2018 İdari Yargı Sınavı
-
@fc-real-gdp tcye çok dikkat etmezler,adı soy adı farklı yaz,farklı e-posta kullan,gerekirse ailenin tcleriyle yolla
-
Yeni bir başlık açtım, idari hakimlik iibf ogrencileri diye,bütün iibfliler o başlık altında toplanalım
-
Hocam eyvallahta. Cımere nasil farkli farkli epostalarla yazıyorsunuz?. Tc kimlik numarasını baz alan bir sistem. Mailin amacı tamamen size bilgi mesajı atmaları. Benim şuan aktifte bi başvuru var. 30 gün içinde cevap vermeleri gerekiyor. Iletim şuan adalet bakanlığında 10 günü kaldı. Bekliyoruz.
@ozgurdeniz61, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı SınavıArkadaşlar,usenmeyin farklı farklı e-posta ile cimere yazın,ben öyle yapıyorum cimeri illallah dedirtelim,ayrıca güzel bir metin hazirlayabilen var mi altına "iibf öğrenci topluluğu" yazıp fox tvye falan whatsaptan yollayalim,belki dikkatlerini çeker...
-
ikili tartışma
-
Arkadaşlar yeni başlık actik,lutfedipde gelseniz bir zahmet...
Yemin ediyorum nefret ediyorum bir iibfli olarak iibflilerden -
ikili tartışma
-
uygunsuz üslup
-
ikili tartışma
-
Kardeşim burası sizin tartışma birbirinize hakaret etme platformumu ya. Hem iibf liflerden nefret ediyorsun hemde emir vari biz zahmet girin şöyle yapın böyle yapın diye medet umuyosun nefret ettiğin kesimden nerenin akıllısın sen. @pareto_wilfredo @genclerbirlikli @Antimülakat lütfen adminler bir el atsın bu duruma.
-
Dostlarım sakin olalım. Hepimiz aynı gemideyiz. Tek temennim geminin su alıp batmaması. Şu anlık süreçte mevzuat belirsizlikleri dururken ve ortalık yangın yeri iken sabırlı olmak ve çalışmalarımıza yön vermek en önemli meseledir.
-
Dostlar herkese Merhaba. Bir kaç farklı yerden gelen bilgileri derleyerek bende oluşan intibayı sizinle paylaşmak istiyorum. Ama bundan önce bir ricam var; ikili tartışmalarınızı özele taşımanız, hatta mümkünse bir sonuca varmayacak tartışmalardan kaçınmanız, buna harcayacak enerjinizi muhabbete kullanmanız. Naçizane ricamdır her birinizden.
Dostlar şimdi konuştuğumuz bir kaç kaynak var. Dostlarımızdan gelen bilgiler de var bunun içinde benim kendi kaynaklarımdan edindiğin bilgiler de. Bunlar örtüşüyor o nedenle bu kanaatimi sizle paylaşmak istiyorum.
Gelen hüküm tıpkı Kaymakamlık'ta olduğu gibi İİBF'yi dışarı itmekten daha ziyade başka alanlara kapı açmak için konulmuş. Bu anlamda direnen kişiler olmuşsa da bu şekilde uygulanmak üzere getirilmiş. Buna dair tartışma yaratacak yorumlardan imtina edeceğim ancak durum böyle görünüyor. İİBF'nin de önü benzer şekilde açık ancak başka alanlarla kadroları bölüşmemiz gerekecek anlaşılan. Şimdilik genel hava bu şekilde.
Daha teferruatlı bilgiler önümüzdeki dönemde gelecektir. İlk ulaştığımız bilgiler bu şekilde, o nedenle şevkinizin kırılması ve çalışmaktan kopmanız için henüz erken. Bakalım netleştirmeye çalışacağız durumları. Siz çalışmanızdan kopmayın, sürdürmeye devam edin. Biz de net bilgi alırsak inşallah sizinle paylaşacağız.
Allah yâr ve yardımcınız olsun dostlar.
-
@paretowilfredo teşekkür ederiz...
-
@paretowilfredo Teşekkür ederiz. Lütfen bilgisiz bırakmayın bizi zira belirsizlikten dolayı herkes gergin. Ders çalışacak motivasyonumuz da yok. Güzel haberlerle bekliyoruz.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Dostlar herkese Merhaba. Bir kaç farklı yerden gelen bilgileri derleyerek bende oluşan intibayı sizinle paylaşmak istiyorum. Ama bundan önce bir ricam var; ikili tartışmalarınızı özele taşımanız, hatta mümkünse bir sonuca varmayacak tartışmalardan kaçınmanız, buna harcayacak enerjinizi muhabbete kullanmanız. Naçizane ricamdır her birinizden.
Dostlar şimdi konuştuğumuz bir kaç kaynak var. Dostlarımızdan gelen bilgiler de var bunun içinde benim kendi kaynaklarımdan edindiğin bilgiler de. Bunlar örtüşüyor o nedenle bu kanaatimi sizle paylaşmak istiyorum.
Gelen hüküm tıpkı Kaymakamlık'ta olduğu gibi İİBF'yi dışarı itmekten daha ziyade başka alanlara kapı açmak için konulmuş. Bu anlamda direnen kişiler olmuşsa da bu şekilde uygulanmak üzere getirilmiş. Buna dair tartışma yaratacak yorumlardan imtina edeceğim ancak durum böyle görünüyor. İİBF'nin de önü benzer şekilde açık ancak başka alanlarla kadroları bölüşmemiz gerekecek anlaşılan. Şimdilik genel hava bu şekilde.
Daha teferruatlı bilgiler önümüzdeki dönemde gelecektir. İlk ulaştığımız bilgiler bu şekilde, o nedenle şevkinizin kırılması ve çalışmaktan kopmanız için henüz erken. Bakalım netleştirmeye çalışacağız durumları. Siz çalışmanızdan kopmayın, sürdürmeye devam edin. Biz de net bilgi alırsak inşallah sizinle paylaşacağız.
Allah yâr ve yardımcınız olsun dostlar.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederım.Ders calısmak ıcın cokönceden aldıgım izne çıktım bugün.Çalışmayı bırakmayacağım ,sizlerde bırakmayın arkadaşlar...Ders ç.alışmanın zararı olmaz .Bu görev bu fedekarlıgı hakedıyor..İnşallah ilanla da güzel haberler gelecek...
-
-
adamlar çsgbde olmayan , kaldırılan eski unvanlara yeni khkda yer vermişler. Bu bile khkları hazırlarken yangından mal kaçırır gibi aceleci bir tavırda ve özensiz yaptıklarının göstergesi. Bende diyordum ki itiraz edelim , neye kime edeceksin
-
Arkadaşlar güvendiğim bir kaynaktan aldığım bilgiye göre bütün İnsiyatif Sayın Bakandaymış. İlana İİBF nin çıkıp çıkmayacağına son dakika olarak karar verilme ihtimali çok yüksekmiş. Siz çalışmaya devam edin hazırlıklı olun dedi.
-
@mujdeniz, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar güvendiğim bir kaynaktan aldığım bilgiye göre bütün İnsiyatif Sayın Bakandaymış. İlana İİBF nin çıkıp çıkmayacağına son dakika olarak karar verilme ihtimali çok yüksekmiş. Siz çalışmaya devam edin hazırlıklı olun dedi.
Şuan tartışılan bir konumuymuş bu?Yani iibf nin olup olmayacağına mı karar vermeye çalısıyorlarmış yoksa son dakika mı karar verecekmiş_
-
@mujdeniz hocam zaten basından beri insiyatif bakana kaldi diyoruz
-
Bütün insiyatif bakandaydı zaten. Yani son dakkaya kadar girip giremeyeceğimize dair en ufak bi ipucu olmayan bir sınava mı çalışmaya çalışacağız.