2018 İdari Yargı Sınavı
-
@aslan-reyiz hocam masallah bu mubarek gunde sevap points,leri cogaltiyorsun...
-
@çinkoçaydanlık, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz
Kaynaklar için çok sağolun. Nohutçunun Hakimlik Kampından uzak durun yazmışsınız.
Ben de tam onu almayı düşünüyordum ki artık tereddüte düştüm. Sayfada iktisatçı arkadaşlar çoğunlukta ,o yüzden sadece idari hakimlik seti için mi söylediniz acaba ? .Yoksa adli setini de mi tavsiye etmiyor sunuz? -
Hocam idari için yetersiz kalır adli için ilk kez hazırlanıyorsaniz eksik kalır yine Monopol notları yada Murat'ın 2 cilt yeni baskı daha faydalı olur
-
@aslan-reyiz Hocam muratin ikili kitabıni çalışırsam başka kaynağa bakmama gerek var mı sizce
-
Ben Muratın iki kitap halinde olan setini tavsiye etmiyorum hiç. Kocaman sayfa küçücük punto yazılarla sınavdan soğuyabilirsiniz çünkü.
-
@kilici, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Ben Muratın iki kitap halinde olan setini tavsiye etmiyorum hiç. Kocaman sayfa küçücük punto yazılarla sınavdan soğuyabilirsiniz çünkü.
Ben Muratın aynı tarzda aynı puntoda olan icra müdürlüğü sınavı kitabını çalışmıştım vakti zamanında ,altını çize çize çalışmıştım küçük olması benim için daha iyi olmuştu tabi bu kişiden kişiye değişir.Bir arkdaşım mezun oldugu yıl sadece bu ıkılı kıtapla calısıp bol soru ile kazanıp akademiye gittti.Ben şuan ondan çalışmıyorum ama çoğu kişiden yeterli olduğunu gereksiz ayrıntıda boğmadıgını bu ıkısını bıtırıp bol soru ve kanunla kazanılabileceğini duydum.2 ay öncesine kadar ben de murattan çalışacaktım ama monopol adını cok duyunca monopol aldım.
-
Arkadaşlar merhaba nasılsınız ?
1 hafta önce askerliğimi bitirdim .
Baya uzak kaldım minimum 6 ay diyelim .
Böyle bir kişiye çalışma stratejisi oneriniz var mıdır ?
Alt yapı mevcuttur. -
@1umut @möözun hocam medeni hukuk için @Aslan-Reyiz in paylaştığı serkan karaoğlu hocanın 150 sayfalık bir pdf'si var. ona bi bakın isterseniz ben çok beğendim. anlaşmalı boşanma sorusunun cevabına ulaşabilirsiniz o nottan. murat kpss 2016 özel hukuk kitabı var bende. anlaşmalı boşanma sorusunun cevabı onda da var.
-
@kendinehakime Tercih meselesi tabi. İlk defa çalışacak birine ben önermem murat.
-
@fc-real-gdp bahsettiğiniz notu tekrar alıntı yapabilir misiniz sayfayı biliyorsanız? Ya da direkt ekleyin isterseniz. Değişiklikleri kaydetmişim de bahsettiğiniz notu bulamadım yandex dosyamda.
-
@aslan-reyiz
Teşekkür ederim .... -
Konuya hakim olmak mı yoksa konuda çok detaya girmeden daha cok soru çözmek mi daha yararlı olur?
-
@yourdreams, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Konuya hakim olmak mı yoksa konuda çok detaya girmeden daha cok soru çözmek mi daha yararlı olur?
Bence bu konuya şöyle bakmak gerekir.Belli bir temel var ise yani hukuk mezunu ((daha önce sınav deneyımı olmus ya da temel kıtapları (örn:zapata medenı,vergi nurettın bılıcı,anayasa ahmet nohutcu yada themıs)okumus calısmıs temeli olan iibf li )iseniz zaten temeliniz vardır esaslı konularda .o zaman çok detaya gırmeyen konu anlatımı zaman acısından faydalı olur ki bunlar ıcın murat monopol ve arkasından açıklamalı bol soru ıle kanun ıle desteklenır ve yeterlı olur.zaten acıklama kısımları okununca sorularda konu tekrarı gıbı oluyor..Ama sınava hiç girmemiş okulda da aldıgınız hukuk sayısı az ya da gerekli temeli oluşturmamış iibf li iseniz tek tek detaylı kaynaklardan çalısmanız faydanıza olur diye düşünüyorum.
-
@möözun alintilmayi beceremedim ama aslan reyizin paylastiklarinda 15. Sayfada medeni borclar notu
-
@1umut sağol canım benim
-
@möözun
medeni hukuk
https://yadi.sk/i/x8IHpJS43MsbRS
@Aslan-Reyiz in katkılarıyla -
@mujdeniz, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz Hocam muratin ikili kitabıni çalışırsam başka kaynağa bakmama gerek var mı sizce
Hocam temel varsa sıfırdan başlamıyorsanız murat da olur monopol de olur ama genel kanaat muratın yeterli olmadığı yönündedir çalışması da kitabın formatında dolayı zordur.
-
Arkadaşlar piyasadaki 3-4 kaynağın artısı eksisi vardır hem konuların hem soruların.Yani dört dörtlük konu ve soru kitabı bulmak zordur.Örnek justice soru medeni idare çok iyidir borçlar çok kasıntıdır ya da hakimlik kampı kamu iyidir özeli yüzeyseldir murat özel iyidir kamu eksiktir vs vs. Çoğu yayın da şuan seçim nedeniyle yeni basım yapmamış durumda.Şu aşamada özel hukuk çalışmak sonrasında kamu çalışmak iyi olur.Kısaca ;
-
Kpss kurum vs geçmişi olan monopol murat konu kitaplarından +bol soru ve kanunla destekleyerek
-
Bu işe yeni giren arkadaşlar uzun yazıda belirttiğim kitapları kullanarak devam etse faydasına olur.
-
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar piyasadaki 3-4 kaynağın artısı eksisi vardır hem konuların hem soruların.Yani dört dörtlük konu ve soru kitabı bulmak zordur.Örnek justice soru medeni idare çok iyidir borçlar çok kasıntıdır ya da hakimlik kampı kamu iyidir özeli yüzeyseldir murat özel iyidir kamu eksiktir vs vs. Çoğu yayın da şuan seçim nedeniyle yeni basım yapmamış durumda.Şu aşamada özel hukuk çalışmak sonrasında kamu çalışmak iyi olur.Kısaca ;
-
Kpss kurum vs geçmişi olan monopol murat konu kitaplarından +bol soru ve kanunla destekleyerek
-
Bu işe yeni giren arkadaşlar uzun yazıda belirttiğim kitapları kullanarak devam etse faydasına olur.
Şunu ekran görüntüsü almışım daha önce. Belki de siz paylaşmıştınız.
-
-
arkadaşlar tensip çıkmış soru bankası kullanan var mı??