10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@varetopilfredo siz kaç ile kapatacağını düşünüyorsunuz hocam
-
Next Kariyer SGK Mülakat Kitabını alan varmı arkadaşlar. Biraz kısa gibi geldi bana yeterli olur mu ?
-
@kaizen, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@hak-111111 Bakın şunu görün artık. KPSS A grubu kariyer meslek alanıdır. " KARİYER" yani ideallerin doğrultusunda o görevi icra edip, kendini geliştirmek istediğin meslek alanı. Bu alan, o işin maaşı 3 kuruş bu işin maaşı da 3 kuruş, e o zaman neden başvuru yapıyorsunuz diye serzenişte bulunabileciğiniz bir mesleki gurup değil. Bizzat bu bakış açısı A grubu kariyer mesleklerini, B grubu bir düz memurluktan farklı kılmıyor. Ben, defalarca elendiğim mülakatlar sonrasında 6 yıl üstüne guy oldum. Denetmenlik ve müfettişlik mesleği doğrultusunda kariyer planı yaptım, hedef koydum ve bedel ödedim bunun için. Sgk denetmen yardımcılığı mesleğinin, gerek görev alanı gerek de yetki sorumluluğu açısından beni hedeflerim doğrultusunda geliştireceğine inanıyorum. Bu yüzden başvuru yapacağım.
Not: İçinde bulunduğun psikolojiyi, zorluğu çok iyi anlıyorum. Senelerce yaşadım bunu. Ama yanlış düşünüyorsun. Umarım en kısa zamanda atanırsın.Arkadaşın yazısını 8 kişi beğenmiş. İnsanların tercihine bir şey diyemem. Ama guy olup başvuran sayısı çok olacak gibi görünüyor. Keşke kurumlar aynı göstergedeki geçişlere engel koysa da herkes gerçekten istediğinin peşinde koşsa. Mülakattan elemeleri hiçbir şeyi değiştirmiyor.
-
Arkadaşlar daha önce başvurumu yapmıştım ama daha sonradan güncellemem gerekli oldu . İlk başvurumda üniversite mezun yılım 2018 olarak kaydedebilmiştim lakin sonraki başvurumda ne yaptıysam mezun olunan yıl 2018 olarak gözükmedi . Bu sorunu yaşayıp çözen var mı ? SGK’ya mail de attım ancak halen düzelmedi .
-
@sauron27 basvururken sayfayi bikac kere güncelleyince düzeliyo diyorlar
-
@sauron27 Hocam en kotu mezun yilinin solundaki yere serh dusunuz parantez icinde 2018 yilinda mezun oldugunuza dair
-
Üstadlar merhaba,
Mülakatta giyim kuşam konusunda bir ritüel var mıdır? Takım elbise rengi, kravat rengi vs. Bilgi verir misiniz? İyi çalışmalar.
-
@importante mühendisler ve istatistikciler kareli takım veya spor ayakabiyla gelip kazanıyorlar
-
https://www.turkive.gov.tr/ başvuru yapmak için girdiğimiz bu sayfa görüntülenmiyor neden acaba bilgisi olan var mı ?
-
@importante tabi ki bir gelenek var. Siyah takım elbise, beyaz gömlek,borda kravat, siyah rugan bağcıklı ayakkabı ve siyah çorap. Protokol de giyilen kıyafet düzeni böyle. Görünüşünüz önemli. Ancak ben jilet gibi gelip mülakatta konuşmayı unutan çok arkadaş gördüm, işte o zaman o kıyafet ve görünümün pek bir önemi olmuyor. Siyah veya koyu lacivert takım işinizi görür. Ancak özgüvenli ve rahat olan biri komisyona kendini rahatlıkla kabul ettirebilir.( Referans olayını ceteris paribus varsayarsak )
-
@andelib illa bordo kravat mi kırmızı olmaz mi
-
Kurumlar kendi arasında anlaştı guydan sgk ya geçiş yok dememize rağmen hala kendi bildiğini okuyan insanlar var
-
Bende şu anda guyum puanım 86 ama başvırmayacağım daha öncede guyken gittim mülakata elediler direk ekranda çıkıyor nerde çalıştığın, benim gibi tüm arkadaşlarımı elediler hepsi guydu boşuna milletin hakkını yemeyin
-
@urfaspor63 çok açık renk değilse yani parlak dikkat çeken bir kırmızı değilse neden olmasın
-
@yalnızkurt hocam ince düşünceniz için çok teşekkür ederiz allah razı olsun
-
@yalnızkurt Hocam insallah kaymakam olursunuz bizi dusundugunuz icin tesekurler Allah yolunuzu acik etsin
-
@andelib erkeklerinki belli de bayanlar hakkinda da aciklama yapilsa bir de nerden alacaz bu kıyafetleri belli bir yer var mi ben bulamadim şahsen
-
@yalnızkurt sözleşmeli b grubu memurum yine de elerler mi?
-
@yalnızkurt benim tanıdığım guylar şuanda sgk mesaisi yapıyorlar ??? Yukarılarda bir yerlerde yazmış bi arakadaş bu meslek kariyer bir meslek hedefi çalışma isteği ve arzusu olan başvurur he gitmeyecegi halde başvurana bende karşıyım ama yetkisi mühürü en önemlisi iş tanımı olan bir kariyer meselegi seçmek isteyen birine herkesin susup saygı göstermesi lazım . Nihayetinde bu bir yarış başaramayacağını düşünüyorsan bu yola çıkmayacaktın , sen ona başvurma ben suna vurmayayimla bu işler olmaz
-
Arkadaşlar ne kadar denediysem sayfa sürekli hata veriyor başvuru yapamıyorum aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?