10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@rootofallevil başvurmazsan adam değilsin
-
@sauron27 isim ileti uyumu
-
-
Acaba gerçek mi diye aradım ciddi ciddi sosyal medyada söylenenler doğru dedi adam 85 üstü kapatır gibi duruyor dilekçeler var son ana kadar bekliyecegiz dedi
-
aşırı sesli gülüyorum Allah affetsin :))
-
Guy goc olup insaallah gecen seneki gbi hepiniz mulakattan elenirsiniz
-
@adam-simith valla insanı ne noktaya getirdiler
-
@bybredd benim tanıdığım guy olup puanı tutan herkes başvurdu. haksız da diyemiyorum özlük hakları aynı ama çalışma şartları arasında uçurum var.
-
85.5in altı mı üstü mü onu söylesinler bari de işimize gücümüze bakalım artık
-
@rootofallevil Hocam yanlisa yanlis vermeyelim
-
@westworld niye yasaklandı ? @paretowilfredo
-
@karar vakıfbank başlığında yazdıkları yüzünden olabilir hocam
-
@north-remembers orayı takip etmiyorum hocam ben . Hımm ??
-
Aradım biraz üsteleyince 85.2 civarı kapatacak tarzında konuştu ama kesin değil dediler.
Hayırlı olsun -
Eger tekrar guy ve dguy ilani gelirse guy olan hocalarim dguy olan hocalarim tekrardan atandiginiz kurum icin sinava girin olmaz mi Hani isminiz listede gozuksun egonuz biraz daha tavan yapsin ya dersiniz kazandigim sinavi bir daha kazandim deyiniz olur mu resmen 1 seneden ettiniz helal olsun be size uzulen kardeslerime dualarimi hic eksiltmiyorum uzerinizden ama sgk nasip olmasin keyfiyetcilere her yerde tas ciksin onunuze de yerden kalkamayin bu kadar insani ailelerine karsi yine mi olmadi dedirttiniz kutluyorum sizi
-
Bu guy ve dguylar elenmeyecek mi zaten gecis yok diye soylendi
-
@hak-111111 hocam sakinleşin biraz olmaz böyle , yapmayın . Nasip işleri belli olmaz kesin sonuca kadar bekleyelim , nolcak , kötü söze gerek yok , sakin olun
-
Hala beddua ediyorsunuz. Çok tuhaf gerçekten berbat yorumlar okuyorum. Insanlarla bu üslupta konuştuğunuz için şuan durum böyle ve siz hala aynı şeyi yapıyorsunuz. Çok üzücü
-
@johnstuartmill söylenen bir şey yok ayrıca. Hatta geçen yıl giren guylar da var. Kendi kendinize bir şeyler yaratıp insanlara yüklenmeyin. 20 kere almasa 20 kere başvuracak insanlar var.
-
@johnstuartmill yalnız guy olanları elediler ve tekrar eleyecekler bence.