10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Arkadaşlar Twitter da etkinlik var katılalım lütfen.
İİBFliGuy İlanıBekliyor
-
@engin0516 b grubu memuru elemezler kardeşim referans sağlam bulursan başlarsın
-
@kısmetsgkdntmni mahfi eğilmez in sitesinde arama kısmına mülakat yazın. İhtiyacınız olan bilgiyi bulabilirsiniz.
-
@nur bnde pyle bir sorun olmadi direkt e devletten girdim daha sonra kurum disi personel teminini tiklamistim normal chrome dan giriyosunuz degil mi explorer da oyle sorun oluyor bazen
-
@kaizen sanırım bu cümleleri 20 sine kadar sürekli kurucaz. Ağzınıza sağlık.
-
@yalnızkurt anlaşırken oradaydınız galiba. Sizin gibi net bilgiler veren insanlara ihtiyacımız var. Anlaşmışlar başvurmayın arkadaşlar birazdan anlaşma metnini de yollayacak arkadaş.
-
@samettin aynen kac kez denedim chome ayrı Explorer dan ayrı yapamadım hepsinde hata veriyo anlamadım gitti tesekkur ederim yine de yorumuz ıcın
-
@nur hocam e devlet'e giriş yapın sonra arama yerine "kurum dışı sınav"yazın. direkt https://uyg.sgk.gov.tr/kdsinavbasvuru bağlantısından yapınca hata veriyor.
-
@batmanerko sgk mevzuat kısmı iyi ama alanı yetersiz gibi.
-
@andelib teşekkür ederim
-
@gizo11 Merak ettim Guysunuz Başvuru mu yaptınız. Yoksa Guy yedeksiniz önünüzden çekilsinler diye mi Başvurmalarını istiyosunuz. Yoksa SGK puanınız iyi Guy’lar nasıl olsa alınmayacak Şansım artsın diye başvurmalarını isteyenlerden misiniz?
Arkadaş Yanlış bişey söylememiş İki kurumun geçişleri engellemek istediğini herkes duymuştur herhalde.. Pareto bile böyle bişey söylemişti bi ara yazısında görmüşsünüzdür.. Öyle olmasa son alımda İllaki geçen Duyulurdu. Benim o kadar arkadaşım GUY oldu SGK mülakatınada kaldı Ama Mülakatın iyi geçmesine rağmen Bazılarının iyi referansı olmasına rağmen gene Alınmadılar..
Bizim elbette kimseye zorla bişey yaptıracağımız yok. Söylenen şey Sizlerde İşsiz kaldınız Sizlerde bu yollardan geçtiniz. Birazcık geriye bakıp Empati yapmanız. Elbetteki Herkes bir Olmaz. Çok düşünceli insanlar gördük Allah razı olsun Ama Siz gibilerde maalesef Olacaktır. Gene Mülakatta alınmayacak Ama Sadece sınırdan birilerinin Ailesini gene Hüzün saracak.. ( Emin olun bu Ailesi Üzülen kişiler Arasında olmak İstemezdiniz ) Sayılarınızın Az olması dileğiyle..
-
Başvuru yarın mı bitiyor? İnternal error hatası veriyor sistem
-
daha bir ay öncesine kadar işsiz olan insanların sanki bu süreci hiç yaşamamış sanki küsüratla hiç sınav kaçırmamış gibi duyarsız hallerini hayretle izliyorum. Belki sizin öylesine yaptığınız bu başvuru ilansız geçen bi senede 4 5 mülakattan elenmiş kişilerin liste dışı kalmasına neden olacak. hali hazırda atanmış kendince haklı sebepleri olan arkadaşları ayrı tutuyorum tabi. Ne diyelim Allah herkesin gönlüne göre versin.
-
Hala gündemdeyiz arkadaşlar çok iyi bu tweet atmaya devam herkes biraz yardımcı olsun bir tweet bir tweettir sesimiz duyulsun tag İİBFliGuy İlanıBekliyor
-
@gizem2020 Hocam ne soylesek nasil anlatsak anlanmiyacak artik oluruna biraktim geceleri uyuyamiyorum zarari yine bana olacak bu durumun vicdan meselesi anlayis meselesi bir arkadasta yazmis basaramiyorsaniz oynamayalim diye ya Azcik mantikli dusunse guydan sgk ya gecmek istemez ama ilk bastaki hayali bu ise ayri konu gider sayistay dener hakimlik ust kurul dener kaymakamlik dener dener yani kapatisesi bu kadar demek ki tasra uzmanligindan tasra uzmanligina
-
8 yıl önce de bu aman şurda olanlar tercih yapmasın, aman hak yemeğin patinaj cümlelerini okurdum bu sene de girdim baktım aynı cümleler nesilden nesile,
guycular başvurmasın hak aramak değil hak nedir,terazi nedir araştırın. -
İnsanın menfaatinden korkulur valla. Menfaat girdimi işin içine, doğrular yanlışlar birbirine karışıyor. Adam demiş kapasiten bu kadar heralde taşradan taşraya. Kardeşim sormazlarmı adama senin kapasiten ne ki gelmişsin burda başvurmayın diye acıtasyon yapıyorsun. Tebrikler guy ları kışkırtmayı başardınız. Şimdi çevirin kazı yanmasın , çevirebilirseniz tabi.
-
Sorun kişilerde değil kurumlardadır. Geçişi kapatacaklar. Bu durum kişilerin vicdanına bırakılmamalı. Mülakattan eleyecekseniz neden mülakata girişlerini baştan engellemiyorsunuz. Ben torpiline güvenip istanbul guyken ankara guy mülakatına giren kişi biliyorum. Benim yüzüm kızarır komisyonun karşısına çıkamazdım. Elendi diye ‘Allah kahretsin ya elemişler’ demişti. Dediğim gibi geleceğimiz, ümitlerimiz insanların vicdanına bırakılmamalı.
-
@mrnobody yanlış anlamayın şahsınıza yönelik değil yorumum, 'kışkırtılma' bahanesinin arkasına sığınanlara söylüyorum; sizi bakkalı soyamazsın diye 'kışkırtsa' biri gidip soymaya mı çalışacaksınız arkadaşlar. yapmayın kaç yaşında insanlarız
-
@zwasp hocam guy dan elendım ve puanım sınırda sayılır kımseye basvur yada basvurma demem demedım de bugune kadar ancak kazanan arkadaslara sadece sunu demek ıstıyorum daha ıs bası bıle yapmadınız atandınız sız de elenebılırdınız sınav sonuçları acıklandıgından berı aılemin yuzune bakamaz oldum benım sucum elbette degıl bırıleri kaybedecek ancak neler cektıgımı ben bılırım ellerınız vıcadnınıza koyun sadece eger hala basvurmak ıstıyorsanız basvurun sadece 11 ay bekledıkten sonra olmadıgını dusunun bır an sız de elenmıs bu sınavı beklıyor olabılırdınuz burda kımseye duygu somurusu yapma nıyetınde degılım ancak yasadıklarımın eksıgı var fazlası yok