10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@gizo11 Hocam bu kit olan bir sene de birbirimizi anlamiyacak miyiz mesela Ben olsam hic bir sekilde basvurmazdim arkadamkileri dusunurdum herkesin emegi var herkes senelerini veriyor
-
@hak-111111 çok samimi söylüyorum şu üslupla çok daha fazla tahrik ediyorsunuz insanları. Haberiniz olsun.
-
@walras12 katılıyorum. Herkes bi sakin olup beklemeli artık
-
@hak-111111 hocam bi arkadasim var hayali sgk denetmenlik ama guy kazandi bu yilki birikmenin oda farkinda ve bu yil basvurmucam bu cileyi hep beraber cektik ama daha sonraki ilana basvurucam diyo ve puani 90 küsur ya adam hayalini bizim gibiler beraber yol yürüdügü kardesleri icin erteleyebiliyor bi insan herseyden önce insan olmali bence biraz düsünmeli empati yapabilmeli
-
@ragnarnurkse insallah guydan sgkdan daha cok daha iyi yerlere gelir cok tesekurler arkadasina dualarim onunla Allah razi olsun
-
@andelib teşekkürler
-
@hak-111111 Bakın şunu görün artık. KPSS A grubu kariyer meslek alanıdır. " KARİYER" yani ideallerin doğrultusunda o görevi icra edip, kendini geliştirmek istediğin meslek alanı. Bu alan, o işin maaşı 3 kuruş bu işin maaşı da 3 kuruş, e o zaman neden başvuru yapıyorsunuz diye serzenişte bulunabileciğiniz bir mesleki gurup değil. Bizzat bu bakış açısı A grubu kariyer mesleklerini, B grubu bir düz memurluktan farklı kılmıyor. Ben, defalarca elendiğim mülakatlar sonrasında 6 yıl üstüne guy oldum. Denetmenlik ve müfettişlik mesleği doğrultusunda kariyer planı yaptım, hedef koydum ve bedel ödedim bunun için. Sgk denetmen yardımcılığı mesleğinin, gerek görev alanı gerek de yetki sorumluluğu açısından beni hedeflerim doğrultusunda geliştireceğine inanıyorum. Bu yüzden başvuru yapacağım.
Not: İçinde bulunduğun psikolojiyi, zorluğu çok iyi anlıyorum. Senelerce yaşadım bunu. Ama yanlış düşünüyorsun. Umarım en kısa zamanda atanırsın. -
@kaizen Hocam biz farazi olarak basvurup sirf puan yukselmesi icin inadi icin egosu icin basvuranlara soylemim Boyle basvurup virgullerle listenin disinda olacak insanlar var
-
@hak-111111 Memleketine atanan guy neden başvurur diye ifade etmişsin ya, o yüzden yazdım ben. Yani ben memleketime atanmadım ama atanıp da benim gibi düşünen, emek sarf eden insanlar da vardır.
O bahsettiğin güruhtaki kişiler için diyebilecek bir şey yok zaten hocam. Hayat illa ki bedelini ödetir onlara da. Sen emeğinden, çabandan vazgeçme. -
@emine-sağlam Ama yine de olmadı.Olmuyor ne yapmam lazım acaba ?
-
Allah aşkına bi kavgayı bırakın. 5 gün sonra görecek herkes. Çileden çıkarttınız milleti be
-
Dün yazan DAMATFERIT nickli kişi trol muydu sizce ? Msj atan ve cevap alan oldu mu hiç ?
-
Merhaba bir şey sormak istiyorum son alımda asil ve yedek liste haricindeki herkeste başarısız mı yazıyordu? Yani başarılı olup da yedek ve asil listede olmayan var mıydı? Ayrıca yeni yönetmeliğe baktım ancak göremedim, kaç kez başarısız olduktan sonra bir daha giremiyoruz sınava? Önceden 2 idi değişti diye hatırlıyorum ancak bulamadım
-
@nwone hocam dezavantajlı olmaz öyle düşünme bi arkadaşımda ilkinde elenmişti ikinci mülakatında açık açık söylemiş daha öncede girdim mülakatta elediniz almadınız demiş sonuç 2. Mükakatında kazandı
-
Biri aklınca yine bizlerin beyniyle alay ediyor . Biz burda bu ilanın 81-82 bandında kapatacağını söylediğimizde umut taciri ilan edildik . Görüyoruz ki bir çok insanın umutlarıyla oynayan şarlatanlar biz yokken türemiş buralarda ve bunu yapan kişi veya kişiler emin olun 78-79 puanlı kendini bilmez aşağılık vs daha fazla ileriye gidemeyeceğim gereksizlerdir . 80 üstü ya da 80 altı ilanda belirtilen puan almış herkes gönül rahatlığıyla başvurusunu yapsın . Göreceksiniz ki sınav geçmiş yıllardakinden düşük kapatacak . Morellerinizi bozmayın , gardınızı düşürmeyin . Kim başvuru yapmak istiyorsa da yapsın insanların tercihlerine karışmayın . Bu şekilde başvuru yapmayacak olanları dahi tahrik eden arkadaşlar var . Biraz daha sağduyulu biraz daha mantıklı davranın . Hepinizin hakkında hayırlısı olsun Allah çıkmış olduğunuz bu yolda sizleri muvaffat eylesin . Kalın sağlıcakla
-
@gari̇p-i̇nsan mhuy ve vmy den haber var mı bir de yeni guy alımından
-
Gerekli yerleri doldurup kaydettim başvuruyu yaparken. Herhangi bi uyarı çıkmadi başvurunuz tamamlandı şeklinde .
-
@35zmr Hocam sisteme bir daha girip bakarsan orada başvurunuz kaydedilmiştir gibi bir uyarı göreceksin. Öyle ise problem yok.
-
@westworld kosgeb basligina bir ilde 79 yazanin girecegini soylemis. o dogruysa troll degildir ama sanmiyorum zira elektronik ortam ve daha sistem acik. ben basvuru alicilarin dahi basvuru yapanlari gorduklerini sanmiyorum.
kurum 75 puan ve ustu olanlar basvursun demis. 75 ve yukari alan herkes basvursun. bu isler belli olmaz. bu ilanin 85'i bile gorecegini sanmiyorum. basvurular zaten e-devletten. 5 dakikalik is. 78-79-80... herkes basvursun.
-
Ben düşük kapatacağını zannetmiyorum.bddk da başvuru belgelerini kargoyla falan göndermiştik.zahmetliydi bunda öyle değil 5 dk e devletten zaman ayıran başvurur.guy ve dguylar puanı yetiyorsa başvurur.
83 aşağısı düşeceğini zannetmiyorum