10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@kuruhasan öyle oldu galiba hocam benim içinde geçerli. 85.14 benimde
-
@müstevfi hocam farklı kişiler mi bakıyor acaba telefona bilmiyorum artık . Ama bana söylenen buydu.
-
@müstevfi bazen bilgi veriyolar bazen kafa buluyolar anlamadık
-
Bence bu kadar yükselme sebebi sınavın kolay olması da etkili oldu.2019 KPSS zor olursa rüzgar bu sefer 2018 KPSS’den yüksek olanlara yarar ama.ya yine kolay olursa🧐
-
Valla cildiracam bunlar kurumdakiler napiyor anlam veremiyorum bu nedir birine Boyle diyor birine soyle diyor yarabbim aklima mukayet ol dunden beri dusunup dusunup duruyorum
-
85 söylentileri varsa 85 dir. Ben 84 küsürle soğuk suyumu içtim yapacak bişey yok. İnşallah şuan işi olmayan liyakat sahibi hak eden arkadaşlar kazanır.
-
Inşallah 85 üstü ve isi olmayan arkadaslarima öncelik verilir . Guy dguy veya bankada çalışan ya da herhangi biryerde bilmiyorum artık onların 2. Plânda kalmasını temenni ediyorum .
Bir de başvurup mülakata gitmicek arkadaşlar bir hak hukuk durumu varsa hakkım haram olsun . -
@westworld Banka ne alaka kardeşim ? İyice karıştırdınız sapla samanı
-
@walras12 1. Si ben sizin kardeşimiz falan değilim . Uslubunuza dikkat edin .
Üstünüze alimsiginiza göre bir banka calisanisiniz . -
@westworld değilim, size anca bu üslup olur. Hırsınız kör etmiş gözlerinizi, bankada çalışmakla kariyer meslekleri bir tutacak kadar da dünyadan bihabersiniz .
-
Bende aradim adam guldu sabahtan beri susmuyor telefonlarimiz dedi itibar etmeyiniz denilenlere calismalarimiz suruyor dedi
-
Banka çalışanları, büro personeli vb olarak çalışanların başvurması garip değil sözleşmeliden kadroluya geçmeye çalışıyorlar ne var bunda?
-
@walras12
Bir tutmuyorum . Daglar kadar fark oldugunun gayet farkindayim .
Ayırdığım durum ;ISI OLANLAR ,OLMAYANLAR -
@westworld kusura bakmayın da bankada çalışıyor bir işi var diye kimse a grubu meslek hayalinden vazgeçmez. Bu kadar saçma bir ayrım daha görülmemiştir yer yüzünde. Neyse, küçük dünyanızda başarılar
-
@adam-simith Şaka mı bu ya. Bilgi aldığını söyleyen insanlar yalan mı söylüyor anlamadım. Ya da çalışanlar birbirilerinden habersiz bilgi veriyor.
-
@walras12
BÜYÜK DUNYANIZDDA BAŞARILAR DILERIM -
@westworld Teşekkür ederim
-
kaldırılmıştır
-
@felix-felicis bende anlam veremedim itibar etmeyin dedi guldu adam ya
-
Ağam bizle eyleniyi :)) vaziyet buna döndü