2018 İdari Yargı Sınavı
-
Son durum nedir arkadaslar ilan tarihi sinav tarihi sayı da artis azalis
-
@mavkav iktisat 3 soru maliye 4 soru çıkıyor. Vergi ise toplam 14. İllaki iktisata
ve maliyeye çalışacaksanız Hakimlik notları veya Nurettin Bilici yeterlidir -
Hocam İdare,Ceza ve Anayasa için Themis , Medeni Tan Tahsin Zapata Borçlar Mehmet Remzi, Vergi ve Tvs için Nurettin Bilici Kitaplarını almayı düşünüyorum düşünceniz nedir acaba ?
-
@economist-04692 uygundur hocam ama monopolün de güzel kitapları var onlara da bakabilirsiniz. Borçları ben zapatadan çalıştım gerçekten güzel. Tavsiye ederim...
-
Justice in 2016 basımı var internette yanına da kitap eklemişler anayasa idare iyuk vergi için güncelleme eki galiba... Bunun bütün konular için yeni basımı çıkacak mı?
-
@rootofallevil Çıkmayacak.
Bu Ek kitabında Tüm Soruları Yenilenmiş.
O yüzden sipariş verdim. -
@rootofallevil Yeni Ek Kitap 5 Ekimde Çıkıyor.
-
Çok sağ olun 5 ekimi bekleyeceğim sipariş için
-
Hala tam olarak düzenli çalışmaya başlamadım.Çok istediğim halde bir türlü motive olup düzenli çalışamıyorum.Napsam bilmiyorum,konular yetişmeyecek gibi geliyor.Nasıl bir yol izlemeliyim toparlanmak için? Yardımcı olabilir misiniz?
-
Arkadaşlar özellikle tarih için sormak istiyorum. 12 sorunun dağılımı nasıl? Islamiyet oncesi vs cıkıyor mu mesela? Lütfen bilen biri söyler mi
-
@1baksan, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar özellikle tarih için sormak istiyorum. 12 sorunun dağılımı nasıl? Islamiyet oncesi vs cıkıyor mu mesela? Lütfen bilen biri söyler mi
Çağdaş tarih hariç hepsinden çıkıyor .
-
@idarihakime ilan gelene kadar medeni ve borçlara çalışabilirsiniz hem sizi yoracak dersler değil hemde her sınavda karşınıza mutlaka çıkacak dersler...
-
@mehmetemir teşekkür ederim öneriniz için,uygulamaya çalışacağım.
-
Ekim ayı kritik arkadaşlar ilan geldi geldi. 23 Aralık diyenler oldu . Haydi hayırlısı.
-
Basligin hareketlenmesine seviniyorum umarim herkes icin hayirli bir surec olur.Soran arkadaslar icin:
*Bu yil Ahmet Nohutcunun Anayasa,Idare,Idari Yargı kitapları yeni baski yapti.Kanunname de yeni baski yaptı biz ayri ayri almanızı öneriyoruz daha kapsamlı sayfa sayısı acısından da bariz fark var.
*Themis yayınları Ağustos ayında Anayasayı çıkardı,Idare hukuku yeni cıktı,Idari yargı Mart ayında cikti yakin zamanda baski yapmayacak
*Themis Ceza genel hükümler suan baskıda yakında çıkar.elinizde 13.baski varsa almayın pek bir değişiklik yok ama 13.den önceki baski olanlar almanızı önermiş hoca.
*Themis bu yil sınav mevzuatı kitabi çıkardı Anayasa,Tck,Cmk,Medeni,Borclar,TTK,HMK,Icra ıflas mevzuatı var bunlardan 5i bizim işimizi görüyor kanun indirip okusanız da aynı şey
*Themis Adli ek kitap cıktı Idari ek kitap ön siparişte 5 ekimde çıkıyor. -
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) İkinci Daire Üyesi Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu, "Birtakım sorunlar yaşadık. Birtakım ihraçlar yaşandı. Bundan kaynaklanan personel ihtiyacı söz konusu oldu. Ona rağmen insan üstü bir gayretle adalet hizmetinin yürütülebilmesi için her türlü özveri gösterildi. Sayısal olarak çok şükür bu eksikliğimizi tamamlamak üzereyiz. 15 Temmuz'dan önce 16 bin olan hakim ve savcı sayısı, bu yıl sonu 20 bin civarına ulaşacak." dedi. Bu ifadeden sınavın yıl sonu olabileceği sonucuna varmak mümkün müdür?
-
@marxistkeynesyen tabi bu sayıya şu an staj görenleride eklersek hemen hemen tamamlanma aşamasında .
-
Arkadaşlar iddiam odur ki gky kısmını yapan arkadaşlar sınavı kazanacak. Kaymakamlık sınavında 5 yanlışı türkçeden yapan biri olarak mülakata kalamadım. Hakimlik sınavında 30 soruluk kısmı en az 25 bırakmak lazım . Sizlere tavsiyem günde 1 saat gky kısmına bakmanızdır. Hakimlik sınavında 12 soruluk tarih de öyle kolay da gelmiyor . Herkese iyi çalışmalar.
-
@kendinehâkim arkadaşlar savaş yayınları tamamı çözümlü Gk GY soru bankası ve çıkmış sorular olan KALDIRAÇ kitabı var. harika bir kitap. Şahsen kimsenin alan bilgisine çalışmaya pek vakti yok o yüzden bu kitap herkesin çok işine yarar, herkes bunu alıyor sizde bakın derim..
-
Düzeltme:
Kimsenin GY Gk'ya çalışamaya pek vakti yok olacaktı.