunlarına Platon'dan soru gelmişti. Bölüm odaklı çalışabilirsiniz. unibilgi sitesinde bölüm bazlı sorulara ulaşabilirsiniz. En azından nasıl soru geleceği yönünde fikir edinmiş olursunuz.
Geç yazdığım için kusura bakmayın. Başarılar.
-
@lastmetal "Ben referans aramayacağım" dedikten sonra bir sonraki mülakatta tüm tuşlara basıp bölüm canavarını geçmeye çalışan kişiler gördüm. Emin ol herkes referans arıyor, kimin referansı kuvvetliyse ve sicili temizse onlar giriyor. Bu sadece SGK için değil özel sektör dahil tüm kurumlar için geçerli. Kendimizi kandırmaya gerek yok.
-
@gaye Merhaba, geç dönüş için kusura bakmayın mobilde yalnızca mesaj atanları görebildim. Bilgisayardan giriş yapınca geldi bildirimler.
Bölüm bazlı çalışın, örneğin ÇEKO mezunuysanız GSS, 4A-4B-4C nedir, işsizlik sigortası, parça başı ücret vs. gibi SGK'yı ilgilendiren sorularla karşılaşma olanağınız daha yüksek. Kamu mezunlarına Platon, Aristoteles, takın tarihteki olaylarla alakalı sorular gelmişti. Tabi yalnızca bölümünüzle alakalı sorular gelmiyor. "Muhasebe'de 197 nolu hesap ismi nedir?" gibi bir soru da gelebilir kamu yönetimi mezununa.
Next kariyer kitabı ile birlikte tekrar niteliğinde hukuk, maliye, muhasebe ve iktisata bakmıştım ben. 5 soru sormuşlardı bana (Bölümümle alakalı 1 soru, 2 hukuk, 1 iktisat, diğerini hatırlayamadım) birini bilemedim o an aklıma gelmedi. "-Bilmiyorum efendim" dedim.
Detaylarda boğulmayın yoksa işin içinden çıkamazsınız. İlla ki bilemeyeceğiniz soru sorarak sizin tepkinizi ölçeceklerdir. Kendinizi çok kasmayın, çok da rahat olmayın.
-
Akşam ki TT çalısması icin UYARİ
Arkadaşlar kendi şahsi Twitter hesabından 3-5 twit atacak Kişiler lütfen 2. HESAP ACİP PROFİL RESMİ KOYSUN( spam algılanıyor yoksa ) . Açacağınız hesaptan daha fazla twit atıp destek olabilirsiniz.
Etkinlik saat 20.00 da olacak etiket öncesinde belirlenecekUNUTMAYİN arkadaşlar buradan çoğunuz ne yazık ki elenecek hersey icin geç olmadan destek olalım
-
@izmir cok tesekkurler. sag olun.
-
@izmir estağfurullah çok teşekkür ederim
-
Arkadaşlar merhaba, ben ve benim gibi SGK Müfettiş Yardımcılığı mülakat sonucu bekleyen adaylar için sizden ricam 0532 540 0590 numarasına whatsapp üzerinden 11 aydır mülakat sonuçlarının açıklanmadığını ve bunun da hem adaylar hem denetmen yardımcılığına başvuracaklar için de olumsuz sonuçlar doğuracağını, mağduriyetler yaratacağını ve bunun haberleştirilmesini istemeniz, TercihiniYap SGK müfettiş Yardımcılığı sonuçlarının açıklanmamasıyla ilgili haber yaptı minnettarız bunun için, bu numara da memurlar. Net in whatsapp numarası, bu platformdan paylaştığım için site yöneticilerimizin anlayışına sığınıyorum ancak kitle olarak en yoğun buradayız, belki çok talep olursa haber yaparlar, denetmen yardımcılığı başvurusunu etkileyecek iş teftiş gibi sonucu beklenen mülakatlar için de talepte bulunabilirsiniz, biz hala 17 sine kadar açıklanır belki diye başvuru yapmadık, maksat puanı nispeten daha sınırda olan arkadaşlarımızın da sınava girmesi, sizden de bu konuda yardım talep ediyoruz mülakat sonucu bekleyenler olarak, teşekkürler.
-
Arkadaslar merhabalar sımav basvurusunu bulamıyorum acaba bılgı verebılecek olan varmı
-
@debis35 e devlete kurum dışı sınav yazın çıkıyor .
-
@grundig cok tsk ederım
-
Arkadaşlar mezuniyet yılım 2018 olmasına rağmen 2017 yi işaretledim. Bu sorun hakkında bilgisi olan var mı ? Düzelecek mi teşekkürler şimdiden
-
Merhabalar sürekli null hatası veriyor ne yapmak lazım sizce arkadaşlar ?
-
@akliselim sagol hocam teşekkürler.
-
@andelib merhabalar, nasıl başvuru yaptınız null hatası veriyor sayfa sizce neden bilhiniz var mı
-
Askerdeyim ben bu sınava başvuru yapamıyor muyum?
-
@bybredd tabiki yapabilirsin kardeşim.askerdeyken sınavlara ve mülakatlara da girebiliyorsun ayrıca bu tür konularda özellikle yardımcı oluyorlar.
-
Arkadaşlar çalışma bölümünü boş mu bırakınız yoksa çalışmıyor mu yazdınız işi olmayanlar
-
@modigliani-0 boş bıraktım