2018 İdari Yargı Sınavı
-
Hakim adaylığı şubesini aradım. Şuan için hiçbir hazırlık yok denildi.
Dediğim gibi İlan Aralık Gelecek.
Sınavda Mayısta Olacak. -
@suigeneris Bence 2019 aralikta da olabilir
-
@suigeneris, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Sınavda Mayısta Olacak.İlan gelmeden 1 gün önce ara yine aynı şeyi söyleyecekler
-
@suigeneris, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Sınavda Mayısta Olacak.İlan elinde olsa yine aynısını söyler.1 saat sonra bakarsın ilan edilmiş
-
@suigeneris hocam 6 ay önceden ilan gelmez. hele sınavdan 6 ay önce sınav başvurusu hiç olmaz.
-
-
Bu saatten sonra Aralıkta Sınav olmaz. Gelse ilan gelirdi Zaten. Heleki Aralık için.. Herşey muallak zaten İlanda ne Yazacak Herkes Merakla Bekliyor.
-
İlan Aralıkta Gelecekse Sınav Şubat olur mantığı Yanlış. Ne zaman olmuş ki? Sınav yapmak için kendi dönemlerini beklerler.
-
2019 da yerel seçimler var Buda Etki edecektir. O yüzden Mayıs.
-
-
@suigeneris simdiye kadar kimler sözlerini yedi ki.adalet bakanı da böyle olacak bence.aralıkta sınav zor.
mayista sınav bence -
-
İl kurulması, kaldırılması, merkezlerinin belirtilmesi,adlarının değiştirilmesi,bir ilçenin başka bir il’e bağlanması>>>KANUN ile
-
İl sınırlarının bir köyün veya kasabanın veya buçağın başka bir il ve ilçeye bağlanması>>>CUMHURBAŞKANI ONAYI ile
-
İlçe kurulması,kaldırılması,merkezlerinin belirtilmesi,adlarının değiştirilmesi,bir ilçenin başka bir il’e bağlanması>>KANUN ile
-
İlçe sınırlarının ve adlarının değiştirilmesi>>CUMHURBAŞKANI ONAYI ile
-
Belediye>>CUMHURBAŞKANI KARARI ile kurulur.
-
Belediye sınırları>>Belediye meclisinin kararı+Kaymakamın görüşü+Valinin onayı ile kesinleşir.
-
Bir beldenin adı>>Belediye meclis üye tamsayısının en az ¾’ü nün kararı+Valinin görüşü+İçişleri Bakanlığının onayı ile değiştirilir.
-
Nüfusu 2000’in altına düşen belediyeler>>CUMHURBAŞKANI KARARI ile köye dönüştürülür.
-
-
@aslan-reyiz hocam kolay gelsin 2019 kaymakamliga baslamissin
-
Çalışmaya başlayasım var ama kaynak yok bi şey yok nereden başlayacağımı kestiremiyorum. Başlasam sınava kadar çok şey değişir onları takip et, eski öğrendiklerinin üzerine yazmaya çalış çok gözümde büyüyor. Ufaktan ufaktan başlamak istesek nereden başlamalıyız?
-
Arkadaşlar destek olalım , birgün biz de bu konuda muzdarip olabiliriz
#Kamuda35YASkalksın
@RT_Erdogan
@fuatoktay06
@tcbestepe
@Akparti
@BeratAlbayrak
@suleymansoylu
@abdulhamitgul
@devletbahceli
@trthaber
@Atvhaber1
@kanalDhaber2
@FOXhaber
@anadoluajansi -
@can-mavi Bence hiç 35 yaş sınırına kalmadan şimdiden çalışıp sınavlarda başarılı olmaya bakın. İlerde muzdarip olunacak yaş sınırı hiç bitmez. Daha önce 30 du şimdi 35 oldu..Sonra 40,45...
Ben de yaş sınırindayim çok şükür meslek sahibiyim ama sınavlar için hep hayatı ertelemek zorunda kaliyoruz. Sınır kalktikca bu ertelemeler hiç bitmeyecek. Çalıştığınız işinizde hep mutsuz olacak ve mevcut mesleğinizde ilerleme yapamayacaksiniz (şef, müdür,...)Tek dileğim benim durumumdakiler için bu sene sınavın yapilmasidir. 2019 a sarkmamasidir. Sizlere tavsiyem ise hedeflerinizi 35 yaşına kadar bırakmamaniz. Bi zahmet şimdiden başlayın derim sınava
çalışmaya. Yaşınız kaç olursa olsun eğer niyetiniz varsa tweet ile ugrasacaginiza ders çalışın, sınavlara sosyalleşmek için değil kazanmak için girin.Hâkimlik, Kaymakamlık gibi meslekler için tecrübe aslında önemli bir olgu. Bu tür mesleklerde yaş sınırı belki kaldırılabilir ama bu kez de " en az şu kadar yıl.... çalışmış olmak" şartı geticeklerdir ki bu sefer de mezunlar mağdur olacaktır. Şu mevcut durumda bize tek gerekli şey çalışmak, "Cahit Sıtkı Tarancı şiirini okumak" ve bugünün işini 35'e bırakmamak
-
@dnztrkn hocam o siiri hatirlatmasaydin iyiydi:) yolun yarisinda olmak...
-
@dnztrkn tavsiyeleriniz için teşekkür ederim , ancak 6 seneden beri birçok defa hakimlik mülakatından , bir iki defa kaymakamlık mülakatından ve birçok uzmanlık mülakatından elendim ... Bunun yanında 7 defa kpss a grubuna girdim 1 sene hariç Puanlarım 85 üstü hatta bu sene 91 ... eh suan yaşım 31 evet ama tecrübe böyle olunca insan 4 sene sonrasını düşünmeden edemiyor
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@dnztrkn tavsiyeleriniz için teşekkür ederim , ancak 6 seneden beri birçok defa hakimlik mülakatından , bir iki defa kaymakamlık mülakatından ve birçok uzmanlık mülakatından elendim ... Bunun yanında 7 defa kpss a grubuna girdim 1 sene hariç Puanlarım 85 üstü hatta bu sene 91 ... eh suan yaşım 31 evet ama tecrübe böyle olunca insan 4 sene sonrasını düşünmeden edemiyor
Hee bir de 'bi zahmet calismaya şimdiden başlayın derim ' olan tavsiyemiz için de Teşekkürler ama başlayalı 7 sene oldu
-
@dnztrkn "Yaşınız kaç olursa olsun eğer niyetiniz varsa tweet ile ugrasacaginiza ders çalışın, sınavlara sosyalleşmek için değil kazanmak için girin." Bu tavsiyemiz için de Teşekkürler , ancak yukaridaki cevapta görüldüğü üzere hiçbir sınava sosyalleşme için vs girmedim ..girdiğim her sınavda ki nihai amacım o sınavı kazanmak oldu ... valla ne yalan söyleyeyim verdiğiniz her tavsiyeye ayrı ayrı teşekkür edip cevap yazasim var ama saat geç oldu
-
Hem yol gösterici hem de iğneleyici herbir tavsiyeniz için tekrar teşekkür ederim
-
O kadar uzun bir yazı ile tavsiyede bulunmuşsunuz ki insanın sürekli teşekkür edesi geliyor , kısa kısa cevap verirsem ayıp ederim diye düşünmekten alikoyamadim kendimi
-
@aslan-reyiz Kaymakamlık sınavında hiçbiri gelmedi. O kadar ezberledik Aslan reyiz . Sınav çalışanla çalışmayanı ayırt etmedi. Geçen sene ilk 100 e girenler şimdi dua ediyor 400. Gireyim diye. Sizin paylaşımlarınız insanlara yardım etmeye çalışmanız takdir edici bir durum. Allah razı olsun Aslan reyiz . İnşaallah İdari Yargı sınavından veya Seçim müdürlüğünden güzel sonuçlar alabiliriz. Herkese iyi çalışmalar arkadaşlar.
-
@kendinehâkim, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz Kaymakamlık sınavında hiçbiri gelmedi. O kadar ezberledik Aslan reyiz . Sınav çalışanla çalışmayanı ayırt etmedi. Geçen sene ilk 100 e girenler şimdi dua ediyor 400. Gireyim diye. Sizin paylaşımlarınız insanlara yardım etmeye çalışmanız takdir edici bir durum. Allah razı olsun Aslan reyiz . İnşaallah İdari Yargı sınavından veya Seçim müdürlüğünden güzel sonuçlar alabiliriz. Herkese iyi çalışmalar arkadaşlar.
Eyvallah kardeşim komisyonun takdiri yapacak bir şey yok Şuan ysk sonuç bekliyorum sonrası hakimlik bakalım