2018 İdari Yargı Sınavı
-
@fc-real-gdp kaymakamlık sınavı içinde bir sürü bölüm saymışlar şimdi gördüm mühendis psikolog sosyolog bile var o yüzden hakimlik içinde bir düzenleme yapılmaz zaten iyice emin oldum. Mevlana gibi ne olursan ol gel diyorlar
yeterki 4 yıllık olsun diyorlar -
https ://www.monopokitabevi.com/kitap/monopol-hakimlik-medeni-hukuk-ders-notlari-ve-sorulari/
Arkadaşlar kitap nasıldır,Zapatadan daha mı iyidir yahut daha mı kötüdür?Okuyanlar yorumlarını yaparsa sevinirim.
-
http ://www.hukuk market.com/kitap/149385/medeni-hukuk.html
Ya da bu kitap..Themis yayınları Medeni Hukuk olarak bunu kullanıyor.
-
@0000000 themis dershanede, medeni usul olarak Mehmet Kodakoğlunun medeni usul kitabını kullanıyor. Bence güzel bir kitap onuda tercih edebilirsin.
-
@mulkihakim Bahsettiğim kitap Medeni Hukuk hocam,Medeni Usul Hukuku değil.
-
@0000000, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar kitap nasıldır,Zapatadan daha mı iyidir yahut daha mı kötüdür?Okuyanlar yorumlarını yaparsa sevinirim.
ben ılk kez monopolun cezasını calıstım.Ve gercekten iyiydi gereksız ve bosyere tekrarlanan uzatılan cumleler yoktu .kısa kesılıp cok ozette degıldı begendım.Elımde zapata var ve medenı ıcın hep zapata kullanırım ama bukez monopolun medenısını deneyecegım kesınlıkle..
-
4 nolu cbk ıle kaymakamlık ıcın iibf dısında sosyalojı,psıkokojı,tarih ve gibi bölümler eklenmiş .Bana göre hakimlik için de böyle bir düzenleme olacak ve iibf dısında tarih ,sosyoloji gibi bölümlere yüksek lisans şartıyla sınav hakkı verılecek..Umarım böyle olur ve sınav hakkımız elimizden alınmaz.
-
@kendinehakime Medeni için ben de Zapata kullandım;fakat yanlış bilgiler vardı.Hem eski basım hem de yanlış bilgiler yüzünden tekrar okumakta tereddüt ediyorum.
-
@kendinehakime Medeni için ben de Zapata kullandım;fakat yanlış bilgiler vardı.Hem eski basım hem de yanlış bilgiler yüzünden tekrar okumakta tereddüt ediyorum.
Ben de kitapta çelişkiler görüyordum ama düzeltip geçiyordum.Monopolü tavsiye eden çok özellıkle kazananlardan.Bu yıl Medeni için monopolü alacagım.Ceza geneli gayet iyiydi.Sonrasında bol çözümlü soruyla zaten tekrar edecegız konuları.
-
@kendinehakime Ben de ya monopol ya da Themis'in Medeni Hukuku kitabını alacam.İnşAllah yeterli olur.
-
Mehmet remzi kullanabilirsiniz.
-
@aslan-reyiz Ben konuyu ayrıntılı bir şekilde ve somutlaştırarak anlatan kitapları seviyorum.Mehmet Remzi bu şekilde mi acaba?
-
@aslan-reyiz Ben konuyu ayrıntılı bir şekilde ve somutlaştırarak anlatan kitapları seviyorum.Mehmet Remzi bu şekilde mi acaba?
Ayrıntılı ama daha akademik .
-
Eksik bilgi olmasın da akademik olması sorun değil,teşekkür ederim.
-
@paretowilfredo
Değerli hocam saygılar
Sınavın ekimde olacağına dair bilginizde bir değişiklik oldu mu bu karmaşa içerisinde malum sizin değerli bilgilerinize kurumuş toprağın suya hasret olduğunu gibi hasretiz -
Mülakat sonuçları da açıklanmış bir sonraki sınavda kazanma sevincisini yaşarız hep birlikte inşallah Sınavda açıklandığına göre yeni sınavın çalışmaları hazırlıkları başlasın ve ilan etsinler. Bu belirsizlikte çalışamayan bir ben miyim?
-
Mülakat acıklanmıs ,sıra bizim ilana gelsin artık.
-
@kendinehakime şu ilan da bi türlü gelemedi valla
-
@bcbc3434, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime şu ilan da bi türlü gelemedi valla
bıraz baktım da sağa sola herkes kaybetmıs,kım kazanmıs kı bu mulakatı
-
@kendinehakime benim bi yakinim da kaybetti:( cok uzuldum. Iyi bi univ mezunuydu, puani cok iyiydi. Cok da basarili bir kizdi ama elemisler. Umudum kirildi mulakat isinden dolayi ama ne yapalim:(