2018 İdari Yargı Sınavı
-
@1umut Çok çok iyi puanı olanlar vardı sımdı ogrendım hepsı elenmıs ben kazananı gormedım.Biz daha sınav ılanı ıcın çırpınıp buna üzülürken,emek verıp ,sınava gırıp derece yapıp elenenlerin allah yardımcısı olsun...
-
@kendinehakime hocam ben bu yüzden 15-20 kişilik hakimlik, kaymakamlık ilanları istiyorum. en azından yüksek puanlılar kazanır.
-
@fc-real-gdp ılan cok olsun ,en yuksek puandan ıtıbaren mulakatsız puanla alım yapılsın
-
@kendinehakime tabi böyle daha güzel olur.
-
mülakat sonucunu başarılı diye durum atanı gördüm darısı bize
-
@ecem, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
mülakat sonucunu başarılı diye durum atanı gördüm darısı bize
hayırlı olsun ..darısı basımızaa ınsallahhhhhh..
-
Adlilerin mülakatlar belli olmadı daha hatta mülakatı olmadı. Mülakatı belli olacak ondan sonra kura çekecekler ondan sonra da mehil müddet gelecek yerleşip görev başı yapacaklar da ancak o zaman genel olarak hem adli hem idari için sınav ilanı gelecek.
-
Sınava hazırlanmak zor, ilan gelip gelmeyeceği belli değil.Bunların üstüne sınav üçüncüsünün alınmadığını görmek... Tuhaf.
-
@öğrenci, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Sınava hazırlanmak zor, ilan gelip gelmeyeceği belli değil.Bunların üstüne sınav üçüncüsünün alınmadığını görmek... Tuhaf.
Daha öncede oldu..
-
Sene sonu sınav olacağı kesin değil mi bakanın açıklamalarına göre idari yönünde duyumlar alan arkadaşlar da var.Yeni değişikliklerin ilana nasıl yansıyacağını hep birlikte göreceğiz
-
@yourdreams, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Sene sonu sınav olacağı kesin değil mi bakanın açıklamalarına göre idari yönünde duyumlar alan arkadaşlar da var.Yeni değişikliklerin ilana nasıl yansıyacağını hep birlikte göreceğiz
Sınava kim girecek kim girmeyecek tartışmasından sınav duyumlarını unuttuk ..Başka ciddi duyumu olan var mı sınav Ekim de mi hala son duyum bu mu arkadaslar??Ben bırkac gun bocalamıs olsamda bu iibf gırer gırmez tartısmasını kenara bırakıp calısmalarıma döndüm..Bence sızlerde hiç karamsarlık etmeden calısmalarınıza devam edın.İlan gelınce çalışmadıgımız bugunler ıcın pısman oluruz ama dönüşü olmaz,bız hazır bekleyelım...Duyumu olan varsa paylasırsa memnun oluruz..
-
Benim duyum alsiklarim israrla aralik diyor.
-
@ladybug artık ay sormaktan bile vazgeçtik sınava girebilecek miyiz? 3. Olan kişi mülakattan elenmiş onun adına çok üzüldüm ve alandan sadece 3 yanlış yapmış düşününce acaba kaç ay çalışmıştır diye merak ettim
-
@ecem hocam al benden de o kadar.Günahtir insanlarin hayatlariyla oynamak.Benim de sevdigim bir arkadasim 2.kez elendi ustelik cok basarili biriydi.Ama Allah'in adaletine guveniyorum elbet hak yerini bulacaktir.
-
@ladybug sınav aralık olsun ocak olsun farketmez yeter ki ilan gelsin ne olacak kim girecek bilelim.
-
Mülakat bu işin gerçeği olsa bile çoğumuz bunu bilip hala ilan bekliyoruz,hazırlanıyoruz.Cogu a grubu kadrolarda da özel sektörde bile referans liyakatten önemli.Kendi adıma çok istediğim ve herşeyi bilerek hazırlanacağım bi sınav olucak.Insallah ilerde bizler değiştireceğiz bu sistemi.
-
İzmir gibi bir yerde bu sıcak zamanda herkes tatil yaparken ben yıllık iznimi evden cıkmadan ders çalışarak geçiriyorsam,en yogun kurumda iki dk boş kalmak mümkün değilken çalısıp beş buçukta o yorgunlukla koşa koşa evıme gelip dersin başına oturup masada uyukluyana kadar okuyorsam elbet karşılığını verir allah.Şimdi ya da daha sonra bir -iki mülakatta elensek bile döner dolanır hakkımızı alırız diye düşünüp rahat vicdanımla elimden geleni yaptım diyerek çalışmaya devam ediyorum.Şimdi mülakatı düşünmeden yazılıya odaklanmak gerek .
Kazananlar hiç hata yapmayanlar değil, asla vazgeçmeyenlerdir. -
@kendinehakime muvaffak olmaniz dilegiyle hocam.
-
-
Bir baba inşaat işçisi alın teriyle kazandığı 3 5 kuruşu evladına yollayıp ANKARA HUKUK gibi bir üniversite de okutuyor. Çocuk kazanıyor fakat ÖZEL HUKUK okuyup sırf babası Bölge Adliye Başkanı diye girenler var . Allah hepimize yardım etsin .