10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
LUTFEN SADECE SGK YA BAGLİ KALMAYİN ÇOĞUNUZ NE YAZİK Kİ ELENECEK O YÜZDEN DESTEK OLUN
Akşam ki TT çalısması icin UYARİ
ARTİK AYNİ KİSİLER UGRASMASİN !!
Arkadaşlar kendi şahsi Twitter hesabından 3-5 twit atacak Kişiler lütfen 2. HESAP ACİP PROFİL RESMİ KOYSUN( spam algılanıyor yoksa ) . Açacağınız hesaptan daha fazla twit atıp destek olabilirsiniz.
Etkinlik saat 20.00 da olacak etiket öncesinde belirlenecek -
arkadaşlar 85.1 puanım var sıralamam 606. Geçmiş dönem alımlarına da bakarsak gelir mi dersiniz ne dersiniz ?
-
@suayb gelebilme ihtimali yüksek hocam çalışmalara devam ediniz bırakmayın
-
Başvuru formunda referans isteniyor mu? Başvuru yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
-
@szynp istenmiyor
-
@modigliani-0 dostum mülakat komisyonunda bulunmuş birinin tavsiyesiydi bu sen istemiyorsan yazma
-
@adamsmith referans felan istenmiyor
-
Duymadım görmedim bilmiyordum demeyin. Sağlam bir geri dönüş sağlamak için lütfen akşam saat 20.00de TWİTTER da olalım
ilk 15 dk etiketleme yapmayalım
Seri fav rt den kaçınalım
Profil resmi kullanalım
Hesapları gizliden çıkaralım -
Arkadaşlar puanlar ile ilgili olarak herkesin bir yorumu var. Bende naçizane fikrimi beyan etmek isterim.
Biliyosunuz ki 300 sgk denetmeni 2017 puani ile önümüzden çekildi. 60 civarinda sgk da yedeğe sira geldiği söyleniyor. 300 DGuy alimi . Bddk alımını da ortalama 50 kişi olarak tahmin ediyorum. 100 kaymakamın 50 sinde puanı var diyelim. 1000 guyun en az 300 ü başvurmaz ümidini taşiyorum. İrili ufakli uzman müfettiş alımları na 100 kişi ekledim. 200 kişi de 2017 alımına göre fazla olarak mülaküta girecek. Şimdi bahçeli hesabi ile bunları toplarsak
300 sgk
60 sgk yedek
300 dguy
Bddk 50
Kaymakam 50
300 guy
100 de irili ufaklı alımların toplamı banka müfettişi , uzmanı gibi
200 de 2017 yilina göre fazla alım olacak. Şimdi bunları toplarsak kaç yapar?
1360 yapar. Ve Sgk alımında 1360 kişi önümüzde olmayacak . Bunun 360 kişisini abarti düşünenler için sildim. Net 1000 kişi şuan önümüzden çekilmiştir. İnşallah bu sayı guy cular sayesinde çok daha yukarılara çikar. 2017- 2018 alimini kiyaslarsak
2017 sgk yilin ilk alimi idi. 84.2 de kapadı. Ama tek puan geçerli idi. 2018 de ilk 1000 yok. Ama 4 puan oldu. Puanların ortak almasi sebebi ile çok bir değişiklik olmayaktır. Tahminim 83-84 arası kapatecağı yönündedir. Cumlelerim devrik olmasından anlaşılaceğı üzeri benimde zihnim çok karışık. Son olarak kimsenin hayatına elbette karışma hakkımız yoktur. Devlet memurluğu hayali ile 20 yılını vermiş, genç ömrümüzü gelecek kaygısına kurban etmiş, bir kaç yıl öncesine kadar aynı kaderi paylaşmış, şuan devletin rızık kapısından rızkını alan A gurubana atanmış Devlet Memuru arkadaşlarıma sesleniyorum. Lütfen bencilce bir tavir içerisini girip bizleri yok saymayınız. Çünkü Bizi en iyi sizler anlarsınız. Herkese iyi akşamlar... -
Bende aynı fikirdeyim. Muhtemelen 83 84 bandında kapatacak. Diğer kurum alımları ile çok kişi ayrılmıştır. Başvuru yapacak olanlarda kanımca il göç ve guy cu arkadaşlardır. Ama onlarında sayısı fazla olmayacaktır.
-
@suayb kardeşim guy cular belirleyeci olacak bu alımda. 83 de olur 85 de olur
-
evet arkadaşlar aşvuru sonrası ankete katılımınızı, anket linkinin güncel kalkasına yardımızı ve sosyal medyada da paylaşımızı bekliyorum link: https://xoyondo.com/op/QbYvf10HlkErrkp
-
@yorgun-kamucu çok makbule düştü. Teşekkürler.
-
Başvurdum, onayladım başvuruyu da kaydettim ama bu ekranı kapattıktan sonra başvurduğumuzu gösterecek herhangi bir yer yok mu arkadaşlar? Şüpheye düşüyor insan ne olur ne olmaz diye.
-
@delta basvuruyu kaydedip onayladiktan sonra cikan listeyi indirebilirsiniz
-
Merhabalar acaba başvurduğunuz puan türlerini ve sıralamalarınızı paylaşabilir misiniz?
-
@ahmtdmn çıkan listenin üst kısmında imza bölümü var aceba orayı imzalayıp bir yere gönderecek miyiz?
-
@andelib onaylamaniz yeterlidir hocam
-
20sine kadar mülakat sonucu açıklanması muhtemel sınav var mı arkadaşlar
-
Pardon son başvuru 17si idi.