2018 İdari Yargı Sınavı
-
@olursaolur Yok hocam vakit dar sürekli yazarak çalışılmaz şuan ben de kısa kısa aldığım notları tekrar ediyorum ya da eklemem gereken şeyleri ekliyorum. Tavsiyeniz için de teşekkür ederim. Evet varsa tavsiyesi olan arkadaşlar başka şeylerde öğrenelim
-
@mminervaa, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@olursaolur Yok hocam vakit dar sürekli yazarak çalışılmaz şuan ben de kısa kısa aldığım notları tekrar ediyorum ya da eklemem gereken şeyleri ekliyorum. Tavsiyeniz için de teşekkür ederim. Evet varsa tavsiyesi olan arkadaşlar başka şeylerde öğrenelim
Şeyler de*
-
@mervisss Değişik bi şey yok aynı...
-
@mminervaa hocam vakit dar derken? Ben sinavin subatta olacagini dusunuyorum.bence istediginiz gibi calisabilirsiniz
-
@mervisss Biz aralıkmış gibi hazırlığımızı yapalım da varsın şubat olsun hocam Zaten bu ayın sonuna kadar ilan gelmezse dediğiniz gibi olur
-
Sınava daha önce giren arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Medeni Hukukta kat mülkiyeti, dernekler kanunlarından soru geliyor mu, bir de Türkçe kısmına dil bilgisi de dahil mi?
-
@y-oguz90 dilbilgisi evet çıkmıyor ama kesin gelmez diyemem bildiğim kadarıyla bununla ilgili bir ifade Yok. Ekstra dernekler kanununa bakmamıştım ben medeni hukuk monopol ders notları ve medeni kanun dışında çok şükür gerekte kalmamıştı.
-
@kd16 tesekkurler hocam
-
@mervisss Biz aralıkmış gibi hazırlığımızı yapalım da varsın şubat olsun hocam Zaten bu ayın sonuna kadar ilan gelmezse dediğiniz gibi olur
Aralıkta sınav yok Aralık'ta İlan var ..
-
sınavı herkes Aralık olarak düşünüyor sanırım çünkü sokakta rastgele birini çevirseniz yüzde 80 "hocam idari hakimliğe hazırlanıyorum" diyecek...kimi görsem sağım solum hakimliğe çalışıyor maşallah..tüm ülke hakim olacak
kurslar iyi kaynak yaptı kendine ama kabul edelim
-
@tardukağan, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Aralıkta sınav yok Aralık'ta İlan var ..
Aralık'ta sınav var gibi bir iddiam yok hocam yanlış olmasın İki yıldır tedbirli bir şekilde bekliyorum sadece
-
@foucault Sınava 30 bin civarı kişi girecek .
Bu arada 200 kişi aldıkları son sınavda baraj 79.6 idi. 100 kişilik alımda 85 civarı olacak gibi baraj.
Sınav tarihi ile ilgili olarak hafta içi yapılacak kura törenini bekleyelim.Bir açıklama gelebilir tarihi netleştirmek adına.
-
@vamos bu bahsettiğin baraj paun mı, net sayısı mı, doğru sayısı mı
-
@onder Puan.Ayrica bu sinavda yanlis dogruyu goturmuyor.Yani dogru sayisiyla net sayisi ayni sey.Bide standart sapma diye bir olay var.Tahminimce 79.6 puanin dogru sayisini 76 veya 77dir.Standart sapmayla 79.6 olmustur
-
@ömerhayyam teşekkür ederim dostum
-
Arkadaşlar monopol yayınları idari hakimlik soru bankasi guncellenmemis sanirim adli hakimlik guncellenmis diye duydum alan arkadaşımız var mi acaba guncellenmis olanı 15. Baskı mi diye teyit etmek istiyorum.
-
@sınavsınavsınav, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar monopol yayınları idari hakimlik soru bankasi guncellenmemis sanirim adli hakimlik guncellenmis diye duydum alan arkadaşımız var mi acaba guncellenmis olanı 15. Baskı mi diye teyit etmek istiyorum.
Onun idarisini çıkarmıyorlar artık adlisi çıkıyor hocam.İyi yayındır vergi yok sadece idari için diğer dersler mevcut.
-
@ömerhayyam, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@onder Puan.Ayrica bu sinavda yanlis dogruyu goturmuyor.Yani dogru sayisiyla net sayisi ayni sey.Bide standart sapma diye bir olay var.Tahminimce 79.6 puanin dogru sayisini 76 veya 77dir.Standart sapmayla 79.6 olmustur
Son idari yargı sınavı 200 kişilik alımda 600.adayın doğru sayısı 25-53 puanı 79.98
-
umarım subatin sonuna doğru olur.
tüm emareler şubatı gösteriyo zaten -
Benim arkadasinki gygk 20 ortak alan 29 idari alan 26 yani 75 dogru ile 560. Oldu puan 80.73.
Yani standart sapma sanirim 600. Daha cok dogri yapmis