10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Başvuru yaparken kimlik bilgileri sistem tarafından dogrulanamadi diye ilk kısımda daha uyarı alıyorum. Aynı uyarıyı alan varmı
-
Daha önce başarısız olma sayısı bir benim ama ekranda otomatik başarısız olunmadıyı kabul ediyor ?bu kısmı düzeltme şansımız varmı acaba?
-
@yatko daha doğrusu kimlik paylaşım sisteminden gelen hata yazıyor
-
Başvurunuz başarıyla kaydedilmiştir yazısını gördükten sonra sorun olabilceğini düşünmüyorum . İmza kısmında tarih bilgisi yer almakta . Sistem otomatik olarak kaydediyor . Bir yere verilmesine gerek yok .
-
Şu ana kadar başvuru sayısı 3456 kişi ;
Nereden,
Kimden ,
Nasıl,
Ne Şekilde
Öğrendiğimi sormayın ...
Kapanma aralığı 84.6-85.2 olacak gibi
Başvuru yapmayacağım diyen dguylar bile var
Gerisini siz düşünün ... -
@damadferid14 85.20 olmasın amin
-
Ben elendim arkadaşlar siz devam edin:)) 84.05 yetmiyorsa daha ne yapsın bu gariban:)
-
@smithayran 85.14 benimde hocam kaderdaşız
-
@damadferid14 katılıyorum , 84.6-85.1 tahminimi yazmıştım daha önce gruba
-
@damadferid14 hocam kaynağını soyleyemeyecegınız acıklamalar yapmayın lütfen ınsanların cıddı anlamda sınırlerı bozuluyor zaten bırkac gun sonra belli olucak sonuclar
-
@damadferid14, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Şu ana kadar başvuru sayısı 3456 kişi ;
Nereden,
Kimden ,
Nasıl,
Ne Şekilde
Öğrendiğimi sormayın ...
Kapanma aralığı 84.6-85.2 olacak gibi
Başvuru yapmayacağım diyen dguylar bile var
Gerisini siz düşünün ...Ben de 85+ kapatacağını düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz...
-
@iktisadihatun Oldu bide kaynağını yazsın böyle bi açıklamanın. Sen görmek istemiyorsan atla iletiyi. İnsanlara canımızı sıkan şeyleri görmek istemiyoruz diye diye herkes kaçar oldu .
-
O kadar yüksek kapatacagini düşünmüyorum.
Max 84.5
Min 82.5
Tahminim bu aralıklarda kapatacaktır. -
@balans-etkisi ben 3 kez elendim ama 1 yazıyor onun sebebi mülakata 70 altı alirsan başarısız 70 üstü alirsan başarılı ama yerleşemeyen oluyorsun
-
İl göç bile 84 85 kapatır max. denildi. 87 ile kapatti. Çok umut bağlamak istemiyorum bu ilana da. Kpss çalışmak en garantisi.
-
@damadferid14 sistemin iyice suyu çıktı bu kadarı fazla gerçekten,adam dguy mülakatı açıklanmadan liste de isminin olduğunu söylüyor ,kazandığını biliyor ,şimdi de daha devam eden bir başvuruda bize bilgi paylaşılıyor ,bir sistemin nasıl suyu çıkar tam özeti oldu
-
@damadferid14 ya bi sus ya
-
@şampiyon hocam sıstemden yapılan basvuru hakkında bu kadar net bılgıye nasıl sahıp oldugunu tabıkı sorarım elden gondermıs olsaydık iş degısırdı kımsenın kactıgı yok ayrıca neden kacalım ki burası acık bır platform elbette herkes dusuncesını paylasabılır yazan pek cok arkadas oldu kımseye bu gune kadar bır sey denedım ama bu kadar kesın ve net sayı verınce acıkcası bi sorguladım elbette sıstem uzerınden yapılan bır basvuru sonuçta
-
Beyler bu arkadaş yetkili bi abiye benziyor benden söylemesi. Kosgeb başlığında da bilgi paylaştı. O da e devlet üzerinden başvuru almıştı. O bilgilere ulaşan birisi olabilir. Pek trole benzemiyor yani.
-
@damadferid14 Pazartesi gelse de senin gibi lüzumsuz insanların sesi kesilse artık.