2018 İdari Yargı Sınavı
-
@dnztrkn Hayırlısı hocam tahmini konuşuyoruz zaten..Ama Aralık olmasını isteyenlerdendim Şubat çok geç olacak.Zamanlama önemliydi benim için ama buna da şükür tabi
-
@olursaolur Sınav kesin var evet fakat idariye kimlerin katılabileceği net değil henüz. İlan gelmeden de netleşmez.
-
@vamos ben de hukukçu degilim hocam ayni ihtimalleri ben de dusunuyorum ama boş durmak su durumda çok daha büyük bir dezavantaj.siz de yalnız olmadığını düşünüp çalışmaya verin kendinizi
-
4T Kamu ve özel hukuk konu anlatımı kitapları sizce bu sınav için eksik mi kalır....
-
@olursaolur, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@ercu hocam once ozel hukukları mi halletseniz ne dersiniz? Borclar medeni bunlar her yil standart.değişikliği pek görmeyen dersler
medeni hukuk altın seri alıp başlamaya karar verdim.
-
21.00 da 10.promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı ilani icin twitter etkinliğimiz var lütfen destek verin arkadaslar
-
Arkadaşlar öncelikle hepinize kolay gelsin umarım herkes emeğinin karşılığını alır. Yeni başlayan birisi olarak bana kitao önerisinde bulunur musunuz idari hakimlik için nasıl çalışmam lazım hangi kitaplardan kpss kitapları yeterli mi
-
@crdnl84 bende aynı konudan müzdaribim. Aslında ben 4T'nin bu kitaplarını beğendim fakat yeterli midir emin olamadım.
-
@kpss01 biraz aşağılarda kaynak paylaşımını yaptık dostum bir incele istersen
-
@olursaolur teşekkürler
-
Arkadaslar elimde 2016 basim borclar ve medeni var altin seri. bu kanunlarda degisiklik oldu mu takip etmedim?
-
@y-oguz90 mevzuat.gov.tr ye girin istediğiniz kanunların indirim son sayfasına bakin değişiklikler yaziyor tarihi ile birlikte
-
@olursaolur tesekkur ederim hocam
-
2017-2018 kamu/özel tüm hukuk değişiklikleri
-
Son sınıf uluslararasi iliskiler ogrencisiyim.Savaş yayınları idari hakimlik kampını aldım bir noktadan başlamam gerekiyor ama nasil bir yol takip edeceğim konusunda bir karara varamıyorum bana bu konuda deneyimli birileri yol gösterirse çok sevinirim
-
@caglanr 1 ders bitirin sonra soru çözümüne geçin.yeni bir derse gectiginizde günde 1 saat bir önceki dersi tekrar etmeye vakit ayırın bu şekilde kümülatif bir ilerleme sağlayın program git gide agirlasacaktir fakat konu tekrarları bu sınav icin çok çok onemli.gk gy kısmını ihmal etmeyin belki çok yoğun bir dersin arkasına bu serinleme süresi olarak düşünülebilir.program yapin demiyorum ama zihninizde bir gidişat belirleyin derece yapan arkadaşlarımız oldu süre tutarak düzenli gittim kanun okumayı ilke edindim demişlerdir hep bu da aklınızda bulunsun baska da kilit bir nokta yok düzenli ilerledikten sonra olacaktır diyorum şimdiden kolaylıklar..kaynak olarak biraz gerilerde paylaşım yapmıştık inceleyebilirsiniz
-
Arkadaşlar iyi aksamlar.Idari yargi sinavindan haberi olan var mi? Sizce muracatlar aralikta mi? @paretowilfredo ozellikle siz birsey soyleseniz.
-
@mervisss pareto ustad açıklama yaptı biraz aşağılara bakin isterseniz
-
@olursaolur baktimda heyecandan mi nedir goremedim hocam.hakimlik deyince kalp carpintisi basliyor bende.gecen sinavi 1 puanla kacirincasormasi ayiptir mazur gorun nolit ne dedi pareto ustad
-
@mervisss https://www.tercihiniyap.net/kpss/idari-hakimlik-sinavi-2018-basvurulari-ne-zaman
Hayirlisi olsun bu yil olur inşallah diyelim