2018 İdari Yargı Sınavı
-
Elinde murat yayınlari pdf var mı idari hakimlik için
-
Çalışmaları hizlandiralim arkadaslar Murat hoca bir tarihe işaret ediyorsa doğrudur genelde yanılma payı olmayan insan kendisi:)
-
Hocam Defalarca sorulan bir soru hakkında tekrar görüşünüzü almak isterim.idare ve anayasa da Ahmet nohutçu mu yoksa Ümit kaymak mı önerirsiniz ?
-
@economist-04692 soru kime soruldu anlayamadım ama ben Anayasa Idare Idari yargı üçlüsünü Nohutcu dan çalıştım hep.Farklı bir kaynak olsun diye uzerine themis aldim götüremedim ama bu tamamen diğer kitabın düzenine alıştığım icin olabilir.Iki yayın da gayet guzel pişman olmazsınız secimi siz yapın derim
-
@olursaolur Bitti Artık.. Aralık sınav olmayacak. Bu yazımda Burda Kalsın.
-
@suigeneris neye dayanarak olmayacak? Burda bir şey söylerken kaynağınızı da belirtin sayfayı takip eden ne kadar insan var
-
@wazo üzgünüm yok hocam.
-
İdari hakimlik için soru bankası ne önerirsiniz?
-
Sizin Murat Hoca dediginiz kişi de Ahmet Nohutlu dediğimiz kişi de sadece ve sadece kursları öğrenci dolup taşsın diye orda burda sınav olacak çalışın diyip kandıran insanlar maalsef sınavı onlarin söylemi değil sayın bakanımızin söylemi yapacak lütfen inanmayın o kişilere artık siz bu Türkiye nin belki de gelecekteki hakim ve savcıylari olacaksınız gözünüzü acın biraz artık
-
Murat hoca değil miydi 2016 aralık sınavının bitmesini müteakip 2017 nisan- Mayıs'ta sınav gelecek diyen ?
-
İnsanlar iyi niyetleri ile kim olursa olsun aldıkları duyumları paylaşıyo olabilir ama doğru çıkar ama yanlış buna yorum yapamam ama... Bitti artık derken? Söylenmek isteneni tam anlamadım... Bakan açıkladı bi sınav bekleniyo tarihi bilinmesede...
-
@mr-aday, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Murat hoca değil miydi 2016 aralık sınavının bitmesini müteakip 2017 nisan- Mayıs'ta sınav gelecek diyen ?
Arti 2017 aralik icin saglam sinav duyumundan bahseden:)
-
@olursaolur kaymakamlık başlığında fazlasıyla bu ikilem tartışılmıştı o yüzden söyledim.Genel itibariyle themis önermişlerdi tekrardan sormak istedim.
-
@economist-04692 themis anayasa ile idare hukukunu ahmet hocadan sonra çıkardı en günceli odur suan hangisi makul geliyorsa ondan çalışın yeter ki calisin:)
-
Sinavin olacağı kesin Bakan kendi kendini yalanlamaz su saatten sonra bundan daha sağlam duyuma ihtiyacınız yok zaten
-
@sim savaş yayınevinin kampı var soru onu alabilirsiniz ve hakimimi mutlaka alın .
-
@kendinehâkim teşekkür ederim
-
@olursaolur hocam sınav olacak da ne zaman olacağı net değil ve daha önemlisi ibf'nin durumu hiç net değil. boşuna çene çalıyor olabiriz.
-
@fc-real-gdp biraz aşağı gönderilerde bunu izah ettiğimizi düşünüyorum önünde baska bir sınav/mülakatı olmayanlar icin bu iyi bir fırsat.Eğer gelecek ilanda iibf ye yer verilmezse hukuk kısmını ve akabinde gk gy kısmını halletmiş olarak herkes önüne bakacak lütfen tarihin belirsizliği moralinizi bozmasın artik
-
Arkadaslar babam ust duzey yönetici.inanin bende o kadar çok istiyorum ki bu meslegi.pazartesi gunu kendisine bakanligi arattirdim.suan hali hazirda bekleyen bir sinav ilani olmadigini bakanlik personeli kendiside bilmedigini ve talimat beklediklerini soylemisler.yani herkes yazip ciziyor nerden yazip ciziyor anlamadim.hele dershaneler.hele themis.yani bakanlik bile bilmiyor ama dershaneler biliyor cok ilginc.ben hakim yardimciligi sistemi uzerinde calistiklari icin onu oturtmadan ilana cikacaklarini pek dusunmuyorum.bakanin aciklamalarindan bu dusuncem.birde bakan kendisi zaten aralikta muracaat alacagiz demisti.bu ulkenin adalet bakani yanlis soylem yapsa pardon deyip duzeltir herhalde.yani durumlar karisik benim anladigim.ha bakan sinav acilsin der talimati verir ilani hazirlayip cikmak zor olmasa gerek.birde ekimin 3u bugun.artik ilan gelir mi muamma.pgm den bakanlik duyurularini inceledim genelde bikac ay onceden duyurusu yapilmis sitede.simdi zurnanin zirt dedigi zaman sinav olmasi garip olur heralde.hayirlisi olsun ya.biz calisalim en guzeli bu.