2018 İdari Yargı Sınavı
-
@paretowilfredo teşekkür ederim .
-
@paretowilfredo hocam alım soruma rica etsem cevap verir misiniz ? Alımı nedir idari hakimliğin?
-
@terazi0612 Dostum 100 veya 200 olur genellikle. Bunun içinde de %20 kadro İİBF kadrosudur.
-
@paretowilfredo bakan açıklama yapmış yıl sonuna kaldı gibi görünüyor ben konuşmadan öyle anladım.
-
bence idari 2018 sonrası herhangi bir yıla kaldı
-
bakan hukuk mezunlari icin yil sonunda sinav dedi. idari sinavi 2018'de yok.
-
Bakanın açıklamasına bakılırsa yıl sonuna kalmış gibi...
Epey de mantıklı.. İdarenin idari hakim ihtiyacı olsa 2017 aralıkta sınav yapardı ne diye aman 4-5 ay daha geçsin de haziran'da yapayım desin ki ?
De umarım aralıkta bari olur...
-
Kaynak verebilir misiniz arkadaşlar açıklama için
-
@kilici http:// yurthaber. mynet. com /antalya-haberleri/adalet-bakani-gul-fetoden-tutuklu-sayisi-38-bin-470-pkkdan-10-bin-79-deastan-bin-354-kisidir-3863850
-
Arkadaslar selam.Aciklamada idari denmemis yil sonu icin.Bimer,cimer yoluyla talep edelim.Biliyorum daha onceden konusuldu,yazildi.En azindan sene sonuna gelmesi icin talep yapalim
-
Yıl sonunda yüklü bir alım olur diye bekliyordum ama açıklamaya bakarsak o da olmayacak gibi.
-
Dostlar ben çok umutsuz yorumlamadım açıkçası. Hukuk mezunlarımız derken işaret ettiği noktayı 'mezun' alımı olarak yorumluyorum ben açıkçası. İdari Yargı hakimliği açılırsa bu mezun için de açılacak demek. Teferruata dokunmaksızın bu açıklamayı yaptığını düşünüyorum.
-
@paretowilfredo haziran için hiç umut yok değil mi? Ben artık İng çalışmak zorunda kalıcam
-
@paretowilfredo Hocam 2017 haziran sınavı için de aynen bu şekilde konuşma yaptı Bekir Bozdağ, biz de umutla genel olarak söylemiştir diyerek beklemiştik ve yine açılmamıştı. Ama şöyle de bir durum var sene sonuna kadar çok uzun bir zaman var bence şuan düşünülmese bile 10 ay sonra neler olur bilinmez.
-
@ecem @paretowilfredo Hocam acaba tek idari gelir mi?Umut iste..
-
@ömerhayyam keşke gelse ama bence tek idari gelmesinin hiç ihtimali yok
-
@ecem Anlamak mumkun degil 1.5 senedir acilmamis olacak baharda da gelmesse ki gelcek gibi durmuyor.Acaba hakimlik sinav tarihinde boyle bi durum var mi?
-
@ömerhayyam çok eskiden 2 yıl açılmadığı olmustu diye hatırlıyorum ve 50 kişi alıyorlardı. Tabi bu kadar başvuru yoktur o zamanlar. Ama yakın dönemlerde bu kadar uzadığı olmamıştı.
-
arkadaşlar öncelikle sakin olun lütfen geçmiş yıllara baktığınızda haziran idari alim bir ya da iki defa olmustur bu sınavın asıl tarihi araliktir Allah büyük önümüzde epey bir süre var herşeyin hayırlısı olsun en azından sizin başka alternatifleriniz var ben kendimi bu yil sadece bu sinava hazırladım ben inaniyorum aralıkta bu sınav olacak inslh
-
@hakimeadayi Tavsiyem sadece kpss yi düşünün bu saatten sonra. Sizin için en mantıklı ve doğru olanı bu(iibfli iseniz.)