2018 İdari Yargı Sınavı
-
Arkadaşlar şu kadar hukuk dersi almış olmak zorunluluğu var mı onu net bilen bi yazabilir mi ?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kombassankoma Mezun idari icin dostum 200 rakami
Bu 200 sayısı sadece avukatlar için mi ,iibf için mi acaba ??Ayrıca haber için çok teşekkür ederim kendi adıma.
-
@kendinehakime avukatlık değil, bu sayının max %20 si iiibf olabilir
-
@alchemist, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@ömerhayyam merhaba hocam. Evet bircok arkadas Nurettin Bilici oneriyor @handefirat arkadasta sordu baska oneri var mi diye ben biraz arastirayim farkli bir kaynak bulursam yazarim.
Arkadaslar ben vergı ıcın cok araştırdım zamanında,kazanan arkadaslarımla da gorustum .Vergı ıcın her yıl onerılen kıtap Nurettin Bilicidr.Kitap ince gibi gelebılır ama benım okuldada ders kıtabımdı,soru cozumuyle pekişince gayet yeterlı bence naçizane fikrim..Bunun dısında ben borçları ismail ercandan bıtırdım,ceza genel ıcın monopol ders notunu aldım kanunla gıdıyor..Bunun dısında maliye için murat,hmk ısmaıl ercan,medenı zapata var ama monopol almayı dusunuyorum .Anayasa ıdare ve ıdarı yargı ıcın sızler ne yapacaksınız ben kaynak almadım beklıyorum???
-
@drago, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime avukatlık değil, bu sayının max %20 si iiibf olabilir
anlatamadım sorumu sanırım ama cevabını vermişsiniz iibf de gırebılıyor teşekkürler
-
@kendinehakime anayasa idare ve idariyi bir cok kisi en sona birakacak. Bende oyle dusunuyorum. Degisikliklerin devami gelecek cunku
-
@handefirat, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime anayasa idare ve idariyi bir cok kisi en sona birakacak. Bende oyle dusunuyorum. Degisikliklerin devami gelecek cunku
Haberı yenı gördüm çok heyecan yaptım ,son zamanlarda aldığım en güzel haber Mantıklı olanda bunları sona bırakmak zaten..Monopol medenısını calısan var mı ???
-
Medeni hukuk için monopolün çalışma notlarını da önerebilirim çok verim almıştım.
Ayrıca youtube üzerinden benim hocam yayınları Serkan Karaoğlu hocadan da ders izleyebilirsiniz. -
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Medeni hukuk için monopolün çalışma notlarını da önerebilirim çok verim almıştım.
Ayrıca youtube üzerinden benim hocam yayınları Serkan Karaoğlu hocadan da ders izleyebilirsiniz.cezasına yenı basladım ama hoşuma gitti yeterli gibi.Medenisi için bilemedım ama öneren çok.Sizce zapata mı monopol mü?
-
@aslan-reyiz
Kaynaklar için çok sağolun. Nohutçunun Hakimlik Kampından uzak durun yazmışsınız.
Ben de tam onu almayı düşünüyordum ki artık tereddüte düştüm. Sayfada iktisatçı arkadaşlar çoğunlukta ,o yüzden sadece idari hakimlik seti için mi söylediniz acaba ? .Yoksa adli setini de mi tavsiye etmiyor sunuz? -
Bu medeni ve borçlar için Murat'ın öğretmenin ders notları basit mi kalır? Evde çok fazla kaynak var zaten, ilk defa da çalışmış olmayacağım bunlara. Kullanan var mı arkadaşlar ne dersiniz, sorularla desteklenmesi yeterli olur mu?
-
Arkadşalar justice yeni baski yapcak miymis var mi bilgisi olan ?
-
@kendinehakime son sınavda bilgi ve biraz şansın yardımıyla 7 de 7 yapmıştım monopol medeni sayesinde
-
@olursaolur Ümit Kaymak'a sordum hocam.
Cevap gelince yazarım -
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime son sınavda bilgi ve biraz şansın yardımıyla 7 de 7 yapmıştım monopol medeni sayesinde
Daha önce zapatayı ıkı kez calısmıstım zaten.bu yıl monopol alayım o zaman ben de .7 de 7 olur inşallah.
-
@möözun, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Bu medeni ve borçlar için Murat'ın öğretmenin ders notları basit mi kalır? Evde çok fazla kaynak var zaten, ilk defa da çalışmış olmayacağım bunlara. Kullanan var mı arkadaşlar ne dersiniz, sorularla desteklenmesi yeterli olur mu?
idariyi kazanan bir arkadasım sadece muratın 2 li setiyle calısıp soru cozup kazanmıstı.
-
@kendinehakime konuları bitirdikten sonra soru çözüyor musunuz? Yoksa sadece konu mu çalışıyorsunuz
-
@ecem, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime konuları bitirdikten sonra soru çözüyor musunuz? Yoksa sadece konu mu çalışıyorsunuz
borçların konusunu bitirdim monopol ve justıceden cıkmıs ve özgün sorularına bakıyorum diğer yandan cezanın konusuna .
-
@möözun ya aslinda kalmayabilir. Dedigin kitabi tam net bilmiyorum ama, medeni borclardan bol soru cozersen neden olmasin.
Fakat bu sene kpssde cikan anlasmali bosanmanin sartlari sorusu ornegin, cogu medeni kpss kaynaklarinda coktu. Sadece zabatada var. gerci bi arkadas a kadronun medenisinde var dedi ama bilmiyorum. Detay sorulari kacirtir genel duzey kaynaklar. Anca bol soruyla desteklenirse kacmaz -
@1umut “medeni kpss kaynaklarinda yoktu****”