2018 İdari Yargı Sınavı
-
@paretowilfredo son duyumlarınız nasıl acaba ilanın bu sene içerisinde çıkma olasılığı var mı?
-
@corleone özel hukuk soruları gayet kolaydı ama kamu hukuku sorularında bir kaç tane sağlam soru vardı
-
Arkadaşlar hakimlik alımıyla ilgili duyum var mi acaba ?
-
@sınavsınavsınav adli tatil başladı eylül ayına kadar sessiz geçer duyum süreci.
-
Şu kpss'nin kalabalığı geçip ortam sakinleşince bu başlığa bakanlardan bir şey rica ediyorum.
Başlığın sayfaları o kadar kalabalık ki daha önce yazılmış, sorulmuş olma ihtimali var ama göremedim ben.idare hukukunu ve medeni usul hukukunu zamanında şu hocanın kitabından okudum su gibiydi mükemmel anlatmıştı falan diyebileceğiniz kitap yazarlarını bana söylerseniz yeni basımları çıkarsa gidip bakıp alıcam.idare hukukunun o sıkıcı havasını yok eden bir kitap, var mı dünyada öyle bir kitap
-
@buseneatanıyorum idare nohutçu. hmk kanun fazlaaıyla yeterli.
-
@toranj çok fazla hata vardı umarım güncellerken düzeltir.
-
@burcuburcu ben aman aman hataya rastlamadım. mantığı güzel oturttu ben de
-
Kaldırıldı.
-
@buseneatanıyorum Dostum hmk için mehmet özbey'in kitabi vardi onceden lakin guncelleme yapmadi saniyorum. Kitap cok akici ve yeterliydi. Su durumda kanun usul derslerinin tamami icin en akici ve oz kaynak olur kanimca.
Idare icinse hatali konulari duzelttigi noktada nohutçu okunabilir. Ilave olarak belli basli kanunlara da goz atmakta fayda var. En oz anlatim yine her alanda oldugu gibi burada da kanunlar olur.
-
20 güne belli olur her şey..
-
@toranj eylül gibi bakıcam yeni basımlara teşekkür ederim.
-
@paretowilfredo bakalım eylül ayı gelsin de yeni basımlarını inceleyeceğim nohutcunun, olmadı kanunları alıcam.teşekkürler.
-
@buseneatanıyorum İsmail Ercanın medeni usulünü bir kere roman okur gibi okuyup sonra hep kanun okumuştum çok faydalı olmuştu. İsmail Ercan’ın anlatımı çok akıcı tavsiye ederim.
-
@corleone belli olsa da şevkle çalışsak, başlık hareketlense, sınavı konuşsak...
-
Herhangi bir duyumu olan var mı sınav ile ilgili?
-
Metin Kaya İdare Hukuku ve Themis Anayasa Hukukunu tavsiye eder misiniz,son değişikliklerin hepsini içeriyor mu?
-
''Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı açıklamada, "Yaklaşık yılda 4 -5 bin civarında hakim savcı almayı planlıyoruz. Daha çok mezun olduktan sonra arkadaşlarımızın bilgileri tazeyken hemen mesleğe girsinler diye her yıl Kasım ayında mezuniyete entegre şekilde hakim savcı adaylarımız alacağız" dedi.'' keşke bu yıl için de bir şey söyleseydi bakan bey.
-
@kombassankoma kasımda hakimlik başkadır demis özetle
-
@kombassankoma bu yıl icinde 4 bin hakim savcıyı kürsüye alacağız şeklinde bi haber okudum.Yıl sonunu işaret eden bi haber bence