10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Arkadaslar calisma yerleri ve gorev suresi ile ilgili kisimlara ne yazdiniz? kamu icin mi soruluyor o bolum? kafama takildi. bir bilen cevaplasin ne olur.
-
@gaye açıkçası ben özel sektörde çalışmalarımı yazdım. Bence bir sorun olmayacaktır. Genellikle başvuru ve cv lerde bu kısımlara geçmişte çalıştığınız ve halen çalışmakta olduğunuz kurum yazılır. Eğer yanlışsam düzeltin , bende düzelteyim
-
@andelib ben de oyle yaptim. bence de sorun olmayacaktir haklisiniz. ozel olarak kamu gorevi diye de belirtilmemis. sadece kamuyu sorsalardi belirtirlerdi diye dusunuyorum. ayrica kisa ozgecmis kismi 150 karakter. dogdugun, okudugun yeri anlat aileden bahset bitiyor orasi. is deneyimi yazilamaz oraya. yine de kafama takildi iste
-
@gaye kamubizel ayrimi yok sadece nerde çalışıyosunuz hangi il onu yazin hocam
-
@johnstuartmill, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Fotoğraf için jpg, png, gif türü belge seçmelisiniz diyor sürekli. Ne yapmalıyım
Dosya türü dönüştüren programlar var onlari indirip deneyin hocam
-
@legolas anladim hocam. cok tesekkurler.
-
başvuru yapabilen var mı şuan site hata veriyor
-
@adam-simith Allah gonlunuze gore versin hocam sgk mulakatindan da elendim kusuratlarla mulakatina da giremedim hepsini yasayan biri olarak halden cok iyi anlarim.
-
Arkadaşlar başvuru formundaki 'imza'yazili bölümü imzalayıp kuruma yollamamiz gerekiyor mu?Yoksa e devletten yaptığımız başvuru yeterli mi ?
-
Tüyo/Liyakattan çalışan arkadaslar sizde de şu oluyor mu ? Kitaptaki tanımı okuyorum sonra alan çalışırken takip ettiğim kitabi açıp ordaki tanıma bakiyorum sanki tuyodaki tanımlar biraz daha dolambaçlı uzun cümleler gibi geliyor,mülakatta bu kadar vakit olmayacak daha kısa, net ifadeler içeren tanımı baz aliyim diyorum..benzer düşünceye kapılan var mı?
-
@olursaolur aynen öyle dostum bilindik bişeyi çok değişik kelimelerle anlatıyo.bendede oldu aynı şey.şöyle yapmanı tavsiye ederim kitaba devam et ama kendi cümlelerinle kendine açıkla.yada netten kavrama bakarsan daha basit gelebilir ben öyle yapmıştım..
-
@bohr sağol kardeşim valla kendi çapımda bunalım yaşamaya başladıydım bir bende mi oluyor bu sıkıntı diye..
-
@olursaolur yok yok çalışmaya devam motivasyonun düşmesin
-
arkadaşlar başlıkla pek alakası yok ama sayfa aktif kullanıldığı için yazıyorum
ANKARA GUY DAN feragat eden-edecek- duyan-gören var mı ? -
@olursaolur ben tuyo'yu biraktim bu sebeple hocam. birebir aynisini yasiyorum. tuyo'dan sadece soruya bakip kendi kpss not ve kitaplarimdan cevap cikariyorum. yalniz degilsiniz.
-
evet arkadaşlar aşvuru sonrası ankete katılımınızı, anket linkinin güncel kalkasına yardımızı ve sosyal medyada da paylaşımızı bekliyorum link: https://xoyondo.com/op/QbYvf10HlkErrkp
-
@gaye icim rahatladı suan kac gündür o cümleleri kurmak icin kendimi yıpratıyodum öyle yapalim en mantiklisi Allah kolaylık versin..
-
@bohr ben SGK denetmenligini kazanırsam edecem.
-
@babayega tamamdir hocam eyw
-
bende şu an giriş yapamıyorum" bu sayfa çalışmıyor" deniliyor sizde böyle bir sıkıntı var mıdır?