10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@rintintin ben onaylamaktan başka bir şey bilmiyorum imza falan yeni duydum
-
@magdur Ben daha once o kaynaktan calismistim gayet yeterli olmustu kalin kaynaklarda kaybolmaya gerek yok
-
@gmsmustafa cok tesekkurler
-
Next kariyer pdf i olan var mi arkadaslar ?
-
arkadaslar puan türünü puanın yüksekliğine mi sıralamaya göre mi belirlicez ?
-
@hayhuy puana gore
-
@açıklanmadı Eğer guy ve dguy olan arkadaşlarımız biraz duyarlı olursa 82 puana rahatlıkla düşecektir. Guy ile maaşı özlük hakları aynı olan bir meslek bu. Arkadaşlarımız işsizdi o heyecanı sevinci yaşadı atandı mutlu oldular umarız duyarlı olup ilanların yok denecek kadar az olduğu bu dönemde diğer arkadaşlarımızında iş sahibi olmaları adına engel olmazlar.
-
Başvurular bitse de kurtulsak şu işkenceden. Çokca amin.
-
Hala mezuniyet için 2018 seçilmiyor. Bu konuda kurumu arayan oldu mu?
-
@dzndr sırada bekleyen eski mezunlar var ondandir.
-
başvuru sayfasını bulamadım yardımcı olabilirimisiniz
-
Arkadaş guy icin başvuru olur, kazanırlarsa yedekler bayram edecek ama dguy olup başvurma nasıl olur ya durup durup düşünüyorum senin kazandigin o kadroda tam 300 kişi bile alınmadı yedek belirlenmedi,hadi yedek belirlense susayim diyorum yani öyle bir kadro ki bir daha ilanı zor gelecek. Sıcak sıcak Mart'ta girdigin kadronun mülakat sonucunu umutla bekledin kazandın şimdi dguy olup bir de SGK asilde nasıl yer almak istersin, komisyon dikkate alır umarım. Guy için aynı seyleri söyleyemiyorum bir yedek olarak, hakeden kazansın inşallah
-
@legolas 2016 mesela
-
- Promosyon da olduğu gibi umarim bu senede işsiz kişileri alırlar.
-
@zdrn, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
- Promosyon da olduğu gibi umarim bu senede işsiz kişileri alırlar.
Büyük ihtimal öyle olur. İşsizlik bu kadar yüksekken herhangi bir devlet kurumunda çalışan adamı almazlar diye düşünüyorum. Özellikle kariyer meslek memuru olanlardan.
-
Ilk girişte puan seciyoruz galiba P23 ve p47 puanları birbirine yakin hangisini tercih etmek daha mantikli olur
-
@metin2500 virgullede olsa yüksek olanı seçmek mantıklı hocam
-
@nairu eyvallah sag ol haklisın
-
Selamlar, öncelikle ilan herkese hayırlı olsun. 8.dönem denetmen yardımcısıyım. İş ve mülakat süreciyle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamak için geldim. 2 yıl önce birçok sorum cevapsız kalmıştı, bunun için burdayım. Gün içinde müsait oldukça dönüş yapacağım.
Tek ricam referans konusunda soru sormamanız. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
Arkadaslar nereden başvuruyoruz link atar mısınız?