2018 İdari Yargı Sınavı
-
@kilici yok ben kpss de 40 iktisat 40 muhasebe görmeye dayanamam kalp krizi geçiririm
-
@hakimeadayi 1-1,5 yıl bekleyebilirim diyorsanız siz bilirsiniz tabi
-
@kilici kpss de olsa öyle olmayacak mi sinava gireceksin 1 ay sonra acilanacak ondan sonra kurumun sinav açmasını bekleyeceksin onun sinavina giriceksin o da 1 ay sonra aciklanacak sonra 3 4 ay sonra mulakat olacak 1 ay sonra yime sonuclar aciklanacak yani nerdeyse o da o kdr zmn alacak yok sorusturmasi benim cevremde bunlari görüyorum hala en azindan bu bekleyisimi hak edecek bir meslek icin beklerim
-
@hakimeadayi bu işin zorlu bi mülakatı var alternatiflerinizi çoğaltın yoksa üzülürsünüz
-
Dostlar şöyle söyleyeyim, umutluyum çünkü tarihi net olmamakla birlikte işittiğim bir 200 rakamı vardı. Bu 200 rakamı yıl sonunda düşünülüyor diye umuyorum o nedenle. Tabi konuşmak için çok erken bunu ama umutlu olmamın sebebi bu.
-
Yarın sabah 10.30 da Adalet Bakanı baskentkulisi@kanal7.com konuk olacak. Mail atarak idari yargı hakimlik için soru sorulabilir.
-
Yakında İibfliler hayal bile kurmasın diyecekler ..
-
Günaydın arkadaşlar bakanın katılacağı programı aradım ben numarası 0312 284 04 00 sizde arar mısınız? İdari hakimlik sınavını soralım ne kadar çok kişi ararsa o kadar iyi olur
-
Bende mail adresine yazdım. Hakim savcı sayısı ile ilgili 4000 kisi yıl içinde atanacak dedi ama sınavla ilgili halen birsey söylemedi. Umarım sorar sınav tarihini
-
Umutla heycanla canla başla çalışmak !!!
Sa'y etmek umut etmek ve yıkıldığında tekrar kalkmak ayağa...
Sınav hangi tarihte gelirse gelsin son demde en iyi şekilde hazırlıklı olarak meydan okumak !! -
@hakime01 yıl içinde atanacak diye kastettikleri akademideki hakim adayları ve mülakatı sürenlerdir.
-
@burcuburcu evet öyleymiş akademide olup göreve başlamaya hazır olanlar
-
İdariyi bırakın adli sınav bile açılmıyor baharda.
-
Hazirandan umut yok anlaşılan
-
@paretowilfredo bende bu şekilde duyum aldim aralik ayı için umutluyum inslh olur artik 2 yıl hic idari alım olmadan olur mu hiç ya diye de düşünüyorum
-
Arkadaşlar sessizce başlığı takip ediyorum. Yorumlardaki saygıyı ve seviyeli konuşmaları görünce gerçekten tüm forum sakinlerine teşekkürü bir borç bildim. hepimizin gönlüne göre olsun inşallah...
-
arkadaşlar size bir iyi bir de kötü haberim var. iyi haber hakim açığı çokmuş. kötü haber ise sınav tarihi hala belli değil. kaynak :
-
Arkadaslar HMK dediginiz medeni usul hukuku mu ? Herhangi bir kursa vs gitmiyorum. Sorumlu oldugumuz derslerde medeni hukuk ve medeni usul hukuku da yaziyor fakat forumlarda Hmk diye de biseyler okuyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim
-
@handefirat medeni usul oluyor hmk
-
@handefirat, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaslar HMK dediginiz medeni usul hukuku mu ? Herhangi bir kursa vs gitmiyorum. Sorumlu oldugumuz derslerde medeni hukuk ve medeni usul hukuku da yaziyor fakat forumlarda Hmk diye de biseyler okuyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim
HMK= Hukuk Muhakemeleri Kanunu
Medeni usul hukuku dersiyle alakalı evet.Not: Programlarınızı ilgiyle takip ediyoruz Hande Hanım.