2018 İdari Yargı Sınavı
-
@kendinehakime
Eski iki ciltlik halini de son modüler set halini de kullandım. Anlatım tarzı güzeldir .Ancak modüler set hali sayfa düzeni olarak çok kötü.
Sadece birkaç kitapta satırbaşları maddeleme yapılmış. Diger derslerde maddelenmesi gereken bilgiler dümdüz yazılmış gitmiş.Eğer yeni baskıda bu durumu düzeltirlerse çalışma kitabı gibi kullanılabilecek bir kaynak. -
@çinkoçaydanlık, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime
Eski iki ciltlik halini de son modüler set halini de kullandım. Anlatım tarzı güzeldir .Ancak modüler set hali sayfa düzeni olarak çok kötü.
Sadece birkaç kitapta satırbaşları maddeleme yapılmış. Diger derslerde maddelenmesi gereken bilgiler dümdüz yazılmış gitmiş.Eğer yeni baskıda bu durumu düzeltirlerse çalışma kitabı gibi kullanılabilecek bir kaynak.şimdi soru ıcın kaynak bakıyorum tensıpler tek tek satılıyor her ders ıcın.Vergı cıkmısı ıcın matrahın son basımı 2015 tarıhlı alınır mı yoksa yenısını mı beklemelıyım??Bir de monopolun borçlar ve vergi ders notunu bulamıyorum hıcbır sıtede bulabılen var mı???sadece 2018 ceza medenı ve medenı usul mevcut ??
-
@kendinehakime Tensipte yalnızca çıkmış hakimlik soruları oluyor ösym nin yaptığı diğer sınavlar yok alırken bunu da göz önünde bulundurun. Açıklamaları çok çok iyidir.
-
Medeni ve borçlarda çok değişen bir şey olmadı, 2017 basım kitaplar kullanılabilir. Keza ceza genel için de aynı şey geçerli. Anayasa idare ve idari yargıya seçimlerden sonra başlanması taraftarıyım. Vergi hukuku ve tvs için nurettin bilici'den çalışıp kanun okumaları yapılmalı 213, 193 ve 6183 sayılı kanunlar temel kanunlar mutlaka okunmalı
Hmk için kanun ağırlıklı çalışmak daha iyi olacaktır.
Tarihte konu anlatım için tarihin pusulası ve Türkçe matematik için kpss kaynaklarıyla tekrar ve bol bol soru çözümü -
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Medeni ve borçlarda çok değişen bir şey olmadı, 2017 basım kitaplar kullanılabilir. Keza ceza genel için de aynı şey geçerli. Anayasa idare ve idari yargıya seçimlerden sonra başlanması taraftarıyım. Vergi hukuku ve tvs için nurettin bilici'den çalışıp kanun okumaları yapılmalı 213, 193 ve 6183 sayılı kanunlar temel kanunlar mutlaka okunmalı
Hmk için kanun ağırlıklı çalışmak daha iyi olacaktır.
Tarihte konu anlatım için tarihin pusulası ve Türkçe matematik için kpss kaynaklarıyla tekrar ve bol bol soru çözümüHmk ve borçlar için monopol ders notu almak ıstıyorum ama hıcbrı sıtede bulamıyorum bulabılen var mı acaba 2017 de olsa ..vergi için Bilici elımde mevcut ama bır tekrarda monopolden yaparım demiştim kitapları bulamıyorum.
-
@kilici, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime Tensipte yalnızca çıkmış hakimlik soruları oluyor ösym nin yaptığı diğer sınavlar yok alırken bunu da göz önünde bulundurun. Açıklamaları çok çok iyidir.
Justice eski basım 2015 basımı mevcut kullanabilir miyim?Ne önerirsiniz soru olarak bunun dısında?
-
@kendinehakime anayasa, idare, medeni usul dışında kullanabilirsiniz hocam. Ama sanki yeni baskıyı almanız daha iyi olur. Justice dışında hakimim i şiddetle öneririm.
-
@aslan-reyiz Malesef temeli yok ilk defa giricem sınava. Peki siz ne önerirsiniz yeni basımı olan kaynaklardan
-
https://yadi.sk/i/-LN7fDSA3Xgw6Q abdülkerim yıldırım'ın borçlar hukuku var. bir de themis hakimlik ders notları ki bence gayet güzel bir pdf onu da atayım. https://yadi.sk/i/bh4o4xnO3XgwLQ
-
Gelecegin guzel hakimleri hakimeleri,
kadir geceniz mubarek olsun -
@1umut, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Gelecegin guzel hakimleri hakimeleri,
kadir geceniz mubarek olsunKadir geceniz hayır olsun arkadaşlar .
-
Arkadaşlar medeni, borçlar ve cezada değişiklik var mı kitaplarım 2016 basım güncellemem gerekir mi? Belki daha önceden yazdınız ama telefondan giriyorum bulamadım kusura bakmayın.
-
Bayramdan sonra başlayın çalışmalara vicdan yapıyorum sizin yüzünüzden arkadaşlar
-
@mminervaa, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar medeni, borçlar ve cezada değişiklik var mı kitaplarım 2016 basım güncellemem gerekir mi? Belki daha önceden yazdınız ama telefondan giriyorum bulamadım kusura bakmayın.
medeni kanunda 2013 sonrası değişiklikler
madde sayıları---319 -291 - 194 - 659, 660, 661, 662, 663, 664,
665, 666, 667, 668 -40borçlarda değişiklik 2013 sonrası
584 .madde
-
@kendinehakime teşekkür ediyorum bir bakayım ben onlara.
-
@mminervaa, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime teşekkür ediyorum bir bakayım ben onlara.
borçlar ve medeni kullanılabilir sorun olmaz.
-
@kendinehakime hocam monopolkitabevi..com'a bakın. lakin monopol'ün borçlar hukuku soru kitabı var konu kitabı yok.
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime hocam monopolkitabevi..com'a bakın. lakin monopol'ün borçlar hukuku soru kitabı var konu kitabı yok.
evet soru kıtabını aldım konusu yok.monopolun sayfasından baktım ben de medeni,medenı usul,ceza mevcut sanırım dıgerlerı yok .
-
@kombassankoma hocam ders kitapları uygun değil bence sınavlar için. themis'in notu da baş aşağı, notu hazırlayan amuda kalkıp mı hazırlamış acaba
-
iktisatla maliye için net bi kaynak önerisi var mı arkadaşlar