10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Hocaların artık kim başvurabilir/başvuramaz fikirlerimizi kendimize saklayalım. Benimse fikrimi az çok bilen vardır . Kimseyi ikna edemeyiz. Herkesin kendi seçimleri kararı artık . LÜTFEN . Forum adına daha nitelikli paylaşım yapalım.
İlanın geleceği haberinden beri herkes zaten fikrini belirtti .
Artık son olsun .
Başka şeylerden konuşalım . Kaçla başvurdunuz mesela . Beklentiniz ne ? -
@agustcomte emin ol göreceğiz o puanla kapatma ihtimali yok .eğer gerçekten öyle bir niyetin yoksa özür dilerim
-
82 ye düşmez dimi?
-
Fotoğrafı 60kb boyutuna indiremedim. Programla deniyorum yine 580kb oluyor. Bu sorunu yaşayan var mı acaba
-
Fotoğraf sorunu yaşayanlar fotoyu mc offıce pıcture managerden açsın üst kısımda resimler düzenle >sağ alt köşede yeniden boyutlandır seçeceğinden boyutu 60 kb den az olacak şekilde ayarlayıp sol üst kısımdan masaüstüne farklı kaydetsin.
-
@gencbiraday iste boyutlandiriyorum kapali olan genede 60 kb den fazla oluyor bi fotografciya sorucam artik onun yuzunden basvuruyu yapamadim
-
Bu kafada olan iibf mezunları için bu ilan çok çok fazla bile. Bende iibf mezunuyum Ve Sgk ya başvuru yapıcam forma bakayım millet ne diyor dedim ama bakmaz olaydım. Herkes birbirine düşmüş hakarete kadar varan söylemleri görünce hiç de şaşırmadım. Öğretmen hemşire vs vs hepsi o kadar güzel birlik olup haklarını savunabiliyorlar ki ve bunu her ortamda da başarıyorlar o yüzden de istediklerini alabiliyorlar. İibf mezunları da 350 kişilik ilan için birbirini yesin. Sözün bittiği yer!!!!!!!
-
@modigliani-0 ne var ya pes vallahi diyecek kadar ! nedir sizin derdiniz anlamıyorum !
-
arkadaşlar mezuniyet yılı 2018 seçilmiyor ? bende mi hata var acaba kurumu arayan oldu mu?
-
@modigliani-0 Bir soru sordum ister cevap yazarsin ister yazmazsin bu senin tercihin fakat kimsenin haddine değil bir insani yargilamak ,madem birşeylere sinirlisin ,karşısın anlıyorum bunu fakat hıncını alacağın veya isyan edeceğin kişi veya kurum ben değilim ,herkesin herşeyi bildiği bir ortamda bu neyin isyanı .
-
arkadaslar ben suan basvuru yapıyorum ama resimi power pointten duzenledik resimi kabul etti ek birşey yapmamıza gerek vardı çıktıyı alıp imzalayıp yeniden sisteme yuklemek gibi
-
Arkadaslar merhaba yaklaşık 1.5 yıldır kpssye ara verdim bu ilan gelince 2017 kpss puanimla son sansimi denemek icin mulakata hazirlanmaya karar verdim yaklasik bir aylik surecte nasil bi yol izlemem gerekli? Mulakata calisma kitaplarindan en guncel next kariyerin kitabi var tavsiye eder misiniz?
-
@feritonuroztas aynı durumu ben de yaşadım. sanıyorum çözülür bugün-yarın
-
@kısmetsgkdntmni adam gayet haklı bu şekilde sitemini belirtmekte senin neyi anlamadığını anlamadım bende Yazdığın şey çok mu doğru bir daha oku bence
-
@adam-keeynes ne yazdigim gayet açık siz anlamakta zorlaniyo olabilirsiniz biraz paragraf çözün iyi olur
-
@kısmetsgkdntmni peki öğretmenim
-
-
0 (312) 296 60 69 arkadaşlar bu özel kalemin numarası
Açıklanmayan mülakatlar için arayıp soralım -
Arkadaşlar merhaba. Başvuru formundaki kısa özgeçmiş bölümüne ne yazdınız acaba?
-
@samettin hocam böyle bir şey mi yapacağız kaydetmek yeterli değil mi