10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Arkadaşlar mülakata çalışıyor musunuz nasıl çalışmak lazım hangi kaynağı kullanmak lazım?
-
@müstevfi yemin ederim dalga geçiyorlar
-
Arkadaşlar etkinliklere katılım sağlayalım. Yeni bir sınava girecek olmanız katılım sağlamanıza engel değil. Mülakata giren herkes kazanamıyor bildiğiniz gibi... İyi çalışmalar
-
mükerrer kişiler mülakata girecek diye etkinliğe katılmam. işsiz insanların oluşturduğu kadrolarla daha atandıkları kararın mürekkebi kurumadan oraya hücum ediyorlar
-
Alın benden de o kadar .
Liyakatli değiliz biz . -
@dzndr evet hocam bu yıl guy olup baska ıl ıcın bıle guya gıren oldu bende artık sızın gıbi dusunuyorum kımse kusura bakmasın malesef bakıs acım bu yonde artık ıstemeyede olsa canımızı cok yaktılar
-
Biz puanımız olmadığı halde geçen yılın GUY alımının her aşamasında başkaları için kendimizi parçalarken, kendimizi parçaladığımız GUY lar yüzünden şuanda hakkımız olan sınavlara giremiyoruz.
-
Yemin ederim son alımda GUY olanlar için puanım olmadığı halde gazete etkinliğine maddi destek yaptım hem de bulunduğum yerde ATM yoktu kalktım nerden nereye gittim yaptım, attığım tweetlerin ise haddi hesabı yoktu; sonucu buymuş demek
-
P23 geçen sene beni yakmıştı bu sene de çok can yakacak galiba. Arkadaşlar bu sene kpss hukuk çok kolaydı dolayısıyla p23te müthiş yıgılmalar olmuştur bence guy arkadaşlardan daha çok puan türleri (eğer söylendiği gibi yüksek kapatırsa) buna sebep olacak diye düşünüyorum.
-
yaptıkları bencillik @modigliani-0
-
Neyse yarin göreceğiz zaten neyin ne olduğunu hayırlısı olsun artık. Bizim ne ilk mulakatimiz nede son olur hayırlısı artik
-
Bugun arayıp ulasan varmi kac numarayi aradim cevap vermiyo
-
@gencbiraday p40 380
-
@rqzeet hem çaya hem bardağa acıdım .
-
85.40 benden hocam böyle durumlarda hic sansli degilim maalesef guy dada istanbul icin 80 almistim 81le kapatti
-
Arkadaşlar aradım açan kişi doğrudur 85 barajını geçti dedi. Küsürat ne dedim o belli değil çalışmalar devam ediyor dedi.
-
@grundig yine takamadık mülakat kravatını desene
-
86 üstü kapatma ihtimali var mı ?
-
@grundig bende aradım ama bilgi veremeyiz dediler . Nasıl oluyor hocam bu ?
-
Bu defa umutlanmıştım ama şimdi 84 puanla soğuk suyumu yudumluyorum:( Umarım 85 ve üzeri herkes girer de en azından onlara mülakat heyecanı yaşamak nasip olur.