10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@smithayran dostum cok iyi anlıyorum seni benim puanda 85.7 alanda 350. Sin ama mülakata kalırmıyım diye düşünüyorsun buda yıpratıyor cok saçma bir süreç. Ders çalışıyorum azcık yorulayım ya gelmezse oluyorsun sonra nete bak anketlere bak kaçla kapatır konusunda az çok senin kadar bilgisi olan insanların yorumlarını okuyup moral arıyorsun falan tuhaf bir süreç ya Allah yardımcımız olsun.
-
@mertcaan fazlası var eksiği yok dostum anket istatistik yorumlar derken uzman yorumcu olduk :))
-
@mertcaan kardeş 350. benim
-
@friedman17 ah kahretsiin yakaladın beni dostum 354
-
@elinor-ostrom tesekkurler
-
Şimdi bazıları diyor ki adam işe girmiş hala sınav peşinde. Arkadaşlar Gümrük sözleşmeli Muhafaza memuru olarak çalışan birisi ayın yarısında 12-12 Cumartesi Pazar dahil 7 gün boyunca çalıştığı yerler var. Gün gece kavramı diye bir şey yok. Şartlar gerçekten çok ağır. Resmen fiziksel yorgunluk düzeyimiz aşınmış durumda. Elbette diğer yerler böyle değil ama bizim sınırlarda ne kadar çalışacağımız belli değil. Şimdi ben buraya başvursam kim bana yaptığın doğru değil diyebilir. Lütfen herkesin durumunu birbirinden bağımsız değerlendirin. Gerçekten bir SGK ile Gümrük sözleşmeli bir değil. Herkes bayramda 9 gün tatilini yaparken, biz bu 9 gün içinde 96 saat fiili çalışma yapmışız. Lütfen herkesin durumunu aynı gitmeyin.
-
@sınavsayar Kardeşim B grubu için diyecek bir şey yok. Kimse sana Başvurma diyemez. Buradaki arkadaşların söylediği Halihazırda A grubu işin varsa Zaten Kısır bir süreçteyiz. Biraz empati yaparak başvurmamalarını Rica ediyoruz. Aileleriyle birlikte ne zorluklar yaşadılar dün gibi akıllarındadır Arkadaşların. İnşallah herkes için Güzel şeyler olur..
-
@sınavsayar Guzel kardesim gumrukcuye yada baska sozlesmeli yada b grubu meslegin basvuru yapmasi kimseyi ilgilendirmez kimsede bisey diyemez,sanirim soylenmek istenen sinava basvurup gitmeyecek yada ayni ozluk hakkina sahip meslek grubundan kisilerin sinava basvuru yapmasi (ki kurum bunu degerlendirip mulakat asamasinda olumsuz sonuc veriyo) yani insanlarin bu sureci goz onunde bulundurup bu uzun surecte kendi cektigi sikintilari gozeterek hareket istemelerini istiyo arkadaslar ben oldum sen olma olayina girmemeyi hep beraber olmayi dusunen guzel insanlar bunlar aslinda
-
@friedman17 85.7 mı hocam sizin de
-
Arkadaşlar boşverin artık kim başvuru yapar kim yapmaz böyle tartismalar yalnızca moral bozuyo herkes kendine göre haklı,Allah hepimiz hakkında gönlümüzde olan en hayırlısini nasip etsin
-
@sınavsayar kimseden icazet almaya gerek yok insanları psikolojik baskı altına almak zaten hoş değil ama yapılıyor maalesef
-
@ragnarnurkse haklısınız. Bu durumun da beddua, icazet verme ya da baskı olarak nitelendirilmesi ya da genellenmesi bence biraz ağır ve kırıcı oluyor. En iyisi oluruna bırakmak
-
85.6 da bende bu puanla umutsuz olacağımı düşünmezdim hiç fazla puan türü yaktı gemileri
-
Yıllarca oku, esnaf denetimine git. Komiser yrd.ilanını değerlendiririm daha iyi. Kariyer imkanı da var.
-
Doğru diyorsunuz da bende kendimden yola çıkarak çok farklı durumlar var. Bunu ortaya koymaya çalıştım. Ben sadece bu sınava olursa olur, olmazsa zaten işim iyi demesine rağmen başvuru yapanlara kızıyorum. Bir de gitmeyecek olan egolu insanlara. Onun dışında farklı farklı durumlar var. Detaylara girip kimseyi üzmek veya kırmak istemiyorum. Hepimiz için hayırlı bir sınav olmasını diliyorum.
-
@ordinal-fayda yıllarca okuyup markette meyve suyu okutanlar var. Esnafa denetime gitmek derken gözünüzde nasıl bişey canlandı , yada sizi bu başlığa hangi rüzgar attı bilmiyorum ama sgk gayet kariyer bir meslektir.
-
@ordinal-fayda hocam sen hakkaten nasıl bir mantık yürüttün
Daha doğrusu yürütemedin
Meslek bu işte
Beğenmiyorsan üst versiyonunu zorlarsın
Ayrıca ne okudunda ne denetimi istiyorsun yıllarca oku demişsin sanki bana mitte kuantum fiziği okudun -
Arkadaşlar ilanda görev yeri sadece taşra teşkilatı diyor. tam olarak görev yeri neresi bilgisi olan var mı?0
-
@maliyeüstadı https://www.tercihiniyap.net/m/meslek/sgk-denetmen-yardimcisi-nasil-olunur-ne-is-yapar-maasi-ne-kadar-h6536.html
Sorunuzun yaniti istisnasi ile birlikte meslek tanitiminda mevcut hocam okuyabilirsiniz
-
@maliyeüstadı meslek taşra kadrosu herhangi bir şehirde çalışabilirsin ankarada dahil ama hangi şehirlerin alım yapacağı daha belli değik. Ankara açmaz diyorlar