2018 İdari Yargı Sınavı
-
uyuşmazlık mahkemesi başkanlığına istanbul siyasallı hicabi dursun atadı. anayasa ve danıştay başkanları da keza iibf ve siyasallıydı. 4 yüksek mahkemenin 3'üne iibf/siyasal mezunlarından başkan seçiliyor ama hala kota rererö. kolay gelsin arkadaşlar paylaşmak istedim
-
@kombassankoma İstanbul siyasalın son dönem yükselişinden de anlayabileceğiniz üzere bu atamalar siyasi hocam baz almayın. Hakim alımlarında avukatlık yapmamış kişiyi almama ihtimali gün geçtikçe artıyor, daha önce de gündeme gelmişti ancak bu defa daha ciddi.
-
@kendinehakime, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime hocam monopolkitabevi..com'a bakın. lakin monopol'ün borçlar hukuku soru kitabı var konu kitabı yok.
evet soru kıtabını aldım konusu yok.monopolun sayfasından baktım ben de medeni,medenı usul,ceza mevcut sanırım dıgerlerı yok .
Arkadaslar monopolde borçlar hukuku dersine yard doc abdulkerim yildirin giriyo ve glderslerinde onun borclar hukuku kitabi okutuluyor ben alsim on numara kitap.
-
Merhaba !
-
Türk Vergi Sistemi sinav konularinda yazmiyor soru sorulma ihtimali var midir? Onceki yillar da sorul mus mu?Osym nin sagi solu belli olmuyo malum sayistay eleyeMeme sinavinda da sinav konularda olmayan sorular vardi.
-
Turk Kultur ve Medeniyetleri (6 soru) icin kisa oz guzel bi not veya kaynak var midir?
-
-
Kaymakamlık sınavı ösym takvimine girdi. darısı idari hakimliğe
-
@gizemce hocam bende de fetihname var ama çalışmadım kitaptan, bayramdan sonra tarih çalışmaya başlayacağım. o yüzden kitap hakkında yorum yapamayacağım. ama çalışan arkadaşım iyi kitap olduğunu söyledi.
-
İdari hakimlik de inşallah ekimde olacak 20 veya 27 ekim öyle olmasını temenni ediyorum
-
Arkadaşlar, kaymakamlık ilanı geldi darısı idari hakimliğe Sınav takvimine koymuşlar bekleyenler için hayırlı olsun 2 eylül haberler doğru çıktı
-
idari hakimlikte gelirse -hele ki kotasız- biz iibf’liler olarak şu 3-4 ay muazzam olur: sayıştay denetçi yardımcılığı, kaymakam adaylığı, idari yargı hakimliği...
-
Elde var biir Kaynaklarimdan birisi 2 eylül haberini de veren arkadasim dostlar. Darisi Hakinlige insallah
-
@paretowilfredo ekim sonları duyumu ne kadar doğru 20 veya 27 ekim?
-
@ecem, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar, kaymakamlık ilanı geldi darısı idari hakimliğe Sınav takvimine koymuşlar bekleyenler için hayırlı olsun 2 eylül haberler doğru çıktı
Ilani goremedim nerde yayinlandi acaba
-
@terkiphatasi hocam ilan gelmedi, ösym takvime eklediler sınav tarihini.
-
@rootofallevil Dostum velirttigim sekilde duyumum kaymakamlik yaniltmadi darisi buna diyelim simdilik.
-
@ecem, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Günaydın arkadaşlar, Serkan hoca matrah kitabını güncellemiş hmk içinde bir kitabı varmış matrahı araştırırken denk geldim eski basım kitabı yeni basımı çıkıcak mı biliyor musunuz yada çıktı mı?
Haftaya bu konuyu netleştirecek hoca VERGİ HUKUKU, VERGİ USUL HUKUKU ve TVS face grubundan duyuracak.
-
@aslan-reyiz teşekkür ederim
-
@aslan-reyiz buraya yazabilir misiniz zahmet olmazsa ben Facebook kullanmıyorum da
-
Arkadaşlar medeni usul için hangi kaynaktan çalışmayı planlıyorsunuz?
-
@kombassankoma, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
uyuşmazlık mahkemesi başkanlığına istanbul siyasallı hicabi dursun atadı. anayasa ve danıştay başkanları da keza iibf ve siyasallıydı. 4 yüksek mahkemenin 3'üne iibf/siyasal mezunlarından başkan seçiliyor ama hala kota rererö. kolay gelsin arkadaşlar paylaşmak istedim
Adalet Bakanlığı müsteşarlarından biri de Selçuk Üni. İşletme mezunu
-
@corleone hsk 1.daire başkanı istanbul kamu yönetimi mezunu.