2018 İdari Yargı Sınavı
-
@frudow hocam ben de 83 luyum. Buyuk ihtimal sinav 2019 a sarkacak gibi duruyor. Bu durumda bizler icin olumsuz bir tablo ortaya cikiyor.
-
@sbf1983 ins hocam kaymakamlik 66.5 net, hakimlik son sansim bakalim ins aralikda olur hep aralikta olmus
-
Herkese merhaba arkadaşlar çalışmalara başlayan var mı? İibflilerin durumunun belirsiz olması benim motivasyonumu düşürüyor açıkçası, keşke bir şeyler belli olsa. Sizler ne durumdasınız? Herhangi bir duyumu olan var mı?
-
@frudow hakkimizda hayirlisi:)
-
@mminervaa, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Herkese merhaba arkadaşlar çalışmalara başlayan var mı? İibflilerin durumunun belirsiz olması benim motivasyonumu düşürüyor açıkçası, keşke bir şeyler belli olsa. Sizler ne durumdasınız? Herhangi bir duyumu olan var mı?
Hocam calisin hicbir şey olmazsa KPSS için sağlam bir calisma yapmis olursunuz.
-
@tiebout Elbetteki öyle ama gönül yine de başka istiyor. Hepimiz için tek çıkar yol çalışmak.
-
@mminervaa eksik olduğunuz bir noktadan başlayın hocam. Hmk, tarih, vergi gibi. Sınava girsek dahi 20 kişiden yukarı iibf mezunu almazlar diye düşünüyorum. En iyisini yapmak için çalışmalıyız
-
@harun-resid 20 ah pazar enerjim kayboldu suan.
Allah hepimizin yardimcisi olsun:( -
@1umut motive etsin sizi hocam. İnsan zor durumda kalınca kendisinin bile tahmin edemeyeceği iyi sonuçlar alabiliyor
-
Tarih için şehriban ercan mı tarihin pusulası mı? Hangisini tavsiye edersiniz?
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Tarih için şehriban ercan mı tarihin pusulası mı? Hangisini tavsiye edersiniz?
Tarihin pusulası
-
Arkadaşlar merhabalar.Eğer olursa sınav iibfliler için ilk kez gireceğim bu sınava.Çalışma stratejisi adına bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim tecrübeli arkadaşlar.
- Zor olan kısımlar hangisi ?
- Okumamız gereken kanun maddeleri nelerdir? Cevaplarsanız sevinirim
-
arkadaşlar themis soru bankası güncel olarak ne zaman çıkar sizce
-
@harun-resid matematiğin karakutusu da güzel kolaydan zora gidiyormuş sorular
-
Sınav tarihi yerine başvuru tarihinin belirtilmesi garip. Sınavın Aralık'ta olacağını düşünüyorum.
-
İdari Hakimlik için set olarak hangisini önerirsiniz?(Monopol mü Murat Yayınları mı Themis mi Külliyat mı?) Themis öneriliyor fakat dersler çok ayrıntılı ve sayfa sayısı fazla sizce Monopol idari hakimlik seti nasıl?Murat yayınları hakkında hiçbir fikrim yok.Geriye Külliyat kalıyor.
-
@harun-resid Tabi hocam bir yerden başlamak lazım, şartlar oldukça zor.
-
Arkadaşlar İdari hkm sınavı Adli hakm sınavı sorularına göre bir tık daha mı kolay oluyor ayrımı nedir
-
@buğracaan sınavdan sınava değişir ancak iki sınava da giren biri olarak söyleyim adli de detay daha fazla sorulur.
-
Arkadaşlar şimdi başvurular mı aralıkta olacak yoksa sınav mı ?