10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@arven-s sadece gülüyorum artık. Umarım listede olursunuz da sizin gibi bir rakibim olur. Benim için çok mutlu bir haber olur
-
@arven-s kimse o puana düşük demedi de sen her cümleye enterasan bir şekilde gocunuyorsun. Tuhaf vallahi. Burda başvurmayan da sana inat başvurur. O kadar ki yani.
-
@gizo11 umarım listede olurum ve gerçekten rakip oluruz.
Bu güzel dua için teşekkür ediyorum hocam. -
@arven-s bizi habersiz bırakma seni çok merak ederiz.
-
@gizo11 yüksek puan alanın ne emekler harcadığını da siz bilemezsiniz demek parantez içinde "yüksek puan" demek oluyor ki 84.8 düşük bir puan.
Ya evet bana inat başvuru yaparlar o kadar eğreti yorumlar yaptım burda ki herkes başvuru yapar.
Kendi yorumlarınızı okuyun önce . -
@gizo11 kendinizi bu topluluğun en sadık üyesi olarak görmeniz ve sivri yorumlar yapmalariniz! Eminim ki çok fan'ınız var burada .
-
@gizo11 Bu mantıkla o zaman herkes bir yeri kazandıktan sonra sınavlara girmeye devam etsin. Turnike gibi oradan oraya geçsin. Güzelmiş. Aynı statüde bir iş varken başkasını kovalamaya bu heves ilginç. Amacınız puanım yüksekse o zaman her yerde ben olurum hırsı mıdır?
-
Yahu ne tartışmaymış bitmedi başlıktan tiksindirdiniz yeminle.
-
Buradaki en büyük zafiyet kurumdan kaynaklanmakta kimse kimseye engel değil. Boşuna germeyelim. Kurumun 4 farklı puan türüne çıkması geçen seneden de konuşulan adaletsizliğe bir nebze su serpmek olarak düşünüyorum ( kendilerince ). Bu seferki alımınıda merak ediyorum . Aynı geçen seneki gibi meslek sahibi arkadaşların elenme mevzusu devam edecek mi. Belki 11. Promosyona canlarının istediklerini yapmak konusunda biraz daha düşünürler
-
Başlığı bitirdiniz ya.
-
Susun yoksa hepinize beddua ederim
-
Bu saatten sonra bu başlık soru paylaşımı başlığı olsun. Başvurmak isteyen her durumda basvuracaktır, kimse kimsenin uyarıları ile hareket etmez. Sonuç ta ciddi bir iş, kişilerin geleceği ile alakalı bir durum.
Evet bir adaletsizlik vardır, herzaman oluyor bunu çözmenin yolu burda tanımadığınız insanların kalbini kırarak tartışmak değil. -
@arven-s tesekkur ederim destek icin. Amac kendimi anlatmak degildi zaten ama bu insanlarin bu puan muhabbeti sacmaligina istinaden yazdim. bu kurumun sinavi 80in altinda hic kapatmadi zaten en dusuk 81 diye hatirliyorum ben.insallah yine o kadar duser ama zor tabi bu sartlarda. 80 ustu alan herkesin hakkaniyet anlaminda daha az hakettigini dusunmuyorum. Bence geneli ayni seviyede insanlar. Sahsi dusuncem bu.80 puan alan insanin 90 puan alanlardan daha donanimli olmadigi daha cok haketmedigi ne belli. insan belki sinav stresinden heyecanindan korkusundan bikac net daha fazla yapabilecekken yapamadi belki.bu onun bilgisiz oldugu anlamina gelmez. Neyse daha fazla polemige gerek yok.Insallah herkes hakettigini kalbindekini alir. Herkese iyi calismalar arkadaslar. Hakkimizda hayirlisi artik.
-
@mhd haklisin.
-
Mülakata calisiyim diyen yok sürekli bir gömme faliyeti var başvuracak bütün arkadaşlara tavsiyem çalışmayı bırakmayın
-
@maricinal sgk denetmen yardımcısı olarak neler tavsiye edersiniz mülakata girecek arkadaşlara
-
@tudisiar sınava sen başvuru yapma hep referansı olanlar kazanıyormuş gibi düşüncelerden uzaklassinlar
-
@mk5561 üstat bi gel başlığa
-
@maricinal ben sgkyi zirvede bıraktım 9. Prodan elenerek
-
@tudisiar kimse sen gibi elenemez