2018 İdari Yargı Sınavı
-
Arkadaşlar idari hakimliğin matematik, türkçe ve tarih için önerebileceğiniz kaynaklar var mı? Şimdiden teşekkürler
-
@mujdeniz Dostum KPSS kaynaklarından çalışabilirsiniz ek bir çalışma gerektirmiyor. Soru kaynağı olarak da Kaldıraç var. Özgün ve Çıkmış sorular. Yeterli olacaktır.
-
@paretowilfredo Teşekkürler
-
@mujdeniz hocam çok sıradışı yerlerden soru gelmiyor. Kpss konuları gibi düşünebilirsiniz. Çok detayda sorulmuyor uzun süredir. Burada en önemli kısım tarih, genel olarak konularınızı tekrar ederseniz o kısım çok sorun çıkarmayacaktır.
-
@antimülakat Hocam bende tarihten korkuyorum zaten onun için sordum özellikle tarih konu anlatimli önerebileceğiniz bir kitap var mı?
-
@mujdeniz, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@antimülakat Hocam bende tarihten korkuyorum zaten onun için sordum özellikle tarih konu anlatimli önerebileceğiniz bir kitap var mı?
Tarihin Pusulası - İsmail Adıgüzel öneriliyor genelde.
-
@mujdeniz data uygundur. Evveliyat iyi diye düşünerek baktığımda çok fazla hata olduğunu farkettim cevap anahtarında. Evveliyat çalışan arkadaşlar, cevap anahtarını kontrol etmeden şıkkı yanlış kabul etmesinler. Neredeyse iki üç teste bir cevap anahtarında bir kaç hata oluyor. Bu arada www.sorubankası.net üzerinden de tarih konu anlatımı satın alabilirsiniz.
-
@vamos Çok teşekkürler
-
@antimülakat Anladım hocam çok teşekkürler
-
@mujdeniz, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaşlar idari hakimliğin matematik, türkçe ve tarih için önerebileceğiniz kaynaklar var mı? Şimdiden teşekkürler
Tarihin pusulası konu kitabı ve soru bankası yeterli olur .(İsmail adıgüzel-doğru tercih yay.)
-
@aslan-reyiz Çok teşekkür ederim
-
Ankarada nerden temin ediyoruz kitaplari uzun bi yola cikiyorum bende
-
@darkpassenger online olarakta satılıyor hocam.
-
Arkadaşlar bugün başkent kariyer ekibiyle görüştük, genel itibariyle çok başarılı ve çalışkan bir ekip kurmuşlar neredeyse öğrenci başına hoca düşüyor ve gerçekten ilgililer eğer kazanmayı kafasına koyan arkadaş varsa. Ankara idari hakimlik kursu olarak tavsiyem başkent kariyer.
-
@aliveli, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@darkpassenger online olarakta satılıyor hocam.
Biliyorum hocamda işin merkezi ankara ya toplu imdirimli ve ek ders not bulacağım bi yer var mi diye sormuştum hazir şu aralar ankaradayken
-
@darkpassenger akfon filan gibi yerler var not için ancak toplu kitap alımında indirim pek yapmıyorlar hocam
-
Kpss'ye çalıştıysanız dershaneye hiç gerek yok hocam. Ankara da hem kpss kursuna hem de hakimlik kursuna gittim. (ilan gelmediği için pek anlamı olmadı geçen yıl).
Hakimlik sınavı 3-4 aylık calısma yetecek bir sınav(kpss temeliniz varsa). Dershaneydi git gel yol yemek ücreti felan anlamsız oluyor.
-
@monser hocam moda girip kazanırım kimseye ihtiyacım yok diyorsan gerek olmayabilir. Ancak bir yer kazanamaz dediğimiz arkadaşlar bu dershaneler sayesinde hakim oldu bu da gerçek.
-
@burcuburcu Hocam çoğu insan mod olayı yüzünden gidiyor dershanelere eyvallaha haklılar. Lakin dershanenin sizin modunuzu yükselteceği belli değil. Bizim sınıf pek iyi değildi ne hocalar memnundu ne de biz memnunduk. Ankara'ya kadar gelmişken mod yükseltmek ise amaç Milli Kütüphane yeterli olacaktır
-
@monser sınav tarihi be sayı konusunda durumlar nedir arkadaşlar ? Güncel bir şeyler var mı ?