2018 İdari Yargı Sınavı
-
Arkadaşlar secimden sonra bütün yeniliklerle idari hakimlik seti basılır mi acba bence buna çok ihtiyacımız var kafamız artik allak bullak ne değişmiş ne değişmemiş önümüzde derli toplu bi setin olmasi gerekiyo
-
@hakimeadayi anayasa idare vergi icin cok iyi olurdu ama ozellerde pek olacagini sanmiyorum
-
@handefirat peki o da olsa olir zaten güncellenmiş bi sekilde olsun da onemli degil set halinde olmasi vs.
-
Ilan geldikten sonra hemen hemen hepsinin güncellenmiş hali çıkar.
-
Bu yeni kitapların
''Geceden gündüze değil de;
Bugünden yarına değil de;
Çok acil olarak değil de;
Çabuk çabuk.
Acil değil ama çabuk çabuk.'' çıkması gerekiyor seçim sonrası:( -
@idealistbiri, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Çok merak ediyorum idari hakimliği kazanan iibfli varmı çevremde hic görmedim duymadım
İlçe belediye başkanının oğlu kazandı
-
@idealistbiri benim çevremde de çok kazanan var ama gerçekten sadece buna odaklanarak hazırlandılar. ona da gireyim şunu da deneyeyim diyerek değil tek hedef koyup ilkinde olmazsa ikicisinde mutlaka diyerek girdiler kazandılar
bana göre de böylesi mantıklı geliyor çok yüksek kapattığı için sağlam çalısmak lazım ama her zaman bir B planı da olmalı insanın tek yere bağlanınca hayalkırıklığı da büyük oluyor diyorlar.. kafam çok karışık -
@qrats Kesinlikle doğru bir yol değil. Tek hedef hakimlik demek
- Çok detaylı çalışmayı,
- Yazılıyı kazanamama ihtimalini düşünmeyi,
- Yazılı geçip mülakatta kaybetme riskini göze almayı (en zor aşamadır),
Gerektirir.
-
Şu sınava girmek nasip olmadı bi, zaten kazanması, kotası derken zor olacak diye hukuk fakültesine başladım, muhtemelen idariyi fakülte bitene kadar kazanamayacam ben. Adlide deneyecez şansımızı, 29a hakim olacam hedefi koymuştum, rahat batıyor çünkü.
-
@mr-aday doğrudur ama böyle de çok dağılıyoruz. kpss konularının çoğu almadığım dersler malesef evde sıfırdan çalışmak çok oyalıyor ama mecbur gireceğiz teşekkürler.
-
Kurban bayramından önce şu sınavın akıbeti belli olsa bari. Kpss konularıyla hakimlik konuları paralel, sadece medeni usul var değişik olan
-
@rootofallevil kurban bayrami cok gec:D ramazanda belli olsun:)) acil acil olsun, cabuk cabuk olsun. Hemen ilana ciksin:)
2 yil bekledigimiz yeter da! -
@1umut aslında kpss ile beraber aradan çıkarılabilir ağustosta olsa ohh ne güzel
-
Coming soon. . .
-
@paretowilfredo Allah'ına kurban.
-
@paretowilfredo
VER COŞKUYU:))))) -
Valla mı geliyo mu la? ilanın verileceği tarih mi o gelen
-
çok heycanlandım @paretowilfredo öyle umutsuz olduğum bir dönemki bu habere çok ihtiyacım var
-
-
Ilan mi geliyor??