10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@iktisadihatun stresli zamanlar haklısınız. Ayrıca kaçan siz değil bilgi veren Kişiler . Sistemde de olsa başvuru sayısı görülebilir illaki adam sayısına kadar vermiş belliki bu işle ilgilenen içerden bi tanıdığı var ve bunu açıklaması da onu zora sokar. Neyse herkesin hakkında hayırlısı olsun umarım daha düşük kapatır
-
@agustcomte eywallah saolasın umarım bu sefer kazanırsınız hocam
-
@damadferid14 9.donemde kac kisi basvurmustu bilginiz varmi hocam en azindan bi tahmin yapabiliriz ona gore
-
@agustcomte inşallah kazanırsın bu sefer hocam. Taktir ettim gerçekten
-
Daha üst bir Meslek olan DGUY’lara anlam veremiyorum. Ne diye halâ bu kısır süreçte başvuru yaparsınız?. Ankara’da çalışılacağı belli değil miydi? Yedek bile ayırmayan kurum bu DGUY. Boşuna kontenjan yakmaktan başka bişey değil. Sizlerde bu yollardan geçtiniz sizlerde sıkıntılı süreçler geçirdiniz Atandınız şimdi ne değişti? Unutuldu mu hepsi?
-
Başvuru sayısı 3456
3-4-5-6.
Sıralı basmasaydın bari birader?
Kaldıki hem KOSGEB hem sgk için liste bilgisine sahip olmakta nesi? nesin sen mit müsteşarı falanmı?
Ayrıca diyelimki bu bilgiye sahipsin, isimler ve puanlarını gördün,daha bitmemiş bir başvuru süreci için puan çıkarımı yapamazsın.. hemde 2 saat önce üye olup ilk ileti olarak bunu yapan biriysen troll sana yakıştırılcak en hafif söz olur.. -
2017'de mülakata kalan kişi sayısı 1200 iken p23 sıralaması 1300 p42 sıralaması 1000 olan kişi mülakata kalmış (kusuratlari vardır illa ki)
Bu sene ise 1400 kişi mülakata çağrılacak ve p23 de 85 alan birinin sıralaması 1500lerde p42 de 85 alan birinin sıralaması 600lerde
Evet 2 yılın puanları geçerli ekstra 2 puan türü daha eklendi ancak 9. Promosyon ilanı geldiginde atanan pek kimse yoktu. Şimdi bir çoğu basvuracak olsada atanan arkadaşlar var ve bence bu ilanın taban puanını belirleyecek olan puan türü p23 olacak sıralamada en kötü ihtimalle 1800 lere kadar ilerleyecek -
Valla ben bilemiyorum gercek mi degil mi ama su bi gercek o yaziyi gordukten sonra aglamaktan iflahim kesildi.hassasim cunku dguy guy mulakatlarindan elendim dunyam yikildi @damadferid14 yazdiklari gercekse eger basvuran o Dguylarin degilse de gercekmis gibi yazan @damadferid14 nickli kisinin iki cihanda yakaniz bir araya gelmesin.
-
Umutla,duayla,sabırla ayın 20sini bekleyelim.
-
Daha başvurulara 4 gün varken nasıl oluyorda şu aralıkta kapatacak denebiliyor bana asparagas geliyor
-
@esmeringa yıpratma hocam kendini bu kadar ya ölüm yok ucunda yani
-
puan 71 de olsa başvurun, boş verin ıvız zıvır haberleri... İşin stresi ya da ne derece cazip olduğu hakkında bilgisi olan var mı?
-
Facede biri paylasmis personel daireyle gorusmus 85 ustu demisler yabanci okul mezunuymus denklik fln bosuna uğraşma demisler
-
@adam-simith adam avlıyolar... itibar etme sakın...
-
Başvuru süresinin bitmesine 4 gün kala taban puan tahmini yapanlar seçim sonuçları açıklanmadan 3 bin oyla kazandım 29 bin oyla kazandım diyenlerle aynı tarikattan bilgileri büyük ihtimalle aa dan alıyorlar az daha sabredelim dostlar
-
@esmeringa hocam üzülmeyin henuz puanlar açıklanmadı daha kast ettıgım tam olarak buydu bir ınsana yapılacak en buyuk kotuluk umutlarını yok etmektır bu yazılanları okuyup etkılenıp basvurmayan bıle olacaktır etkılenıp kesın gelmez dıye sabırla beklıcez pazartesını
-
DUYURU
Bu akşam 20.00 da GUY etkinliği için twitterdayiz sevgili İİBF ailesi.
20.00 dan 15 dk evvel veya sonra olma ihtimali var dün gündeme erken girdik, ilk dakikalar da önemli ilk sıralardan düşmemek adına, hazır olda bekleyelim.
-
Denilecek hiçbir şey yok ülke iyice çığırından çıktı.Bugunde bir arkadaşımı yurt dışına gönderdim.Geride kalan bizlere Allah sabır versin.Ciddi bir emek olmasa ortada bu süreç akıl karı değil.Ağlamaktan halim kalmadı diye üstte yazan arkadaş kimbilir ne emek ne fedakarlıkla o puanı alabildi a grubundan 80 üstü puan almak küçümsencek birşey değil ama bizim ülkemizde malesef değersiz bilgi değersiz emek değersiz! Geri kalmış liberal politikalarla yönetilen tüm ülkelerdeki gibi bizdede karin tokluğuna çalışıcak niteliksiz işgücüne ihtiyaç var. Puanı yüksek olup gitmicegini bile bile başvuru yapan adamda değil suç bu süreç birinin vicdanına bırakılacak bir süreç değil. Geçiş hakkı elbet olur üste doğru ama aynı statüye atanmış olana sınır getirmek kurumun görevi. Peki 2 yıldır mülakat sonuçlarıni açıklamayan kurumun umrunda mı?Bizim fırsat maliyetimizin gençliğimizin zamanımizin tükenmesi kurumların umrumda mı ?Allah yardımcımız olsun inandığım tek şey var oda hiçbir emeğin karşılıksiz kalmayacaği tutunacaginiz birşey varsa bu olsun !
-
@esmeringa Emek veren kişinin Emeğide karşılıksız kalmaz Ahı’da Allah’ın İzniyle
-
@damadferid14 burada bir umuttur bekleyen insanlarin umutlarini yikip geçiyorsun. Hesabın yeni ama bütün sayfalara bilgin var mış gibi yazmışsin. Bunlar senin tahminin ise anlarım. ama asılsız bilgi ise şuan da üzdüğün ,hayal bile kurmasina mani olduğun birçok insanın ahını alırsın.