10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@maricinal hiç böyle bi iltifat almamıştım ahaha teşekkür ederim
-
@tudisiar sanki hiç iltifat almamışsınız
-
@maricinal bilemezsin
-
@paretowilfredo üstat azıcık takılıyoruz haberin olsun
-
@tudisiar elenince neler hissettin bahset
-
@maricinal çok çok çok üzüldüm ama şimdi mutluyum 🤭
-
@tudisiar esekten 1 kere dustumu mutlu oluyor insan
-
@nonbisinidem iyi bilir
-
@maricinal sen ne bilcen
-
@tudisiar mülakata girmeden önce ayna karşısında bu soruyu soruyorum kendime
-
@maricinal bu işin püf noktası
-
@maricinal "sen ne bilecegin onu benim ilen sgk arasinda o" dersin kardesim
-
Arkadaşlar suan için 12 tane TAG satın alındı. Yardım yapanların icinde guy isteyeni vmy vb isteyeni ve b sınıfı kadrolar icinde yardım yapan olduğundan herkese hitap edilmeye çalışılacak. Pazartesi saat 20.00 de 4001 le ilgili çalışmak yapılacak. Hangi kesime olursa olsun herkes katılsın yoksa B grubuna girmeyecek kişi onun etkinliğine katılmaz ise b grubuda A grubunun etkinliğine katılmaz. O yüzden hep beraber tam destek
-
Mulakat tarihleri puana gore mi yoksa isim ya da soyisime gore mi siraliyo arkadaslar
-
@mert12344321 puana göre oluyor
-
Yarın başvurular başlıyor. 84 2018 p42 puanıyla başvuru yapıcam ama mülakata hazırlanma konusunda hiçbir şey yapamıyorum. Büyük ihtimal gelmez diyorum ama ya gelirse diye de çalışmaya çalışıyorum vallahi bunaldım.
-
@smithayran bende aynıyım hocam p40 puanım 85.14. 9 gün tatilim vardı ders çalışayım dedim ama pekte bir şey çıkmadı ortaya . İsteksizlik mi desem bıkmışlık mı yoksa belirsizlik mi artık ne denirse adına odaklanamıyorum bir türlü. Zaten çok sınırdayım oda insanı süreçten soğutuyor .
-
@grundig dostum gerçekten çok zor oluyor çalışmak. Yani Zaten teferruatlı bir mülakat bir de puan sınırda oluncaya çok çabuk bırakıyor insan. Dediğin gibi bir de soğukluk var zaten yorgunluk gibi. Napıcam ben de bilmiyorum. Arada da bu işlere baştan hiç bulaşmayacaktım zaten diyerek bunalıyorum :)) Allah yardımcımız olsun artık
-
@smithayran amin . Allah sonumuzu hayır etsin .
-
Hocam hayirli aksamlar is teftis,sgk teftis bekleyenler hemen basvurmayabilir mi Rica etsek belki aciklayabilirler 17 sine kadar