10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@rterdogan sizin kulağınıza gelen bir duyum var mı tahmini ne zaman gelir yeni ilan ?
-
@kuşçubaşıeşref kpss'den hemen sonra gelecegini duydum, ama hangi yılın puanı olacak onu bilmiyorum.. belki sonuclar aciklanana kdr ilana cıkarsa 2017 puanıyla alırlar. Bu arada denetmenlik meslegi ile ilgili yeni uygulama planları ve cesitli kulisler var.. eger meslegin özlügünde bir iyilestirme olursa kurum sınavı da gelebilir. (Sadece ihtimal, ben gelecegine inanmıyorum. Dernek denetciligi gibi yani). Senenin başında bu yıl iki promasyon birden alinacagi soylentisi yayilmisti. Sonradan bu durum yalanlandı öyle bir plan olsa bir anda 800 kisilik alım yapılır filan diyenler oldu. Ama bu denilenlere kulak asmamak gerek tek yılda iki alımın birden oldugu da cok denk gelen bir sey.. Uzatmayayım, ozet olarak agustos ortalarinda bir ilan bekliyorum ben.. insallah daha erken gelir. Umutsuzluga kapilmamak gerekir. Mesela kac alım yapmasina ragmen daha gecenlerde 2016 puaniyla 1200 kisilik gumruk muhafaza memuru alim ilani yayinlandi. Oysa 3 ay bekleseler yeni kpss puaniyla alim yapacaklardi. Kpss ye bir hafta kala bile gelen ilanlar biliyorum ben, ozellikle de saglik bakanligi ilanlari. O yuzden umutsuz olmayn ve her duyuma kulak asmayn. Bu arada baskı yaparak ancak sus payı kadar bir ilan gelebilir kpss oncesi (100 kisilik filan) gibi geliyor. Umarm baskiya gerek kalmadan rutin alimlar gelir ve puaniniz yazik olmaz...
-
@rterdogan teşekkürler hocam bilgilendirme için
-
Bakanlıkların yapısının değişecek olması özellikle bürokratik yapıda ve bizim mesleğimiz özelinde değişiklik yapılacağı yönünde oluşan beklentiler ilanın gelme ihtimalini düşürüyor arkadaşlar malesef.. Yeni sistem oluşturulup tam olarak oturtulana dek ilan verilmez gibi görünüyor ama yine de belli olmaz tabi.. Hakkınızda hayırlısı olsun
-
@rterdogan kaynağınızı paylaşırmısın kpss öncese alımın olacağını söyladeniz.
-
Gençler baskı oluşturmamız gerek
-
@thorstein-veblen inşallah öyle bşy olmaz
-
@shady1 hocam senin p48 kaç?
-
Bu ilanın 31 Ağustos dan önce gelmesi lazım birşeyler yapmalıyız arkadaşlar
-
@engin0516 bir wo grubu falan mı kursak hocam etkinlik için ?
-
https://twitter.com/msbagli/status/1008743905771257856?s=21
Şu tweetin altına biraz yüklenelim dostlar.
-
@thorstein-veblen olabilir ama katılım ne kadar olur bilmiyorum
-
@engin0516 sen kur hocam kalan sağlar bizimdir ara ara paylaşırız burada isteyen gelir.
-
@thorstein-veblen Ben hergün mutlaka yazıyorum. Siz de yazın arkadaşlar..
-
Gençler adamlarlar bedelliyi bile aldılar bir biz kaldık.
-
@paretowilfredo üstad beklediğin khk vardı gelmedi heralde?
-
Aklıma bu geldi dostum :))
-
@paretowilfredo Hayaller hayatlar diyosun yani üstad..
-
Hiç umut kalmadı mı artık
-
@paretowilfredo 9.promosyon sonuç beklerken yeni ilanın hazır olduğundan bahsetmiştiniz, bu durum hakkında bi bilgi verebilir misiniz, gelişme var mı? Kpss öncesi bi ilan daha gelme umudu var mı?