2018 İdari Yargı Sınavı
-
@kiziroğluhey henüz netleşen bir durum yok maalesef hocam
-
@selmanersoy
Selman bey iki cihanda aziz olun inşallah güzel bir haber verirsiniz bizlere
Aktardığınız bilgiler alelade şeyler değil belli
Cevabınız için teşekkür ederim -
@kiziroğluhey inşallah hocam Allah razı olsun hepimiz için inşallah öyle olur. Çalışmalara devam sene sonuna doğru zaten bir planlama var önce olursa ne ala
-
@selmanersoy selman bey teşekkürler tekrardan bu bilgiler için.
Peki ne kadar zamanda gündeme alırlar bahardaki sınav durumunu sizce? Açıklama bakanın çok sarih değildi yani genel icraat için söylenen cümleler gibiydi umarım yakın zamanda açıklarlar bize bizim küstürülmemiz genç insanlar olarak ümidimizi kaybetmemiz iyi değil -
Baharda sinav olcak olsaydi simdiye kadar ösym takvimine düsmezmiydi peki?
-
Arkadaslar tarih icin bugun Tarihin pusulasi konu anlatimli kitabi aldim. İsmail adiguzelin dogrutercih yayinlarinin. Sizce yeterli olur mu ? Tarihin pusulasi diye bir kitap daha varmis sanirim baska yayinevinin. Kiyaslama yapma sansiniz oldu mu?
-
@handefirat fazlasi olur eksigi olmaz️ Cok guzel kitap icin rahat olsun:)
-
@1umut ÖSYM takvimine düşme durumları eskisi gibi değil dostum. Bunu baharda sınav var diye söylemiyorum. Ama evvelde 4 ay 5 ay evvelden Sayıştay Denetçiliği, Hakimlik, Kaymakamlık sınavları ÖSYM takviminde yer alırdı. Malesef bu adet de kalktı ortadan artık.
-
@paretowilfredo :(( üzdü.
Peki baharda ilan gelcek diyelim. Ilanin enson gelme tarihi ne zaman olur -
@1umut 45 gün hemen her mevzuatta temel süre dostum. Burada da öyle mi emin olamadım bakmak lazım ama hemen her kurumda bu şekilde.
-
@paretowilfredo tamamdir, cok tesekkur ederim:)
-
45 günlük yasal mevzuat varsa ve eğer erteleme yoksa 5 mayıs tarihi için (kaymakamadaylığı aarkadaşımız nisan sonu mayıs başı demişti) en geç 22 martta ilan gelmesi gerekmez mi? 22 marta kadar gelmezse haziran söylentileri doğru olabilir.
-
@aslan-reyiz 5 mayıs gibi bir tarih mi vardı hakimlik için
Bilmiyordum hiç bunu. Stres yaptım️ -
@1umut, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz 5 mayıs gibi bir tarih mi vardı hakimlik için
Bilmiyordum hiç bunu. Stres yaptım️Pardon arkadaşlar kaymakamlık yerine hakimliğe yazmışım :))
-
Arkadaşlar sınavla ilgili bir duyumu olan yok mu
-
@mujdeniz
Duyumum yok ama bugün mülakat tarihleriyle ilgili bir değişiklik olmuş. Adayların mülakat günleri biraz daha ileriye alınmış.Son mülakat günü 13 haziran.Daha önce sınavdan bir gün evvel mülakatı kazananların açıklandığı ve bir gün sonra yazılı sınavın yapıldığı bir durum olmuştu.Şu an son ise mülakat günü 13 haziran.Mülâkatların açıklanması sürecini de düşünürsek... -
2017 haziran adli alimlarinda mülakat sistemi nasildi arkadaslar? Komisyonun karsisina ayni anda yine 5kisi almak seklinde mi oldu mulakatlar
-
@1umut
Geçmiş dönemlerde beş kişi hatta sanırım avukat mülakatlarında yedi kişi alındığı oldu. -
@çinkoçaydanlık acaba bu mulakatlarin tarihleri bu kadar yayildi ya, teker teker mi alacaklar diye dusundum de ondan sordum hocam
-
@1umut
Bu mülakatların önüne ,daha önceki bir sınava ilişkin soru iptalinden sonra mülakata çağrılma durumu olanları koymuşlar. O yüzden ileriye sarkmış gibi görünüyor. Ama keşke sizin dediğiniz gibi olsaydı ...