2018 İdari Yargı Sınavı
-
iktisat-maliye çok zor çıkıyor mu? toplam 7soru var sanırım. iktisatta benim hocam dinledim, zeynel dinler çözeceğim. maliyede de pareto var elimde hem kpss hem de hakimlik için yeterli olur mu bunlar?
-
@qrats, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
iktisat-maliye çok zor çıkıyor mu? toplam 7soru var sanırım. iktisatta benim hocam dinledim, zeynel dinler çözeceğim. maliyede de pareto var elimde hem kpss hem de hakimlik için yeterli olur mu bunlar?
2 mikro 2 makro geliyor 3 maliye geliyor.Çıkmış sorular yeterli olur ikisi içinde.Zor çıkmıyor.
-
Teşekkür ederim:)
-
justice idari hakimlik ne zaman çıkar eski kitaptan çalıştıkça değişiklikler sebebiyle kafam karışıyor
-
@mavi Temmuz ortası gibi ..
-
@suigeneris Teşekkür ederim
-
Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Elimde murat yayınlarının 2016 basımı seti var içerisinden hangi bölümleri çalışıbilirim. Ceza ve borçlar da bi değişiklik olmadı diye biliyorum ama emin değilim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
-
Merhaba. Ben de ufaktan çalışmaya başladım. Artık her gün bu başlıktayım:)
Günlük hangi konulara çalıştığımızı yazarak birbirimizi motive edebiliriz bence. -
Gece vakti kaymakamlık ilanı yayımlandı darısı hakimliğe inşallah umarım gecikmez sınav ekimde yapılır
-
@rootofallevil Buda Kasım Aralık olsun Ekim olmasın : )
-
@suigeneris kışın ankara çekilmiyor
-
arkadaşlar müjdemi isterim kaymakamlık ilanı açıklanmış. darısı hakimlik sınavına
-
ekim duyumu hala kuvvetli mi
-
Ekim mi aralık mı ?
-
@uzmanyrdd ekim olsun lütfen. gına geldi çünkü
-
@amirim idari hakimlik sınavını da bilir mi acaba
-
-
@amirim ??? Bı bakabilir misin ?
-
Kaymakamlık testmiymiş arkadaslar bakamadım???
-
@kendinehakime test . 100 soru . 4 yanlış 1 doğru .