2018 İdari Yargı Sınavı
-
Sadece hâkimlik sınavı için GK GY çıkmış sorular ve soru bankası
Kitap bu adreste arkadaşlar:
https:/ /www.savaskitap.com/KALDIRAc-Sadece-Hakimlik-Sinavi-icin-Genel-Yetenek-Genel-Kultur-Soru-Bankasi_3982.html#0
-
Merhaba elinde geçmiş yılların idari hakimlik soruları olan var mı?
-
@sim Çıkmış soru seti ile kolaylıkla halledebilirsiniz .
-
@kendinehâkim onu bende düşündüm de hem ekonomik kriz hem de işsiz olunca ayrıyeyeten kitap fiyatlarıda almış başını gitmişken elinde pdf olan varsa daha iyi olur diye düşünmüştüm.
-
Çözümlü soru bankalarından güncellenenler var mı?
-
@sim o zaman en mantıklısı netten bakıp bulabilirsiniz. Çok haklısınız kitaplar almış başını gidiyor . Artık telefondan falan çözer hale gelicez .
-
@mr-aday, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Çözümlü soru bankalarından güncellenenler var mı?
1)Monopol adli çıktı güncel ama idari çıkarmıyor yayınevi
-
Hakimim çıkıyor ekim 2018
-
Justice ek güncel kitabı 5 ekimde çıkıyor(anaysa idare iyuk vergi maliye)
-
Karine idari hakimlik çıkmayacakmış.
-
Matrah ve medeni usul güncel soru bankaları çıktı.
-
-
@kendinehâkim duyumunuz saglam midir
-
@kendinehâkim, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar iddiam odur ki gky kısmını yapan arkadaşlar sınavı kazanacak. Kaymakamlık sınavında 5 yanlışı türkçeden yapan biri olarak mülakata kalamadım. Hakimlik sınavında 30 soruluk kısmı en az 25 bırakmak lazım . Sizlere tavsiyem günde 1 saat gky kısmına bakmanızdır. Hakimlik sınavında 12 soruluk tarih de öyle kolay da gelmiyor . Herkese iyi çalışmalar.
Çok haklısın gkgy görüldüğü üzere sayıştay kaymakamlık ysk da önemini korudu sırada hakimlik var.Komisyon oldukça ciddi hazırlıyor sorular özellikle türkçeyi.
-
Merhaba arkadaşlar birkaç sorum olacaktı.
hakimlik için bellii bir tarih var mı ? -
@bymakam Merhaba. Adalet Bakanı Müracaatları Aralık ayında Alacağız dedi.
Bunun dışında net olan başka hiçbirşey yok. -
Fazla ayrıntıda da boğulmamak lazım. Bir yerden sonra kolay olan da karışıyor.
-
@emrah16 duyumum geçmiş yıllardaki sınav ilan ve tarihlerini karşılaştırıp ortaya koymak ve Sayın Bakanın konuşması . O yüzden her zamanki gibi beklemedeyiz.
-
@aslan-reyiz dediğim gibi Türkçeden 5 yanlış olmasaydı şu an Kaymakamlık mülakatındaydım. Ki hepsini doğru yapma niyetiyle girmiştim. Ama sınavda afalladım. 4 defa okuduğum Türkçe soruları oldu. Nasip diyoruz yola devam ediyoruz Reyiz.
-
@kendinehâkim, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz dediğim gibi Türkçeden 5 yanlış olmasaydı şu an Kaymakamlık mülakatındaydım. Ki hepsini doğru yapma niyetiyle girmiştim. Ama sınavda afalladım. 4 defa okuduğum Türkçe soruları oldu. Nasip diyoruz yola devam ediyoruz Reyiz.
Ben de kimliği unuttum giremedik o kadar emek havada kaldı ilk kez başıma geldi o da kaymakamlıkta nasip artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
-
Az önce murat kaymak hoca sınavın aralığın son haftası olacağını sağlam duyum şeklinde paylaştı
-
Ne demiş tam olarak? Sürekli başka bir duyum geliyor bir an evvel netleşir inşallah.
-
@mühlet, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Ne demiş tam olarak? Sürekli başka bir duyum geliyor bir an evvel netleşir inşallah.
Murat Kaymak: "ARALIK SONU SINAV İŞTE ÇALIŞIN,
SAĞLAM DUYUM, ŞİMDİLİK PLAN BU, ARALIK SON HAFTA." -
@aslan-reyiz hocam kaymak gibi duyum
-
@aslan-reyiz evet hocam duydum çok üzüldüm . İdari hakimlikte sizi görüyorum . Allahın izniyle başaracağız.