2018 İdari Yargı Sınavı
-
@vamos bilgilendirdiginiz icin sagolun. Tamamen isim benzerligi buarada
-
Bakanin aciklamasindan sonra sayfada hala birkac arkadas yaz aylarinda sinav duyumundan bahsetmis. Sizler ne dusunuyorsunuz cogunluk olarak bahar donemi sinavi beklentimiz kalmadi diyebiliriz ama ne dusunecegimizi de sasirdik. Calisma acisindan baya olumsuz bi durum bu. Hala calismalarini bahar ayina yonelik yapan var mi ? Umut var diyebilir miyiz ?
-
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum .son bir bucuk yıldır kurum yoğunluğundan derslerden sınavlardan uzak kaldım.Daha önce son girdiğim sınavdaa idari hakımlıkte 72 almıstım pek çalısamadan .şimdi hem hakimlik hem kaymakamlık için çalışmaya yeniden başlamak istiyorum elimde 2017 ahmet nohutçunun kaymakamlık kampı ile justıce 2016 8.baskı ıdarı hakımlık soru setı ,vergı hukuku t vs nurettin bilici,zapata medeni mevcut ..anayasa ,idare için yenılıklerın mevcut oldugu kaynaklar var mı hangı kaynakları alacagımı bilemedım..ıkı sınav ıcın sıparıs veerecegım yardım edersenız sevınırım . Şimdiden teşekkürler her cevap için .
-
@kendinehakime aynı senin gibiyim bende fakat şuan kaymakamlığa yoğunlaştım geçen yıl ki gibi boşuna beklemek istemiyorum 2. İdere ve anayasanın son güncel ahmet nohutçunun kitaplarını temin ettim . Kaymakamlığın kampını aşdım daha doğrusu güncel idari hakimlikte ise son gücel tensip almıştım bu sene kaymakamlığa çalışınca hakimliğin konuşarı nedense çok hafif geldi bana test olduğundan mıdır bilemedim
-
İdare hakimliğinde vergi ile gelen sorular hala zorluyor mu @burcuburcu ?
-
@maverick, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
İdare hakimliğinde vergi ile gelen sorular hala zorluyor mu @burcuburcu ?
Çıkmış soruları mutlaka çözün ve 213 sayılı vuku ezberleyin.2-3 tane zor oluyor ama geneli normal sorular.
-
@kendinehakime
Meraba Hakimlik sınavına Nasıl çalıştınız acaba ? -
@paretowilfredo Geçtiğimiz aylarda güçleneceğini düşündüğümüz dedikodulardan artık ses yok,umudu kestik mi hocam? Var mı bir duyum,olumlu-olumsuz?
-
@kulfet Sn. Gül'ün açıklamasından sonra artık yıl sonuna bakmak daha anlamlı dostum.
-
Ben artık Aralık’ta İdarinin açılmasından bile umudu kestim bakanın açıklaması Aralık’ta hukuk mezunlarına yönelik sınavın olucağına ilişkin
-
@ecem bende yanlis hatirlamiyorsam cumle oyleydi malesef. İibf icin hala bir isik yok. Hukuk mezunu diye belirtilmis.
-
@tardukağan, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
2018 idari yargı sınavı aralık ayında yapılacakmış arkadaşlar. Artık düzene girmiş sınavlar.
Şu arkadaş 6 ay önceden sene sonu demişti ve kesin yazmış alttaki iletide iş buraya doğru gidiyor sanırım.
-
Ümitvâr olun dostlar. Bakalım süreç neler getirecek. Karalar bağlamayın hemen. Bir şeyler duyarız inşallah vakit yaklaştıkça.
-
Sinavin daha erken olacagina dair ben de umutluyum nedense
-
@handefirat belki hakimlik hukuk fakultesı alanı olarak algı yaratıyor ya kastsız bır sekılde hukukcu dıye genellemiş olabilir.
-
@alchemist nedense bende de öyle bir his var, ama benı korkutan da bu 6. Hislerim genelde yanıltır
-
@gizemce Aman dostum ağzını hayıra açasın Benim şahsi kanaatim de bu şekilde daha evvel de söylemiştim bu düşüncemi.
-
@paretowilfredo hocam zaten sızın düşünceleriniz ve duyumlarınız bizim için önemli bir rehber, tez zamanda ilan gelir inşallah
-
@gizemce İnşallah dostum. Tek isteğim süreçten kopmayın. Bir şekilde kendinizi sıcak tutun çalışmaya. Bu sınav bir süreç sınavı. Düzeni yitirmeden tempo tutturanlar için de belli bir süre yeterli kazanmak için. Bakalım hayırlısı hepimizin hakkında.
-
@gizemce ben araligi fisildayan sese kulağımı kapattim şimdilik umut edeyim