10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
-
Kıymetli arkadaşlarım, ekonomi bu durumda iken, göstergeler ve işsizlik verileri malumunuz iken, bölümlerimiz her yıl binlerce mezun veriyor iken, alım yok iken ; A grubu herhangi bir mesleği olup da ilandan ilana zıplayan doyumsuzlara anlam vermek mümkün değil. Mesleğinizin şartlarından, özlük haklarından, imkanlarınızdan bu denli mutsuz idiyseniz, hiç o kadroları işgal etmeyecektiniz, isteyene hayalini kurana ve hakkını verecek olana bırakacaktınız; puanınıza layık mevkilere oynacaktınız. Şu doyumsuzluğunuz, tatminkarsızlığınız ve şükürsüzlüğünüz sadece şımarıklığınızın bir göstergesi. Yüksek puanlarınızla, sürekli daha yüksek kurumlara sıçrama hevesinizi kendinize bir hak olarak görebilirsiniz, lakin bu hak kul hakkından öte bir hak değildir! Guy olmak, dguy olmak, il göç olmak sizi tatmin etmeyecek idiyse, beğenmiyor idiyseniz, oraları hak edenlere, görece düşük puanlılara bırakmalıydınız. Hakkınızdır, yürüyün! Virgüllerle liste dışı kalan dostlarınızla ahirette göz göze hesaplaşmanın ağırlığını sırtınıza alıp, ilandan ilana koşmaya devam edin. (Bu arada puanım 85'in üstünde, fakat bunca insanın emeği benim kalbime bıçak gibi batıyor, siz ise kendinize hak görecek kadar şükürsüzsünüz.)
-
@paretowilfredo attın demedim niye yasaklandı dedim anlıyorum ,eyvallah
-
@lion hocam seslı guldum cok yasayın emi
-
@karar Soruyu bana yönelttiğinizden ve ben sebebini ilk etapta bilmediğimden bu şekilde yanıtladım. Bilgim dahlinde olmadığı daha iyi ifade edilemezdi sanıyorum ilk etapta
İyi forumlar.
-
85+ inşallah şakadır.
Düşünsenize şaka imiş ve o 81+ diyen adamın dediği doğru çıkıyormuş .
Nasıl büyük sevinç -
@arven-s ona sgk ya atanırsak aramızda para toplayıp "10.promosyonun gizli kahramı plaketi" felan vermemiz lazım her yıl o mesajı yazdığı tarihte onuruna yemek fealn veririz :))
-
@johnstuartmill bence sende ahkam kesme ders çalış lazım olur.
-
Kaymakam olcaamm guya basvurcamm. Sayistay denetcisi olcamm ilgoce basvurcaamm. Idari yargi hakimi olcaaammm sgk ya basvurcaamm. Basvurcaaamm basvurcaam benim degil mi puan basvurcaam toprak olsada basvurcaamm
-
Şurda ki mesajları okuyup okuyup gülüyorum +90 lılar +83 falan filan şuan ki ülkemiz gibi kimse kimseyi dinlemiyor ancak herkesin bir yorumu var.Çok yüksek puan alınabilir uzman olunabilir ancak bu iletişimsizlikle birçok arkadaşımız sadece mutsuz olur hayatı boyuncu saygı ve hürmetle...
-
Devlet bize kadro açmayarak iyi yapıyor valla Devlet aklı diye boşuna demiyorlar. Üst düzey yetkililer sadece şu başlığı okusa en az 5 yıl boyunca a grubu için alım yapmayalım derler. Haksızlığın hak görüldüğü yerde hak yemek mübahtır!
-
@rootofallevil abartma diğer bölüm mezunu aptal sayısı çok daha fzlau
-
-
Maalesef sistemdeki hata insanların tüm emeklerinin harcanmasına yol açmakta .. Burada birbirine karşı gruplaşma bu ilanın en başından beri var . İlanın gelip gelmemesi, puan türleri, aynı özlük hakkına sahip olunma vb.. Her ne kadar söylemesi zor olsada arkadaşalar biraz daha sabırlı olalım . Şu mübarek günlerde tanımadığınız,tanıyamacağınız insanlara beddua etmeyin . Neyin haklı/haksız olduğunu bizler seçemeyiz , karar veremeyiz maalesef hep diyorum . Şahsen ilanın hem geç gelmesi puanın düşmesi açısından savundum , aynı özlük sahip haklara sahip arkadaşların başvurmamasını savundum .. Herkesin kendi şahsi tercihi .. Kimse burdan okuduklarıyla tercihlerine yön vermedi . İstisnalar hiçbir zaman kaideyi bozmaz .. O yüzden ne kadar zor olsada söylemek sabredelim arkadaşlar.. Hepimiz yetişkin bireyleriz . Elbet olduğumuz konumdan farklı bir konuma geçeceğiz . Bugünlerimizi unutmayalım. Eğer mükerrerlik çıkmışsa yok edelim . Diyeceksin uzaktan söylemek kolay. Evet kolay yazmak en kolay . Ama biraz önce omzumda ağlamış bir insanı teselli etmek en zor şey ..
-
Kendi okulumda yüksek lisansa girmek için 3 yıl harcadım . Sebebi bölümün 3 anabilimdalının olmasıydı. Çünkü başvurduğunuzda başvuru şartlarında 3 bölüme de başvurabiliyordunuz . Sonuçlar açıklanır vee Mülakat için listede aynı anda 3 ismide görebilmekteydiniz.
Tercih ediliyordu .
Dünyada en can sıkıcı anlardandı .
Okul en sonunda bunu adaletsiz olarak gördü . Tercihi 2 ye indirdi . 15 kişilik kontejanı 10 a indirdi . Mülakat tarihini ise aynı saate . Kimse bir nebze artık mağdur değil .
Başvuruya engel olamasaa da . Aynı anda kazanmaya engel koyabildi . Bazı şeyler acı tecrübe ederek geçiliyor maalesef.. O yüzden burası için de ileride ciddi bir adım atılacağına inanıyorum . Bir okul kendi bünyesinde öğrencilerinden bunu dinleyerek çalışmasına yön verebilmişse bizler neden olmayalım .. -
@paretowilfredo daha iyi ifade bulamazdı , bende bundan daha iyi anlıyamazdım , eyvallah .
-
Millet yemek molasi verdi simdi. Birazdan erkekler yemegin ustune cigaralarini yakip teli eline alacak kiz arkadaslarimiz stresten yedikleri ojeleri asetonlarken teli yanlarina alacak ve macera kaldigi yerden devam edecek :))
-
@lion Ben genelde dudak yiyorum stresten kabul mü?
-
@vuslat_ Güzel kardeşim keşke mezun olunduktan sonra sınavı kazanıldığı halde istenilen kuruma girilebilse. Şartlar dedin ya ne yazık ki şartlar nedense her zaman sorun oluyor. Mesela arkadaşımın hayali denetim,teftiş biriminde çalışmak, belki kaç mülakattan elenmiş ve guy olmuş. Halen içinde kendini geliştirme ve ideale ulaşma arzusu var( kendi çapında), o de emek dökmüş ki eminim çalışmayanlardan daha fazla emek döktü. Sen bu insana çalışma azminden vazgeç diyorsun. İdealinden gayretinden vazgeç diyorsun. " O zaman guy olmasaydı" herkesin ailesi mezun olduktan sonra 2-3 sene sırtında taşımıyor.
Daha iyisini istemek herkesin hakkı. Gerçekten çalışmayacak olup başvuranlar ahlaken yanlış ama puanı varsa hakkı. Kime göre neye göre başkasının hakkına giriliyor. Nerden onun hakkı oluyor.Bu tartışmaların sonu yok. Aklımız varsa daha iyi puanlar alırız. Dahada akıllıysak YDS,toefl ile yeteri kadar rakibi eleriz zaten. Bunları tartışın.
-
Iibf 85.küsur ıstatistik 78. Küsur diye eyit açıklamasi yaptı bu sgk duyumunu zamanında yapak hoca. Herkes için hayırlısı olsun inşallah artık yarın gorecez ya sevinecez ya da nasip diyecez