2018 İdari Yargı Sınavı
-
@rootofallevil bütün gruplarda alım olacak ...
-
İdari hakimlik gelirse şayet İİBFliler hukukçulardan çok daha iyi sonuçlar alacaktır. Zaten geçmiş sınavlarda da genelde böyle olmuş. İnşallah bizden mülakatta vs kismazlar.
-
@gresham-t inşallah yüzümüz gülsün artık
-
@amirim sayı belli mi peki üstad?
-
@amirim iibflileri hüsrana uğratmayacak dimi yeni düzenleme
-
Nurettin Bilici'nin yeni kitabı çıkar mı sınav öncesinde?
-
@gresham-t, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
İdari hakimlik gelirse şayet İİBFliler hukukçulardan çok daha iyi sonuçlar alacaktır. Zaten geçmiş sınavlarda da genelde böyle olmuş. İnşallah bizden mülakatta vs kismazlar.
Çok haklısınız, hukukçuların bu sınava giriyor olması bile saçma. Hukuk ile hakimliğin alakası ne ya.
-
@gresham-t bu tarz polemiğe ne gerek var.bırakın artik bu muhabbetleri.
-
@vamos Kıstasın ÖSYM sınavlarında daha iyi puan almaksa yarınız özel okullarda ücretli hukuk okuyor burada zaten sosyal bı adaletsizlik var. Ha bu değil de aldığınız dersleri kastediyorsan hukukçuların okulda gördüğü derslerin alasini Kpss A öğrencisi yıllarını vererek hatmetmis durumda. Söylediğin şeyi kastetmedim konuyu İİBF li hukukçu tartışmasına istemesinin sebep oldumsa da uzatmak istemem. Kolay gelsin.
-
@gresham-t *istemeksizin
-
ArkadaslaR değişen anayasa için öneri kitabınız nedir acaba ?
-
@ceteris-paribus ben themis bakıyorum hocam her zamanki gibi
-
Arkadaslar neler çıktı simdi tam olarak ağustos bitmeden baslamayi dusunuyorum.justice idari hakimlik calisma kitabi çıkacak mi? Umit hocayla ya da murat hocayla iletişim kuran var mi ? Neyimiz eksik neyimiz fazla bir an once halledip başlayalım kasım demis madem bakanimiz
-
Arkadaşlar vergi hukuku ile vergi usul hukuku ayrımı nasıl oluyor
-
@ozgurdeniz61 vergi hukuku vuk zaten. yani ben hep vuk okudum. sorulan 14 üde o kanundan geliyor. tvs güya var
-
@toranj 14'ü de VUK'tan geliyor demek çok doğru olmaz dostum, son sınavı görmedim ben, orada böyle olmuş olabilir durum lakin normal şartlarda 9-5, 10-4 gibi bir ağırlık ile VUK'tan geliyordu. Müfredatta oldukça da TVS'yi es geçmemek gerek, bu yönden ufak bir katkı olsun
-
@paretowilfredo haklısınız ki öylede olsa zaten insanın tvs çalışmasa içi rahat etmiyor:)
-
@paretowilfredo Hocam,ağırlıklı vuk'tan geliyorsa diğer sorular nerden geliyor tvsten falan mi?Yoksa genel olarak vergi hukukundan mi?
-
@ozgurdeniz61 vuk zaten vergi hukuku hocam
-
Bu ilan gelsin artik yetheerrrrrrr.
Hazirlandigim ciddi bi sinav olmayinca evdeki isleri hep ben yapiyorum. Bahane edip is yapmicam ya gel artik ilan geellll