10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@rqzeet sakalsiz olsun ayrıca absürt bir giyimin olmadığı bir fotoğraf yeterli olacaktır.
-
@grundig dostum il merkezinden kastınız nedir bilmiyorum ama şuan esenyurt esenler fatih kartalda denetmenler görev yapıyor
-
@trmaliyeci kendinizi tanıtan bir metin yazabilirsiniz doğum yeriniz doğduğunuz yıl sonra eğitim hayatınızdan bahsedin ailenizden bahsedebilirsiniz kaç kardeşiniz babanızın annenizin mesleği son olarak bu kurumda neden görev almak istediğiniz ilgili cümleler kurabilirsiniz
-
@maricinal küçük illerden bahsediyorum hocam. Çanakkale örneğin sadece il merkezinde görev yapıyor denetmenleri.
-
@grundig istanbul dışında diğer illerde il merkezinde görev yapıyorsunuz
-
@batmanerko hocam bir de daha once calisilan gorevler gorev sureleri ile ilgili kisim var. ben ozel sektordeki isleri yazdim oralara. kamu icin mi soruluyor?
-
Arkadaşlar bu sinav onaylandıktan sonra imzalayıp tekrar herhangi bisey yapıyonuz
-
@samettin bu sinav onayladıktan sonra imzalayıp bise yapiyomuyuz
-
Ya Hocam universiteden Ben 2018 yilinda mezun oldum lakin 2017 son yil ve Ben 2017 you tiklayip not dustum 2018 yilinda mezun oldum diye herhangi bir sorun cikar mi sgk yo aramam gerekir mi
-
@metin2500 onaylaktan sonra imzalayıp her hangi bey yapiyomuyuz acaba
-
@karakan19 ben baska bir kurum sinavina girdim orda pyle bisey vardi ustte imza diye bir ibare gordum ancak forumdaki diger arkadaslar boyle birsey yok diyorlar benide bilgilendirirseniz sevinirim
-
Askerlik durumunda yaptı tecilli muaf yazıyor. Ben şuan astegmenim ocak da bitiyor görevim . Neyi işaretlemem gerekiyor . Yaptı mı muaf mı. Yada basvuramıyor muyum
-
@bybredd muaf değil tecilli mi işaretlemem gerekiyor yanlış oldu
-
@karakan19 bisey imzalamiyacazki Hocam sadcee onaylayacaz
-
Arkadaşlar dosya seçtikten sonra kaydet diyorum kabul etmiyor ne yapmalıyım?
-
Arkadaşlar YÖK'den aldığım denklik belgem var ancak başvuru sırasında denklik belgesi ekleme ekranı yok. Problem olur mu ?
-
Arkadaşlar onaylandıktan sonra herhangi bir imza gereklimi birde sayfadan çıktıktan sonra kontrol etmek için tekrar girdim yaptığım başvuru görünmüyor sizde görünüyor mu?
-
@müşrif basvura tekrar tıklayınca basvurunuz isleme alınmıstır diye gözüküyor hocam
-
Başvurduktan sonra çıktı alma gibi bir şeyler varmı yoksa başvuru yeterli mi
-
Fotografın boyutunu vs herşeyini ayarlıyoruz neden olmuyo bir fikri olan varmı