2018 İdari Yargı Sınavı
-
Arkadaslar selam.Nasilsiniz?Nasil gidiyor sinav calismalari,ben baya yavaslattim ama birakmadim.
-
Arkadaşlara bakanlığın son çıkarmış olduğu yazıda aralıkayında yapılan sonavıbkazanan adli ve idari yargı hakim adaylarının eğitim süresi kısaltıldı yakın bir zamanda bunarkdaşların kuraları çekilecek yakın zamanda sınav açılmasındüşünülüyor 200 kişilik muhtemel mayıs ayı OlmaZsa Aralık'ta yapılacak netleşmeye yakın haber veririm
-
@selmanersoy kaynaginizin dogruluk derecesinden emin misiniz ? Bircok arkadas bakanin yaptigi konusma sonrasinda yaz aylarinda sinav beklentisini baya dusurdu.
-
Arkadaslar isterlerse aralik ayinda yapsinlar yeter ki yapsınlar haziran ayinda alim olmayacak eminim yani aciklamalar onu gösteriyo çünkü
-
@handefirat bakanlıkta bu konuşma yapıldı erken bir sınav yapılması gündeme geldi ama durum dediğim gibi net değil özellikle mayıs haziran ayları düşünülüyor sınav için OlmaZsa zaten Aralık'ta m dediğimiz gibi önümüzdeki günlerde netleşecek durum
-
@selmanersoy Hocam bizzat bakan açıklama yaptı sene sonunda sınav yapmayı planlıyoruz diye.
-
@kilici hocam sene sonu zaten planlanan birşeydi hiçbirşey olmada bile artık klasik o tarihlerde yapılıyor şimdi düşünülen bunu erkene çekme çabası var OlmaZsa zaten sene sonu
-
@selmanersoy peki sene sonu için kesin mi adalet bakaninin aciklamasina göre hukuk mezunlari icin sene sonunda bi alim yapmayi düşünüyoruz demişti
-
İyi akşamlar arkadaşlar idari hakimlikte cmk dan soru çıkıyor mu
-
@nurgul Hayir cikmiyo
-
@nurgul Bununla ilgili bir gonderi var ayrica hangi konularin ciktigi soru dagilimi vs.Ordan tum bilgilere ulasabilirsiniz idari yargi sinavi ile ilgili.
-
Teşekkür ederim sağolun
-
Sınav tarıhıyle ilgili duyumu olan herhangı bilgiye sahıp olan var mı acaba ?
-
@selmanersoy "çıkarmış olduğu yazı" dediğiniz ?
-
@gizemce duyumum yok da bu sayfada reklamı çıkıyor başkent kariyer'in 24 şubatta adli & idari hakimlik kursları başlıyormuş.
-
@fc-real-gdp 3 martta başlıyormuş idari yargıyı sonbahara bekliyorlar
-
@keynesinabv Kurslarin baslama tarihi sinavin acilip acilmamasi ile ilgili bir referans kesinlikle degil.Kar amaci guttuklerinden sinavin onlar icin bir onemi yok.Ayrica Bakan beyin aciklamasindan sonra kurs baslatmak cok sac. Kaldi ki sonbahara sinav bekliyorsa Martta kurs cok erken.
-
@lulu HSK'nın adalet bakanlığına gönderdiği "adayların meslek öncesi eğitim sürelerinin kısaltılması" konulu bir yazı
-
Yazının içeriği şöyle: 24 aralık 2016 - 3 haziran 2017 adli yargı adaylarının eğitim sürelerinin yarı oranda indirilmesi ile 24 aralık 2016 idari yargı adaylarının eğitim sürelerinin yarı oranda indirilmesine yönelik bir karar.
-
@selmanersoy teşekkür ederim