2018 İdari Yargı Sınavı
-
BAŞLAYAMIYORUM. olmuyor. Bakan açıklamasız ve ilansız iş yerinde boş olduğum zamanlarda ve çıkışında emek verecek kadar umut dolmadıysam demek ki. gaz verenimiz, yanımıza çalışanımız da yok. bursa'da yok mu arkadaşlar çalışan eden
-
Tvs nin son sınavlarda çıkmıyor olmasa sorulmayacağı anlamına gelmiyor çalışın o bölümü de. Soracakları tutar apışıp kalmayın sonra
-
@kombassankoma, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
BAŞLAYAMIYORUM. olmuyor. Bakan açıklamasız ve ilansız iş yerinde boş olduğum zamanlarda ve çıkışında emek verecek kadar umut dolmadıysam demek ki. gaz verenimiz, yanımıza çalışanımız da yok. bursa'da yok mu arkadaşlar çalışan eden
Tüh ben de uzun zaman Bursa'da sınav için çalışacak, destek olacak birini aradım .Şimdi tayinle izmire memleketime geldim Bursadan biri yok mu diyen çıktı
-
@1umut, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime suan yeni basimi yok ya hocam beklemek en guzeli bence. Sonra arkada olsa da cevaplari mecbur alcaz ne yapalim:(
Bekleyelim bakalım onun yanında justice,konsensus yeterli olur diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar bu %20 kota sınırı için ayrı bir başlık açsak herkes bimer, cimer'e yazı yazsa nasıl olur? Facebook hakimlik gruplarından da destek toplarız. Güzel bir yazı yazalım çoğumuz üç beş yeriyle oynayıp benzer şekilde yollasa iyi olabileceğini düşünüyorum. Yani bilerek yazıyı kendimiz hazırlayıp insanlara verelim diyorum çünkü bizim çoğu insanımız okumayı yazmayı sevmez daha doğrusu üşenir ama hakimlik hayaliyle yanıp tutuşur neyse demem o ki ayrı başlık, hazır yazı, farkli facebook gruplarından destek ile bu yüzde 20 olayında biraz ses getirelim.
-
Arkadaslar merhaba ben kaynak temin edecegim idari yargi hakimligi icin kitap oneriniz nelerdir? Bir de acaba gunluk kac saat calisiyorsunuz ? Siyasal mezunuyum malum kota da var ve ilk girisim olacak onerileriniz nelerdir acabaa ?
-
@rootofallevil ilanda yapmadıkları şeyi nasil soracaklar.sonucta tvs ayrı vergi Usul ayrı dersler.
-
@ulker, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaslar merhaba ben kaynak temin edecegim idari yargi hakimligi icin kitap oneriniz nelerdir? Bir de acaba gunluk kac saat calisiyorsunuz ? Siyasal mezunuyum malum kota da var ve ilk girisim olacak onerileriniz nelerdir acabaa ?
naçizane tavsiyemdir;
Medeni hukuk -Tan tahsin zapata ya da monopol
Borçlar hukuku ismail ercan
Vergi -Nurettin Bilici
Hmk-ismail ercan
anayasa -ahmet nohutcu
ıdare -ahmet nohutcu
ıdarı yargı -themis
tarih-data
maliye - murat yayınları
iktisat calısmıyorum ama zeyneş dınlerın soru kıtabı acıklamaları okkunursa faydalı olur gibi..
Bunlarla bırlıkte mutlaka kanunlar okunmalı bol soru çözülmeli...soru için justice-kanunname-hakimim -
@mervisss cikmis sorulara bakarsaniz tvs sorularini gorursunuz:)
-
@kendinehakime cok tesekkur ederimm peki gunluk kac saat calismaliyim 8 10 saat yeterli olur mu
-
@ulker yeterli olmaz derseler 15-20 mi calisacaksin:(
-
@1umut maalesef evet
-
@ulker hocam cok calismak degil, verimli calismak onemli. Kim kac saat calisiyordan ziyade kendiniz en cok verimi kac saat calisarak aliyorsunuz bunu hesaplayin, daha dogru sonuca bu sekilde ulasirsiniz bence
-
@1umut Şoyle ki ilk girisim olacak ve nereden baslamaliyim nasil bir yol izlemeliyim billmiyorum. Yarindan itibaren bir plan yapip o cercevede ilerlemeyi dusunuyorum gunluk kac saatimi alir bilmiyorum. Ancak bir hedef dogrultusunda ilerlemem gerektiginin farkindayim. Fakat onemli olan hedefe ulasabilmek ve ben daha yola cikmadan fazlasiyla tedirginlik barindiriyorum.
-
@ulker hocam tedirginligi atmazsaniz iyi olmaz, once ondan uzaklasin:( kaynak paylasimlari bolca var zaten, onlara duzenli calismak baya ileri goturur insallah sizi. Allah yardimciniz olsun
-
@mulkihakim ben varım. her türlü desteği veririm. zaten dediğini de yaptım bimere yazdım fakat tek başına pek etkili olmadı. keşke diğer iibfliler de bizim kadar duyarlı olsa. geçmiş yorumlarımı oku bir çok kez buradan senin gibi çağrı yaptım ama nafile. benim anlamadığım iibf olan arkadaşlar 200 kişi alınan bir alımda 200 kişiye bile girmek çok zor iken kota yüzünden 40 kişinin içinde yer almanın ne kadar zor olduğunu kavrayamamış durumdalar yada sınavda 90 - 100 alırım diyecek kadar kendilerine güveniyorlar ama ben de diyorum ki gelin iğne deliğinden geçmek yerine tünelden geçelim ama yok illa zora sokacaklar kendilerini. sonuç tabiki de hüsran olacak büyük ihtimalle çünkü imkansıza yakın birşeyi başarmaya çalıştıklarının farkında değiller. bana kızabilirsiniz ama kimsenin hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorum. diyorum ki kardeşlerim kolayı var 40 kişinin değil 200 kişinin içine girelim. şansımız 5 kat artsın diyorum. haydi kardeşlerim birlik olup sesimizi duyuralım. saygılarımla...
-
@hakim_aday_adayı bugün yarın bir konu açacağım hocam örnek bir yazıda paylaşacağım. Illa idari hakimlik düşünen değil tüm iibflilerin desteğini almak için uğraşırız, gruplarda yazıyla birlikte paylaşımlar yaparız. Adamlar twitterdan yaza yaza bedelli askerliği gündeme getirdiler biz neden başaramayalım
-
Themis anayasa ve idare konu kitapları başta olmak üzere soru bankaları da güncelleniyormuş seçim sonrası çıkacak demiş murat hoca.
-
@aslan-reyiz nohutcudan var mi bi haber?
-
@olursaolur, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz nohutcudan var mi bi haber?
Temmuzda çıkacakmış anayasa idare konu güncel olarak soru da çıkarır o