2018 İdari Yargı Sınavı
-
@paretowilfredo Eyvallah hocam.
-
@olursaolur kodakoğlu mu ismail ercan mı ikisininde sayfa sayısı aynı yeni baskısında ismail ercan'ın ? Anlatım olarak hangisi sınava daha uygun acaba ?
-
@yigido89, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@olursaolur kodakoğlu mu ismail ercan mı ikisininde sayfa sayısı aynı yeni baskısında ismail ercan'ın ? Anlatım olarak hangisi sınava daha uygun acaba ?
Ben de aynı ikilemdeyim ,elimde ismail ercan var ve bir türlü usuldeki anlatımını sevemiyorum.Kodakoğlu nasıldır yorum bekliyorum.
-
Elinde pdf olarak themisin güncelleme eki olan var mıdır acaba?
-
Medeni ve borçları 2017 baskı alsam sorun olur mu?
-
Bir tavsiye ; Türkçe dahil tüm dersleri gkgy alan ayrımı yapmadan önemseyin .Biri diğerinden kesinlikle önemsiz değil.1 soru bile önemli nihayetinde hedef 80 üzeri doğru.
-
@elinor-ostrom olur. Değişiklik yok
-
@kendinehakime Bu Nurettin Bilici'nin kitabı Vergi Hukuku ve Vergi Usuldan mı oluşuyor. Yani 14 soruluk kısmı mı kapsıyor. Yoksa sadece bunlardan biri mi
-
@yigido89 dostum kodakoglu diyorum konuyu anlatırken araya hemen cikmis soru da yerleştirmiş dikkati zinde tutan bir anlatımı var tabloları gayet anlaşılır arkasındaki deneme sorulari da tam sınav formatında ne öğrendiniz diye iyi bir yokluyor ben çok beğendim kesinlikle piyasadaki en iyi medeni usul kitabi
-
@aslan-reyiz hocam bu mesajı direkt arkadaşa ilettim. Bitmez bu kitaplar boşa almayalım vs moduna girdi. Ne dersiniz yetişir mi?
-
Sertkan Erdurmaz'ın Medeni Usul soru bankası nasıl alan oldu mu?
-
@olursaolur teşekkürler hocam haftaya edineyim ozaman kodakoğlunu
-
@olursaolur, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@yigido89 dostum kodakoglu diyorum konuyu anlatırken araya hemen cikmis soru da yerleştirmiş dikkati zinde tutan bir anlatımı var tabloları gayet anlaşılır arkasındaki deneme sorulari da tam sınav formatında ne öğrendiniz diye iyi bir yokluyor ben çok beğendim kesinlikle piyasadaki en iyi medeni usul kitabi
-
@corleone On Numara.
-
merhabalar, bu sinav icin nasil calisilmali hangi kaynaklara bakilmali tesekkurler
-
Konsensus çıkmış sorular kitabı çok pahalı değil mi yahu. Alıp almama konusunda tereddütte kaldım.
-
Çıkmış sorularda Tensip mi yoksa Konsensus mu sizce?
-
@resentahkik kesin dimi.hocam ben de bunu cok merak ediyorum
-
2016 idari yargı hâkimliği sınav soruları elinde olan var mı ? Please....
-
@vamos hocam ben daha önce çözdüm onu eğer justice çözüyosanız gereksiz bi kitap ben sadece vergisinden verim almıştım. onun dışında basit gelmişti. yani justice de olmayıp da onda olan hiç bişey yok.