10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Günlerdir başvurun - başvurmayın tartişmasindan sıkılmadınız gitti ya . Bi bırakın artık
-
halihazırda bir işte çalıştığım halde ben başvurcam .çünkü burası Türkiye.neyin ne olacağı belli değil.ilk başlarda milletin hakkı şusu busu diye düşünüyordum ancak şimdi öyle düşünmüyorum çünkü sınava girecek kişileri tek tek tanımıyorum ,kimin hak edip kimin hak etmediğini bilmiyorum .her işsiz kişi hak ediyor diye de bir şey yok ,işi olan hak etmiyor diye de bir şey yok .ben puanım yüzde yüz yettiği halde il göçe mhuy a başvurmadım ,ancak giren kişiler kimlerdi bilmiyorum .meslekler aynı bile olsa muhtemel bir gelecek görülüyorsa bence başvurulmalı .
-
@ekeblad meslekler aynı değil birisi büro memurluğu,sabahtan akşama kadar dört duvar arasındasın diğeri bi nevi teftiş
-
@ekeblad tamam
-
Başvuru ekranı açıldı mı arkadaşlar? Doğrudan E devletten mi yoksa SGK sitesi mi e devlete yönlendiriyor
-
e-devlet'e başvuru linki geldi mi? Baktım ama göremedim
-
Başvuru açıldı. Telefondan başvuru yaparken bende hata veriyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mi ?
-
Link atan yok mu bulamadık
-
@modigliani-0 https://uyg.sgk.gov.tr/kdsinavbasvuru
bu sanırım ama hata veriyor -
@agustcomte ciddi misiniz gerçekten merak ediyorum nasıl bir mantıkla hareket ediyorsunuz ,o puana gelmeme ihtimali yok burda kendinizi tatmin etmeyin lütfen
-
Arkadaslar basvuruda referans istemiyor gördügünüz üzere ,referansimiz varsa bunu nerde ne zaman belirtmemiz gerekiyor bir bilen var mi
-
Arkadaslar resim 60 kb diyor o boyuta kuculmuyorki resim yanj yok gibi bisey oluyor nasil yaptiniz
-
Mezun olunan lisans yılı 2018 seçilemiyor, en son 2017 var ilginç.
-
@kısmetsgkdntmni utanmadan bunu buraya yazıyorsun ya pes vallahi !
-
Kapaliyim acik resmim var vesikalik 27 kb onu yuklesem sikinti olur mu arkadaslar
-
@xxx kapalı halinle çeksen daha iyi olur bende ama yine de sorun olacağını düşünmüyorum
-
@justice11 arkadaş kendimi niye tatmin edeyim bu sene acılan sınavların kaçla kapattigina bakmadan sgk ya geldin heralde ya da geçen sene sgk nin tek yıl ve 2 puan türüyle kaçla kapattigina bakmadin. Şimdi bana sallayana kadar git ders çalış
-
@agustcomte tamam bunun da yüksek kapatma ihtimali fazla ama sizin puanınız bunun içinde değil biraz sağlıklı analiz yaparsanız görürsünüz ,
-
@agustcomte sallamak tabiri hoş olamamış bu arada onu da belirtmek istiyorum,hepimizin çalışması gerekiyor
-
@justice11 aleni salladın yani (kendini tatmin etme diyerek )öyle bir niyetim hiç olmadi . Analiziminde nekadar sağlık olup olmadığını 20 sinde göreceğiz arkadaşım umarım sen haklı çıkarsın