2018 İdari Yargı Sınavı
-
Arkadaşlar ben de idari hakim likte ihtiyaç olmadığını duyuyorum.2 farkli yerden duydum.yanlis bilgi mi?
-
@aday06 Tam tersine ihtiyaç çok fazla. Özellikle tecrübeli hakim ihtiyacı.
-
@aday06 ben de öyle duydum, en son alınan dönemdeki arkadaşım biz bile fazlayız dedi. Alım olsa bile çok olmayacak gibi görünüyor
-
Arkadaşlar İktisat ve Maliye için güncel,eksik ve yanlış bilgi olmayan konu anlatımı olarak hangi kitapları önerirsiniz?
-
A rkadaslar malıye ve vergı ıcın konu anlatımı olarak monopolun analiz kıtabını kullanan var mı ??bu kıtap malıye ve vergının tum konularını kapsıyormu hakımlık ıcın?????
https://www.kitapsec.com/Products/2018-KPSS-A-Grubu-Analiz-Maliye-Vergi-Ders-Notlari-Monopol-Yayinlari-274372.html -
@kendinehakime hocam guzel olabilir konu anlatimlisi bilmiyorum tam. Ben de soru bankasi var. ve soru bankasinda milli butce tahmin raporunu maliye bakanligi hazirlar demisler. Ve direk boyle yazmis bildigin aciklamasini yapmis filan. Parantez icinde eskiden kalkinma bakanligiydi filan demis. Yani bu bence kabul edilebilir bi hata degil. Hep ayni seyi soyluyorum ama bu kitaba cok guvenen biri olrak asiri sekilde sarsti o hata benibilmem kac saat “acaba degisti mi ya” diye arastirma yaptim. O yuzden almayin bence. themis maliye alin, kafaniz rahat etsin:)
-
@1umut, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime hocam guzel olabilir konu anlatimlisi bilmiyorum tam. Ben de soru bankasi var. ve soru bankasinda milli butce tahmin raporunu maliye bakanligi hazirlar demisler. Ve direk boyle yazmis bildigin aciklamasini yapmis filan. Parantez icinde eskiden kalkinma bakanligiydi filan demis. Yani bu bence kabul edilebilir bi hata degil. Hep ayni seyi soyluyorum ama bu kitaba cok guvenen biri olrak asiri sekilde sarsti o hata benibilmem kac saat “acaba degisti mi ya” diye arastirma yaptim. O yuzden almayin bence. themis maliye alin, kafaniz rahat etsin:)
Murat malıye yeterlıolur mu acaba daha once kpss hazırlanırken kullanmıstım.bana malıyeyı sevdıren kıtap olmmustu hala duruyor o yeterlı mı acaba ?vergıyıde nurettın bılıcı alırım yıne mecbur o zaman..
-
@kendinehakime hocam murat maliyeyi bilmiyorum ama yeterli olabilir diye dusunuyorum. Evet vergi de nurettin bilici olmazsa olmaz:) analizin vergi kisminin da yeterli olacagini sanmiyorum zaten ben
-
İdari hakimlikteki soru için iktisat ve maliye için çıkmışlara bakın yeterli.Konu için özet notlar bulsanız işinizi görür.
-
peki nurettın bilicinin 2015 2016 basımları var ben de yenı 2017 basımları var en son onu almama gerek var mı sızce??malıyeyı murattan calısayım sonrada soru ve cevapalrı uzerınden calısayım.
-
Sevgili arkadaşlar aralık ayı için duyumu olan var mı acaba? Bu mesleği gerçekten yapmayı isteyen bir kişi olarak çok merak ediyorum merakımı mazur görün lütfen şimdiden çok teşekkürler
-
@kendinehakime, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
peki nurettın bilicinin 2015 2016 basımları var ben de yenı 2017 basımları var en son onu almama gerek var mı sızce??malıyeyı murattan calısayım sonrada soru ve cevapalrı uzerınden calısayım
Vergide değişiklik var yeni baskı çıkarsa nurettini alablirsiniz.Ya da sertkan hocanın vergi konu kitabı çıktı güncel onu kullanabilirsiniz sade bir kitaptır.
-
Arkadaslar selam.Ahmet Nohutcu'nun kanunname kitabini aldim.Anayasa degisiklerini iceren.Kitap guzel degisiklikler acisindan
-
@ömerhayyam cbk’lar işlenmiş mi?
-
@lulu İşlenmiş hocam.9 Temmuz kararnamelerinin hepsi var
-
100 kişilik alım olacaktı en son öğrendiğim..o da öyle ihtiyaçtan değil sırf alım olsun diye gizli işsizlik yaratmak babında(?) bir alım olacak..ama bu iibf barajı kalktığı falan bu değişikliklerden sonra ne düşündüklerini sormadım..şu kpss alan geçsin ondan sonra öğrenir burdan paylaşırım dostlar..1 aya adalet bakanlığı sitesinde duyurur zaten..iyi çalışmalar
-
@ert duyumunuz bu aralık ayı için mi acaba?
-
@marxistkeynesyen Evet 2-3 ay önce %99 açılacaktı..ancak bu değişikliklerden sonra alımda bi değişik olur mu olacak mı önümüzdeki hafta içi bilgi alıp paylaşırım.
-
@ömerhayyam ahmet nohutçunun 2018 değişikliklerini kapsayan anayasa hukuku ve vatandaşlık kitabını sipariş vermiştim mavi kapaklı yanlış mı sipariş vermişim acaba yani idari hakimlik anayasa hukuku için yetersiz midir bu sizce
-
@ert çok teşekkürler