2018 İdari Yargı Sınavı
-
@çinkoçaydanlık aa evet demekki onlar icin uzamis:(
Tüh, ne yapalim:( -
@çinkoçaydanlık Anladım hocam teşekkür ederim. Bu şartlar da haziran ayı için bir sınav olma ihtimali yok gibi bir şey. Peki sizce Aralık da olma ihtimali nedir?
-
@mujdeniz Benim Hiçbir duyumum yok arkadaşım.Sadece bugünkü sıcak haberi paylaştım.Zaten yazımın sonunu da açık bıraktım yorum yapmadım.Son derece plansız programsız yürüyen bir durum var.Bizim sınavlar uçan kuşun kanadından etkileniyor nerdeyse:)Bakarsın son mülakat günü 14 hazirandan önce sınav açarlar ,insanlar mülakat günü bile henüz gelmemişken ,yeni sınava da girmeleri gibi trajikomik bir durum oluşur:))
Ama bugünden itibaren asıl duyumcu arkadaşlardan sağlam duyumlar gelir diye umuyorum . -
@1umut Hayır, 7 kişilik gruplar şeklinde mülakata girildi. Artık üçerli gruplarla ya da tek kişi olarak girilebilir deniyor.
-
@mujdeniz Sonbahar döneminde adli sınav kesinlikle olacak. Birkaç gün önce mesleğe kabul edilmeyen 170 hakim adayının 12'si idari hakim adayıydı. Yine mezunlardan 300-400 adayın mesleğe kabul edilmeyeceği söyleniyor. İçlerinden kaçı idari hakim adayı bilmiyorum. Sene sonunda idari sınavın da yapılacağını düşünüyorum ben.
-
merhaba. daha önce konuşuldu belki ama.. vergi için konu anlatımı ve soru bankası tavsiye eder misiniz? bir de yeni basım olması önemli mi acaba? mesela matrah çok tavsiye edilmiş ama satışı yok!
-
@ridvan vergi konusunda mevzuat değişikliği yapılıyor beklemenizi öneririm.
-
@aliveli teşekkür ederim. pek mevzuat değişikliği sonrası için ne önerirsiniz?
-
@ridvan konu anlatimi olarak nurettin bilici ve themis’in ismail enginin kitabi guzeldir hocam
-
@ridvan vergide en çok nurettin bilici kullanılıyor ama bakalım güncellemeleri işlerse alın derim.
-
@1umut çok teşekkürler hocam
-
@aliveli sağolun. çok teşekkür ederim.
-
Arkadaslar merhaba ceza hukukuna basliyorum bugun. Fakat universitede de hep not cikartarak calismisimdir. (İibf liyim) bu sistemle calismak zaman kaybi midir sizce ceza da yada diger derslerde ? Sizlerin calisma metodlari ne sekilde ?
-
@handefirat ben murat yayınlarından çalışmıştım ve kanun okumuştum arkasından. Bende not çıkarırım hep dersleri daha iyi pekiştirmiş oluyorum. En iyi çalışma tekniğinizi siz bilirsiniz tabiki ben okurum ardından yazarak tekrar ederim mesela. Sınavda hiç yanlışım yoktu cezadan.
-
@handefirat ben de yazmadan duramayanlardanim:((
Son tekrarlar hicbir zaman kitaptan olmuyor. Not mutlaka olmali gorusundeyim ben. Yazarken insan komaya giriyor ama sonu guzel oluyor iste:( -
Bende not cikartmaya devam edim dedim ama 40 sayfada 12 sayfada not cikartmisim. acaba benim kitapta mi fazla ayrinti var bilemedim. Ceza da themis ismail ercan dan calisan var mi ?
-
@handefirat İsmail Ercan detaylı bir kaynak dostum. Ondan dolayı yoğun anlatımdan çok fazla not çıkabilir.
-
@paretowilfredo tesekkurler bilgi icin
-
Arkadaşlar iyi akşamlar bir konuda yardım isteyecem. Acaba elinde idari yargı notu olan var mi. Ya da idari yargı için tavsiye edilecek bir ders videosu
-
@handefirat, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Bende not cikartmaya devam edim dedim ama 40 sayfada 12 sayfada not cikartmisim. acaba benim kitapta mi fazla ayrinti var bilemedim. Ceza da themis ismail ercan dan calisan var mi ?
Themis çok ayrıntılıdır.Özgür demirci hocanın notunu paylaşıyorum.