2018 İdari Yargı Sınavı
-
Arkadaşlar ceza hukuku için elimde kpss kaynaklarım ders notlarım ve kanunun çıktısı var bunlar yeterli olur mu?
Çıkmış sorular için de Savaş yayınları konsensus 8. baskı mart 2017 var tüm dersler için ( kpssden kalma) içinde adli-idari-kpss çıkmış sorular var bu yeterli olur mu?
Bunu bitirdikten sonra özgün çözmeyi düşünüyorum -
@idyah fazlasıyla yeterli olur.bir cikmis bir özgün çözülmeli mutlaka
-
@mervisss çok güzel bir konuşmaydı.
Aralık için sınav olmaz artık. -
@olursaolur Teşekkürler hocam
-
@suigeneris Aralık sonu olur inşallah bu sınav....
-
@amirim siz yetkili bi abiydiniz sanırım yanlış hatırlamıyorsam
-
@mervisss hakim yardımcılığı muhabbeti birkaç sene önce de olmuştu. ilanı bu yüzden bekletmezler bence.
-
@amirim oooo hoşgeldiniz.
İnşallah dediniz ya hani duyum yok ozaman doğru mu? -
Facebook'ta yazılanlara pek itibar etmek istemiyorum ama 23 Aralık diye bir söylenti dolaşıyor arkadaşlar
-
@mminervaa, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Facebook'ta yazılanlara pek itibar etmek istemiyorum ama 23 Aralık diye bir söylenti dolaşıyor arkadaşlar
O gün tıpta yandal sınavı var ösym aynı gün iki sınav da yapabilir ama 22-29 aralık olabilir.
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@mminervaa, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
O gün tıpta yandal sınavı var ösym aynı gün iki sınav da yapabilir ama 22-29 aralık olabilir.
Evet gördüm sınav takviminde. YSK da kaymakamlık da aynı gündü ama dediğiniz tarihlerde olabilir tabi.
-
@fc-real-gdp bikaç sene önce sadece lafi geciyordu ancak yeni bakan bu konuda hbaya ısrarlı.ustelik egitim merkezindeki yeni egitim konusmasindada bunu belirtmis okuduk gazeeteden.yani surekli vurguluyor ama tabi ne olur ne biter gunler gösterecek
-
Arkadaslar kpss hukuklari ile hakimlik hukuklari arasinda kapsam olarak cok fark var mi? Kpss hukuklari iyi ogrenmistim, eger hakimlik daha kapsamliysa soru cozerek mi yoksa hakimlik konu anlatim kitaplarindan calisarak mi aradaki farki telafi etmem daha dogru olur
-
@emrah16 hakimlik daha kapsamlı soruluyor genelde, özel hukuk soruları daha detaycı. Kamu hukuku açısından ise değişiklikleri takip etseniz kurtarma şansınız var.
-
@aliveli ozel hukukta cikmis + 1 ozgun soru bankasi ile aradaki acigi kapatamam mi yoksa illa konu mu calismam gerek
-
@emrah16 kapatabilirsiniz baktınız soru çözerken eksik çok o zaman bir konu tekrarına bakarsınız.
-
@aliveli peki cok tesekkurler sagolun.
-
Hakim Adaylığı şubesinden İkinci gelen Cevap şu şekilde
Hiçbir çalışma yok ilan ile ilgili. Bize haber de verilmedi. Aralıkta beklemeyin sınavı sitresinize değmez. Sıkıntı yapmanıza değmez. -
@suigeneris, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Hakim Adaylığı şubesinden İkinci gelen Cevap şu şekilde
Hiçbir çalışma yok ilan ile ilgili. Bize haber de verilmedi. Aralıkta beklemeyin sınavı sitresinize değmez. Sıkıntı yapmanıza değmez.Arayıp mı aldınız bu bilgiyi? Haberleştirilmiş bir bilgi mi? Ben bulamadım da bir yerde.
-
@suigeneris hocam çalışan çalışsın, siz niye böyle sert geçiştiriyorsunuz? Aralıkta olmaz da ocağın ilk haftası olur, ikinci haftası olur, ya da şubatta olsun farketmez. Hadi hiç olmasın, başka sınav ya da kpss ye tertemiz gkgy ve hukuk hazırlığı olur. Ayrıca oradan aldığınız bilgilerle ilgili can.mavi ve Aslan Reyiz de daha önce size telefonda "sınav hazırlığı yok" derler ama ertesi günü ilan gelir diye söylemişlerdi.