10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@mulkiyeli-06 Hocam Ben ayni sorunu yasadim guncelemeye calisinca da en son yil 2017 idi benim bende sizin gibi 2018 mezunuyum suan yoldayim ankaraya gidiyorum sgk personnel diare baskanligina sonucta yanlis beyan vermis oluyoruz sizde yakinsaniz ankaraya gidip dilekce veriniz garanti olsun diye
-
Arkadaşlar başvuru formunu çıkartmadım ben onu daha sonra da çıkarabilir miyiz başvuru bitince çıkmaz mı yoksa
-
@gencbiraday Hocam indirip daha sonra cikarabilirainiz
-
@hak-111111 teşekkürler
-
Arkadaşlar başvuruyu tamamlayıp tekrardan günceleme yapacağım ama mezun olduğum yıl vs sıfırlanıyor tekrardan seçerken 2018 yılı yok çok enteresan. 2017 yılında mezun olmadım zorla 2017 mi yapacagım anlamadım valla. Bu olayı nasıl iletebiliriz fikri olan var mı ? 2018 mezun yılı eklenmeli.
-
@hak-111111 haklısınız. Ankara'dan baya uzağım. Özgeçmiş kısmında doğru olanı yazdım benim beyanım doğru kurum sistemin arızasını şahsa yüklemez inş. 17 sine kadar guncellemeden kontrol ederim. Bir bilgi edinirseniz olumlu olumsuz bekliyorum. Teşekkür ederim.
-
BAŞVURU FORMUNDA ADAYIN ÖZ GEÇMİŞİ KISMINDA HANGİ BİLGİLERE YER VERDİNİZ?
-
DİKKAT : Arkadaşlar formu düzenleye tıkladığınızda 2018 mezuniyet seçilemiyor.
Lütfen bu durumu e devlete yazin. duzeltsinler. Ben yazdım.
2017 yi seçtim mecburen.
-
@hak-111111 bir sonuca ulaşırsanız bizi haberdar eder misiniz
-
Re: [10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI](/topic/2170/10-dönem-sgk-denetmen-yardimciliği
Merhaba arkadaşlar , başvuru ekranındaherhangi bir başvuru no ya da aday no çıkmış mıydı ? Heyecandan ben mi farkedemedim acaba -
@stabilo hayır .
-
@izmir alakası bile yok. Sadece ruhu kokuşmuş. Kendine güveni olmayan. Hak etmedigi bir şeye el uzatacak karakterdeki insanlar, referans istemeyen bir kuruma referansla basvurur.
-
2017 mevzudunda sgkyi aradım. Sectiginiz univin yanina yazı yazilabiliyor oraya 2018de mezun oldum diye şerh düşün dediler. vede oz geçmişte belirtin.
-
@Emine-Sağlam hanım google sgk kurumdışı sınav linkinden başvurun. Bilgilerin girişini hızlı yapın ilk sefer benimde hata vermişti bilgileri hızlı bir şekilde girerseniz sorun olmaz diye tahmin ediyorum.
Arkadaşlar başvuru formunda imza kısmı var çıktı alıp herhangi bir yere gönderecek miyiz?
-
Refarans alanını ven goremedim varmi olye bi alan
-
@halillll
".... Tarihte ..... Yerde doğdum. Annem ev hanımı babam öğretmen. Üç kardeşim var. Abim öğretmen, ablam ev hanımı, erkek kardeşim mühendis. ilköğrenimimi ....... İ.Ö.O. da, liseyi ....... Lisesinde tamamladım. ...... Yılında ...... üniversitesi ....... Bölümünden mezun oldum. Üniversite son sınıfta ...... Yerde staj yaptım.(varsa staj eğitim vs)."(varsa eski iş tecrübelerinizi ve ne iş yaptığınızı yazın). En son sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz şeyleri mesela "küçük hobi bahçemde vakit geçirmeyi severim.( Evet ben köy çocuğuyum bahçede meyve sebze işlerini severim ) "Tarih ve ekonomiye ilgim vardır." Gibi. -
@sonmaliyeci Hocam Hani yil kutucugun Sol tarafinda uni ve bolum kutucugu varya oraya isterseniz parantez icinde 2018 yilinda mezun oldugunuzu belirtin yada bir arayin sgk personel daire baskanligini bir sorun yada ankarada iseniz personnel daire baskanligina bir ugrayiniz
-
@andelib adam kısa özgeçmiş yazın demiş ben oraya kitap okumayı severim yazayım öyle mi ?
-
Özgeçmiş e hobi yazmak saçma kalabilir
-
@andelib referans diye bi alan yok demi hocam